Dodaj do ulubionych

moja suknia szyta

28.06.07, 12:28
będzie wyglądać podobnie do tej na zdjęciu,inaczej będzie z dekoltem-nie będą
odkryte ramiona,bo mi średnio w takim fasonie,ale rękawy koronka,rozszerzane
przy dłoniach,skosem koronka na sukni,bez trenu w literę A.

www.abcslubu.pl/galeria/?foto=88
Obserwuj wątek
    • malutenka5 Re: moja suknia szyta 28.06.07, 12:58
      Sukienka jest przepiękna, te rękawy... achwink całość jest strasznie ciekawa i niebanalna, szkoda, ze n codzień noszę bluzki z tego typu rękawami, bo na pewno bym się zdecydowała na coś w tym stylu. Moja suknia dla odmiany ma gorset bez ramiączekwink
      • kattty Re: moja suknia szyta 28.06.07, 17:04
        sukienka jest slicznasmile ja taka mialamsmiletez szyta do mojej figruy i tez gora
        troszeczke zmienionasmile.!smile
    • callaa Re: moja suknia szyta 28.06.07, 17:08
      Na poczatku mialam miec taka sama sukienkesmile Niestety zaden z salonow (na cala
      Polske) nie raczyl odpowiedziec mi na moje pytania mailem i szybko "wyleczylam"
      sie z niejsmile Ale nie ma tego zlego, szybciutko znalazlam sobie (moim zdaniem)
      jeszcze ladniejszasmile
      • znow_wedrujemy Re: moja suknia szyta 28.06.07, 17:11
        śliczna!
        też miałam taką mieć i być może się na nią zdecyduję jeszcze
        • stworzenje Re: moja suknia szyta 28.06.07, 20:43
          dzieki smile, apropo salonow,one glownie oferuja i pchaja na sile to co modne-a to
          omijam szerokim lukiem bo wiem,ze co druga osoba to miec bedzie,a poza tym nie
          jestem zwolenniczka golych ramion.Mam fiola na punkcie tiuli.

wiec ja tez saolny olalam,pozyczanie tylko w moim malym miescie skad pochodze
          panie prowadzace salon sukien gotowych i szyjace powiedzialy tak oczywiscie
          uszyjemy taka i za nieduza kase calosc bedzie 1200zl,a z dodatkami czyli
          buty,bielizna etc. bede ubrana za 1600zl smile.
          Potem mysle ja przefarbowac,buty z satyny jakie do niej mam tez smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka