Dodaj do ulubionych

odebrałam kiecke i sie bede chwalić:)))

28.06.07, 17:17
No to szaleństwo!!
miałam tego nie robic, bo co sie bede wpuszczac przed szereg, i nie pokazywac
fotek z przyiarek i tego typu wydarzen a dopiero wystawic fotosy ze slubu, jak
juz bede na wysoki połysk.

ale tak sobie mysle-co mi tamsmile Mnie sie suknia bardzo podoba, wiec wam pokaże.
Jako załozycielka watku pozwalam pisac co wam slina na jezyk przyniesie,
mozecie nawet obsmiac-nie lubie pruderii i udawaniasmile)

z racji tego ze to sa fotki na szybko w salonie, rpzed odbiorem robione, a
dodatkowo dzis wygladam tak sobie , wiec paszcze zakleiłam-nie bede paszczą
straszyc, pokaze po slubiesmile)

mnie sie suknia odoba-jak komus nie to kij mu w oko, zdania nie zmienie i juzsmile

aha-nie wolno komentowac bioder-mam kompleks i juz!!!! za takie komentarze
wysyłam mailem trojany i inne robakismile

o tym jakże budujacym wstepie:
oto i ona-suknia

img260.imageshack.us/img260/6030/suknia1lb2.jpg
img171.imageshack.us/img171/306/suknia3id0.jpg
img260.imageshack.us/img260/2534/pic0004uz6.jpg

wszelkie artystyczne rpetensje co do jakosci foto kierujemy do salonu Madonny
w Krakowiesmile)

a no i do tego takie mam kalosze:

img216.imageshack.us/img216/5254/pic0011io7.jpg
img519.imageshack.us/img519/6783/pic0009pq7.jpg
img216.imageshack.us/img216/8301/pic0001hj2.jpg
img242.imageshack.us/img242/1763/pic0008gc6.jpg

UWAGA-teraz mozna salsie dokopacsmile)
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:22
      HiHismile Też chciałam się ujawnić dopiero po ślubie..ale cóż...historia dzieje
      się teraz, jesteśmy po to, żeby ją pokazaćwinkwinkwink
      Mi się bardzo podobasz, ale ja słynę z wazeliniarstwawink
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 20:10
        inkageo napisała:

> HiHismile Też chciałam się ujawnić dopiero po ślubie..ale cóż...historia dzieje
        > się teraz, jesteśmy po to, żeby ją pokazaćwinkwinkwink
        > Mi się bardzo podobasz, ale ja słynę z wazeliniarstwawink

ej , Ty lizusiesmile))))))
    • monia_look Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:24
      ŚlicznawinkNa żywo napewno wygląda jeszcze lepiej. Widziałam koleżankę w podobnej
      w Cymbeline - rewelka.

P.S.Witam w klubie kobiecych bioderwink
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:28
        monia_look napisała:

> ŚlicznawinkNa żywo napewno wygląda jeszcze lepiej. Widziałam koleżankę w podobnej
        >
        > w Cymbeline - rewelka.
        >
        > P.S.Witam w klubie kobiecych bioderwink

poniewaz mnie skomplementowałas, to nie dostaniesz robala za te KOBIECE BIODRA
        smile)))))))))
    • zosiaczek25 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:25
      Ja nie czulabym sie dobrze w takiej dopasowanej sukni- bede miala w ksztalcie
      litery A, ale Tobie Twoja pasuje. I wygladasz w niej bardzo fajnie. I czemu
      zakleilas "paszcze"? I tak widzialam- na drugim zdjeciu, nie mowiac juz o
      zdjeciu z lustrem tongue_out
      • mayagaramond Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:28
        Nie ma za co dokopac, nie mawink Bardzo ladnie wygladasz, i ten dlugi welon!
        Rewelacja.
        • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:32
          mayagaramond napisała:

> Nie ma za co dokopac, nie mawink Bardzo ladnie wygladasz, i ten dlugi welon!
          > Rewelacja.
          >
          >
          >
          >
          >

eeeeeeee
          nie no!!
          chulam sobie po forumie bezkarnie, a teraz takie miłe dla mnie jestescie?!

oj kobitki, macie okazje teraz smile))))
        • misiaczek187 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:32
          no teraz to tylko można napisać,że śliczna bo akurat mi wyślesz jakiegoś
          robala smile a tak na serio sukienka baaardzo ładna a co do Twoich bioderek to ta
          suknia tylko podkreśla,że masz szczupła talię a bioderka dodają seksapilu smile
          nie wyobrażam sobie w takiej sukience dziewczyny bez talii i bioderek smile
          • monia_look Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:35
            Popieram!!!wink
            • dr_kaczusia Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:44
              Hej smile tez uwazam, ze ladna suknia i dzieki bioderkom wygladsz w niej kobieco smile
              a to tylko podkersla talie wiec jest sie czym pochwalic smile Natomiast skoro juz
              sama mimochodem kazalas nam sie wgapiac w te biodra wink to czy dobrze zauwazylam,
              ze wlasnie w tamtym miejscu na sukni jest "zmiana" koronki? tzn wydaje mi sie,
              ze tam jest taki jakby szeroki koronkowy pas, a na reszcie sukni jakos tak mniej
              czy inaczej naszyta?
              • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:46
                dokładnie tak wałsnie jest

jest taki pas odcinajacy gore od dołu

dlatego ze gora jest obszyta innaczej ułozona koronka
                a dol ma takie spływajace pasy do dołu
                podobno dzieki temu dodatkowo wysmukla sie sylwetke

taki bajer, ale uwierzyłamsmile)
                • dr_kaczusia Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:50
                  o, to jeszcze nie jestem taka slepa jak mi sie wydaje smile
          • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:38
            misiaczek187 napisała:

> no teraz to tylko można napisać,że śliczna bo akurat mi wyślesz jakiegoś
            > robala smile a tak na serio sukienka baaardzo ładna a co do Twoich bioderek to ta
            > suknia tylko podkreśla,że masz szczupła talię a bioderka dodają seksapilu smile
            > nie wyobrażam sobie w takiej sukience dziewczyny bez talii i bioderek smile

no i Misiaczek dastanie robakiemsmile)

a powaznie to ja juz sama nie wiem-moze mi sie juz mozg lasuje , ale mam
            wrazenie ze te biodra sa coraz wieksze za kazdym razej jak otwieram te fotosy

jak wybierałam to chciałam Lorne, ale jak se w to ubrałam to był dramat na kókach
            dlatego wziełam teg Jaguara (bardziej mi sie poodobał) ale tez dlatego ze jak
            zauwazycie suknia sie nie zważa do dołu. wiec nie robi mi balonu w biodrach

zazdroszcze Inkagego, widziałyscie jej suknie?! toz to model trudny jak diabli!!!
            laska musi miec super figure, co widac na fotkach z przymiareksmile)
            • monia_look Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:42
              Z tymi zdjęciami trochę przesadzasz - ja nie widzę w ogóle problemu a wyczulona
              w tej kwestii jestem jak diabli. Suknia lezy super a Ty wyglądasz spokowink))
              Głowa do góry!!!
              • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:45
                monia_look napisała:

> Z tymi zdjęciami trochę przesadzasz - ja nie widzę w ogóle problemu a wyczulona
                >
                > w tej kwestii jestem jak diabli. Suknia lezy super a Ty wyglądasz spokowink))
                > Głowa do góry!!!

no dobra, to moze zaufam wam.
                moj N ma juz dosyc mojego gadania w kólko o tych biodrachtongue_out

ale tak poza tym to jestem bardzooo zadowolona z efektu koncowegosmile)

moja tesciowa sie załamie tylko bo dla niej suknia slubna to snieżna bile, a ja
                w takiej bieli to wygladam jakbym na wąłsny pogrzeb przyszłasmile))
            • misiaczek187 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:45
              jest na to rada !! nie oglądać zdjęć smile dla mnie super sexownie !!
            • dr_kaczusia Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:49
              Salasa puknij sie w mozgoczaszke! wink przestan schizowac! wcale nie masz wielkich
              bioder, po prostu je masz i juz, jak wiekoszosc smile wygladasz ladnie i zgrabnie w
              tej sukni i z doswiadczenia Ci powiem, ze wgapianie sie w zdjecia przynosi efekt
              odwrotny od zamierzonego wiec juz daj sobie spokoj smile
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:31
        zosiaczek25 napisała:

> Ja nie czulabym sie dobrze w takiej dopasowanej sukni- bede miala w ksztalcie
        > litery A, ale Tobie Twoja pasuje. I wygladasz w niej bardzo fajnie. I czemu
        > zakleilas "paszcze"? I tak widzialam- na drugim zdjeciu, nie mowiac juz o
        > zdjeciu z lustrem tongue_out

