doris-2 02.05.08, 20:02 Witam Szyję suknie ślubne posiadam dużą praktykę jeśli nie masz koncepcji doradzę Mój e-mail sukniemadlen@op.pl Porozmawiać można to nic nie kosztuje Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki-vb3 Re: Krawcowa 03.05.08, 09:56 Znam tę panią naprawdę zna się na tym co robi, dostałam na nią namiary od koleżanki która u niej szyła i była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
lila-4 Re: Krawcowa 22.05.08, 11:39 Hej Witajcie 3 maja miałam swój wymarzony ślub wyglądałam ślicznie, moja babcia powiedziała że sukienka była "wypieszczona". Zgadzam się z viki-vb3 że krawcowa zna się na szyciu. Moja suknia jest naprawdę jedyna w swoim rodzaju, przyniosłam kilka zdjęć rozmawiałyśmy chyba ze dwie godziny i razem ustaliłyśmy co będzie mi pasować i w jakiej sukni będzie mi najlepiej. A co najfajniejsze znalazłam już kupca na moją sukienkę(będzie mi żal ją sprzedać) Pozdrawiam Odpowiedz Link
teresa19.0 Re: Krawcowa 03.05.08, 13:26 To właśnie ta pani szyła suknię dla mnie wszystko było tak jak miało być. Odpowiedz Link
wiola-0 Re: Krawcowa 28.06.08, 12:47 Czytając wasze opinie zastanawiałam się czy warto szyć swoją SUKNIĘ u osoby której nie znam, ale naprawdę nie zawiodłam się byłam już na drugiej przymiarce i wszystko było bardzo dobrze. Jeszcze tylko jedna przymiarka i suknia będzie gotowa. Odpowiedz Link
wiola-0 Re: Krawcowa 15.08.08, 23:31 Witam Już jestem po ślubie, wyglądałam ślicznie, piszę ten komentarz ponieważ obiecałam krawcowej że jeśli będzie wszystko dobrze to zrewanżuję się jej przynajmniej w ten sposób. Pozdrawiam: Wioletta Odpowiedz Link
doris-2 Re: Krawcowa 27.08.08, 21:39 Witam Zdjęcia wysyłam tylko na prywatnego e-maila Pozdrawiam Odpowiedz Link
kar_kolm Re: Krawcowa 30.08.09, 17:43 bardzo bym prosiła równiez o zdjecia jakies przykładowe ponieważ za rok tez planuje swoj wlasny slub i nie mam pojecia gdzie szukac sukienki. z gory dziekuje Odpowiedz Link
doris-2 Re: Krawcowa 30.08.09, 19:55 Witam. Najlepiej jeśli się pani umówi na rozmowę do mojej pracowni na ul. Jedności Narodowej 96 we Wrocławiu. Posiadam również swoją stronę ( może nie jest w pełni profesjonalna) gdzie może pani zobaczyć moje wzory. Prowadzę przede wszystkim pracownie i jeśli ma pani swój własny projekt to zapraszam zawsze możemy porozmawiać clarissasuknie.pl Odpowiedz Link
marti-2 Re: Krawcowa 28.11.08, 20:19 Witajcie Szyłam swoją suknie u tej pani, jest dobrym fachowcem uszyła mi to co naprawdę chciałam, a to była sukienka według mojego wzoru i pomysłu. Mieszkam w Jeleniej Górze i uważam że i tak opłacało mi się przyjeżdżać do Wrocławia, aby uszyć moją suknię bo nie była droga. Pozdrowienia Odpowiedz Link
marti-2 Re: Krawcowa 15.01.09, 13:00 Hej No już jest po wszystkim, wyglądałam prześlicznie. Wielkie DZIĘKUJĘ dla pani krawcowej. Marta Odpowiedz Link
fifi0808 Re: Krawcowa 16.01.09, 08:45 ja tez poproszę o zdjęcia na maila u007437@lanet.net.pl Odpowiedz Link
ksonna_ksu Re: Krawcowa 16.01.09, 19:24 Cześć, ja też poproszę zdjęcia na mail: ksonna@wp.pl i jeżeli możesz napisz ile twoja sukienka kosztowała. Dzięki :-)) Odpowiedz Link
marti-2 Re: Krawcowa 05.02.09, 21:34 witam przechodziłam dzisiaj koło salonu z sukniami jak zobaczyłam ceny to mi się nogi ugięły ceny sukienek od 3tyś do 5,5 tyś makabra. Odpowiedz Link
lila-4 Re: Krawcowa 28.02.09, 00:35 Z tego co czytam nie tylko ja jestem zadowolona z usług tej pani. Odpowiedz Link
doris-2 Re: Krawcowa 03.03.09, 21:10 Witam Od początku marca otworzyłam salon i pracownię sukien ślubnych. Serdecznie zapraszam. clarissasuknie.pl/ Odpowiedz Link
sylwusiaw Re: Krawcowa 04.03.09, 22:42 Witaj Doris2 mam pytanie czy zajmujesz się również przerabianiem sukni ślubnych? Odpowiedz Link
doris-2 Re: Krawcowa 05.03.09, 14:59 sylwusiaw napisała: > Witaj Doris2 mam pytanie czy zajmujesz się również przerabianiem sukni ślubnych > ? Witaj Tak oczywiście przerabianie sukni też jest w zakresie moich usług zapraszam do salonu clarissasuknie.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link
kika.12 Re: Krawcowa 28.03.09, 21:06 Byłam dzisiaj po raz drugi na rozmowie z krawcową, byłam wcześniej w kilku salonach i na co zwróciłam uwagę to że panie które obsługiwały mnie pomogły mi się ubrać nie potrafiły mi doradzić w sprawie przeróbek i dopasowań do mojej figury,(po prostu nie znały się na szyciu) a tu osoba obsługująca mnie doradziła mi jak ukryć moje niewielkie fałdki itd... . Po tej rozmowie zamówiłam sukienkę i czego i wam życzę Odpowiedz Link
kika.12 Re: Krawcowa 28.03.09, 21:41 kika.12 napisała: > Byłam dzisiaj po raz drugi na rozmowie z krawcową, byłam wcześniej w kilku > salonach i na co zwróciłam uwagę to że panie które obsługiwały mnie pomogły mi > się ubrać nie potrafiły mi doradzić w sprawie przeróbek i dopasowań do mojej > figury,(po prostu nie znały się na szyciu) a tu osoba obsługująca mnie doradził > a > mi jak ukryć moje niewielkie fałdki itd... . > Po tej rozmowie zamówiłam sukienkę i czego i wam życzę PS. Przepraszam za stylistykę,ale byłam bardzo podekscytowana zamówieniem sukienki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
doris-2 Re: Krawcowa 08.04.09, 12:11 Witam Przepraszam ze względu na wiele pytań dotyczących wyceny sukni nie udzielam wyceny przez internet, ponieważ jest to pracownia a nie zakład produkcyjny i każda suknia jest szyta indywidualnie na konkretną osobę i po dobraniu materiału i dodatków. Pozdrawiam clarissasuknie.pl. Odpowiedz Link
anka.64 Re: Krawcowa 16.04.09, 22:29 Witajcie Zastanawiałam się czy zabierać głos na tym forum, ale wydaje mi się że takie osoby jak pani Renia należy chwalić, jest to osoba której warto powierzyć uszycie tej jedynej sukni w swoim życiu. Jestem po drugiej przymiarce i zwróciłam uwagę na podejście pani do mnie nie było nic na siłę krawcowa pytała mnie się kilka razy czy sukienka jest taka jaką chciałam i czy wszystko jest tak jak sobie życzyłam. Szkoda że takich krawcowych jest tak mało Pozdrawiam Odpowiedz Link
sandra-5 Re: Krawcowa 25.05.09, 00:21 Ja również polecam panią krawcową, pełen profesjonalizm. Jeśli kogoś więcej opinii na temat tej pani to znalazłam link na tym forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44777&w=93704052&a=93704052 Odpowiedz Link
anka.64 Re: Krawcowa 28.06.09, 16:58 Witam Jestem już po ślubie,wyglądałam w sukni prześlicznie. Podziękowania dla pani Renatki. Oprócz jakości wykonania usługi pani Renia dodaję jeszcze ładną pogodę gratis.:) Przed ślubem cały tydzień lało w dniu ślubu piękna pogoda i po ślubie znowu leje aż do tej pory. Pozdrawiam i dziękuję. Ania :) Odpowiedz Link
mika-17 Re: Krawcowa 23.07.09, 14:49 może nie będę oryginalna ale ja również polecam usługi tej krawcowej, ta pani naprawdę zna się na rzeczy i wie co robi polecam Odpowiedz Link
kamika.2 Re: Krawcowa 13.08.09, 12:04 Ja również polecam tą krawcową, pani ma niewielki salonik i pracownię na Jedności Narodowej a ceny zbliżone jak u krawcowych szyjących w domu chałupniczo. Więcej na ten temat pisałam w innym poście więc nie będę się powtarzać. Odpowiedz Link
sonia.32 Re: Krawcowa 05.05.10, 10:00 Jestem już po ślubie i odpoczywam. Z czystym sumieniem mogę polecić krawcową panią Renię, mam nietypową figurę a suknia wyszła ślicznie, pani z kilku sukienek zaprojektowała mi jedną. Odpowiedz Link