Ty, kurde no, u mniesie jakoś ciemno te fotosy otwieraja, bo nie widac paszczura
        na fotkce z lustrem..
        eh, nadgorliwośc gorsza od faszyzmutongue_out

wiesz co jest dopasowana bo wtedy sie nic nie przesuwa itp

ona ma dodatkowo wszyte takie usztywnienei wzdłóz brzucha zeby trzymac suknie,
        wiec jakby mi jej nie dopasowała to mogłabym z niej pływac

poza tym z racji małych cyckow kupuje sobie zamiast stanika takie żeowe
        przyklejane do ciała "cycki II" smile)))))))))

nie chciałabym zeby wypadły mi dołem, przez sukienke w trakcie tanca

jezu ale byłby wstydsmile))))))))
        • mayagaramond Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:38
          salsa.loca napisała:

> nie chciałabym zeby wypadły mi dołem, przez sukienke w trakcie tanca
          >
          >
          > jezu ale byłby wstydsmile))))))))

Na ten temat mozesz porozmawiac z moja kuzynka, tylko, ze ona chodzila wtedy do
          gimnasium i miala straszne kompleksy z powodu malego biustu (cytat: "jak mam isc
          do szkoly z takim malym biustem" smile))))) i kiedys na jakos szkolna impreze sie
          "wypchala". Pan Bog ja wynagrodzil za jej "cierpienia", bo jest chuda jak
          szczapa i ma rozmiar D jesli sie nie myle (jest teraz 20-latka)
          • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:40
            mnie juz nic nie pmoze!!
            w tym roku koncze 26 lat wiec juz niestety nie rosniesmile

zima byłam grubsza tak o 2-3 kg
            miałąm fajne cycki, ale coz-schudłam na wiosne i jest jak widac

ale tym sie akurat nie rpzejmuje, wazne ze sąsmile)
            • dr_kaczusia Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:53
              bo tak juz jest, ze jak tyjemy to w biodrach lub brzuchu, a jak chudniemy to w
              cyckach, tez mnie to zawsze wkurzalo wink
              • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:57
                dr_kaczusia napisała:

> bo tak juz jest, ze jak tyjemy to w biodrach lub brzuchu, a jak chudniemy to w
                > cyckach, tez mnie to zawsze wkurzalo wink

ano jak ten swiat parszywie jest urzadzony

umnie tak samo, niestety
            • zosiaczek25 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:55
              ech, dziewczyny, wiecie ile kobiet ma problemy, bo maja duze cycki? Tak nas
              Bozia stworzyla i jesli nasi narzeczeni/mezowie nas takimi kochaja, to czemu
              mamy sie sobie nie podobac? Predzej czy pozniej czy duze czy male i tak
              oklapna... Tak optymistycznie na koniec.
              • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 18:07
                zosiaczek25 napisała:

> ech, dziewczyny, wiecie ile kobiet ma problemy, bo maja duze cycki? Tak nas
                > Bozia stworzyla i jesli nasi narzeczeni/mezowie nas takimi kochaja, to czemu
                > mamy sie sobie nie podobac? Predzej czy pozniej czy duze czy male i tak
                > oklapna... Tak optymistycznie na koniec.

dobrze gada, dac jej wodki!!!!!!!!!
        • zosiaczek25 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:51
          > Ty, kurde no, u mniesie jakoś ciemno te fotosy otwieraja, bo nie widac paszczur
          > a
          > na fotkce z lustrem..

Bo ja jestem sokole oko. I wszystko dokladnie filuje ;P

A co do cyckow. To ja tez sie martwie. Tez nie mam najwiekszych, a suknia bez
          ramiaczek i sie martwie, ze mi sie zsunie, bo suknia bedzie przeciez ciezka. Na
          cywilnym tez mialam bez ramiaczek i caly czas mialam schizy. Szczegolnie, ze
          ostatnio chyba schudlam... Juz sie tak zastanawiam, czy jak powiem na pare dni
          przed slubem, to mi kobiety w salonie doszyja jakies ramiaczka?
          • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:54
            zosiaczek25 napisała:

> > Ty, kurde no, u mniesie jakoś ciemno te fotosy otwieraja, bo nie widac pa
            > szczur
            > > a
            > > na fotkce z lustrem..
            >
            > Bo ja jestem sokole oko. I wszystko dokladnie filuje ;P
            >
            > A co do cyckow. To ja tez sie martwie. Tez nie mam najwiekszych, a suknia bez
            > ramiaczek i sie martwie, ze mi sie zsunie, bo suknia bedzie przeciez ciezka. Na
            > cywilnym tez mialam bez ramiaczek i caly czas mialam schizy. Szczegolnie, ze
            > ostatnio chyba schudlam... Juz sie tak zastanawiam, czy jak powiem na pare dni
            > przed slubem, to mi kobiety w salonie doszyja jakies ramiaczka?

doszyja, ale mozne najpierw sie zapytaj, czy moga CI zrobic suknie dobrez
            dopasowana i ewentualnie doszyc wkładki-moja kolezanka bedzie miała jakies
            kombinacje w Lornie, poniewaz ta suknia tez jest bez raoinczek a ona cyckami nie
            grzeszy

ale jak juz bedziesz doszywac, to moze nech Ci zrobia to tak, zebys mogła je
            włozyc dopiero na tance

bo jednak w kosciele to moze gołe te ramina-mnesie tak bardezo podobasmile
          • dr_kaczusia Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:56
            nie ma problemu, ja mialam od razu wszyte ramiaczka do ew zalozenia na weselu
            gdybym sie niepewnie czula. Nie zakladalam, ale przez schiz poszlam z
            dziewczynami do lazienki, zacisnelam zeby i kazalam im mocnej scisnac mi gorset
            wink Chyba troche przesadzilam z tym bo stanik mi sie wbil w klate, a fiszbina
            odksztalcila, ale co tam, moglam fikac bez obaw smile
            • zosiaczek25 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:59
              aaaauuu! Fikac dowoli ze wbitym stanikiem? Masochistka...
    • fruzia01 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:45
      a jak ta suknia wygląda z podpiętym trenem? To co w lustrze nie bardzo widać...
      Da się w tym swobodnie poruszać i tańczyć przez całą noc?

pytam z ciekawości, bo treny wydają mi się przepiękne, choć maksymalnie
      niepraktyczne sad wybór kiecki dopiero przede mną
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:51
        fruzia01 napisała:

> a jak ta suknia wygląda z podpiętym trenem? To co w lustrze nie bardzo widać...
        > Da się w tym swobodnie poruszać i tańczyć przez całą noc?
        >
        > pytam z ciekawości, bo treny wydają mi się przepiękne, choć maksymalnie
        > niepraktyczne sad wybór kiecki dopiero przede mną

hmmm, no walsnie w sumie mogłam zrobic porzadne zdjecie

no ale to moze tak:

powieksz sobie to zdjecie i troche rozjasnij

img171.imageshack.us/my.php?image=suknia3id0.jpg
        widac w lustrze

akurat zanim kupiłam to biegałam po salonie w tej sukni z podpietym trenem
        (wygladałam jak potłuczona, wsopłczuje tym paniomtongue_out)
        tak około 30 min , i naprade jest lekki
        moj koleznaka zrobiła to sao z lorna i z Indią-i zdecydowała sie na Lorne, bo
        tren jest duzo lżejszy

tu jest ok, bo koronka jest na siateczce naszyta, a nie na ciezkim materiale jak
        ma to miejsce np w Indii
        dzieki temu jest na prawde lekki

tez sie tego bała dlatego sprawdzałam smile
    • inkageo Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:53
      Hahasmile Ja też jak patrzyłam na zdjęcia po przymiarce to widziałam tylko swój
      tyłekwink Chyba pierwszy raz zobaczyłam się "od tyłu" (H&M się nie liczy, bo tam
      lustra wyszczuplają) i nie chciało mi się uwierzyć, że to ta chuda jawink Z
      przodu mam mniejszy tyłekwinkwinkwink
    • gatta26 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 17:59
      Ślicznie wyglądasz! A gdzie kupiłas kalosze, bo ja tez takie chcę smile))!!!!!
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 18:05
        gatta26 napisała:

> Ślicznie wyglądasz! A gdzie kupiłas kalosze, bo ja tez takie chcę smile))!!!!!

GATA!! bede bić!! smile))

piałam juz o tym wielorotnie, ale za to "Ślinie " npisze raz jeszcze smile))

to sa buty z Akcesu, czyli z firmy ktora szyje na miare buty do tanca
        w Krakwie, własciwie to pod krakowem, jedzie sie na takie wydupczyska od
        zakopiankismile)

www.akces.biz

powinni mi płacic prowizje za ta reklamesmile))))))

moj model to jest to:

akces.biz/oferta/damskie/pas3%20dp%20stcc.jpg

tyle ze wiadomo-satynka ecru, bajerki rowerki i but wyglada inaczej niz to
        smentne bucisko z katalogusmile)

zreszta mozna sobie porownac moje i te na załaczonym obrazku
        • gatta26 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 22:47
          Dzięki za odpowiedź, cos mi na oczy padło i nie dopatrzyłam. Kurcze, to szkoda,
          bo za daleko mam do Krakowa, więc będę szukac czegos na miejscu. Ale buciki
          naprwde cud miód smile. Kiecka też. Pozdrawoam!
    • kotek1239 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 18:05
      no wiesz co suspicious szczerze i to bardzo... piekne kobiece biodra i swietnie jako
      całosc to wszytsko wyglada.. prawdziwa kobitka z Ciebie a nie scieta jak
      patol.. ciesz sie smile
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 18:06
        kotek1239 napisała:

> no wiesz co suspicious szczerze i to bardzo... piekne kobiece biodra i swietnie jak
        > o
        > całosc to wszytsko wyglada.. prawdziwa kobitka z Ciebie a nie scieta jak
        > patol.. ciesz sie smile

hahahahahahaha
        buahahahaha
        jak CO????????

"cieta jak patol.."

no no, rozkrecacie sie panienkismile))))))))))))))
    • inkageo Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 18:08
      Tren jest tylko na jednym guziku? Wytrzyma nadepnięcie grubej ciotki???
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 18:13
        inkageo napisała:

> Tren jest tylko na jednym guziku? Wytrzyma nadepnięcie grubej ciotki???

Grubej citki nie mam
        ale mam gruba teściową wink)

niestety nawet 10 guzików jej nie utrzyma smile))))))
        ale cóz-licze sie z tym ze moze sie guzik oberwac
        Mama bedzie miała w torebce nitke igłe i guzik w zapasie

chciałam miec tern to musze sie liczyc z takimi wypadkami
        kolezance przy sukni z Madonny sie nie oberwało, ale rpzy sukni z Cymbeline
        innej tak-wiec to jest loteria i juz

podobno jak sie juz obrywa to wąłsnie dlatego ze nikt na panne młoda nie uwaza i
        dochodzi do zadeptania
    • zosiaczek25 wirusy 28.06.07, 18:13
      No i jak teraz ktoras z nas dostanie trojana... wink
      • salsa.loca Re: wirusy 28.06.07, 18:15
        zosiaczek25 napisała:

> No i jak teraz ktoras z nas dostanie trojana... wink

zostało mi jeszcze kilka robaczkow, moge przesłac jednego???

wink

jeszcze mozna wybrac modelsmile))
    • iksa_nl Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 20:11
      podoba mi sie. I podoba mi sie tez to zdjecie z lustrem bo widac dobrze przod.
      No i przod super, ale... wink
      ten tren w lustrze to tak jakos smetnie wisi, szczerze to nie bardzo mi sie
      podoba to jego podpiecie ale moze ten typ tak ma.
      to juz wiemy kto dostaje robaka wink
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 20:18
        iksa_nl napisała:

> podoba mi sie. I podoba mi sie tez to zdjecie z lustrem bo widac dobrze przod.
        > No i przod super, ale... wink
        > ten tren w lustrze to tak jakos smetnie wisi, szczerze to nie bardzo mi sie
        > podoba to jego podpiecie ale moze ten typ tak ma.
        > to juz wiemy kto dostaje robaka wink

ej, no robak był za komentarze biodrowesmile)
        także niestety, nie nalezy Ci siętongue_out

z tym podieciem to jest tak, ze na zywo to wyglada inaczej, bo ta suknia w tym
        miejscu sie zlewa

jednak prawda jest taka ze zawsze jak podpinasz tren no to bedzie to widoczne

była propozycja 3 guziczków, ale ja nie chciałam, dla mnie tak jest oksmile

zalezy mi na trenie w kosciele, b to wyglada pieknie-a wesele to juz tak-niech
        sobie wisi z tyłu na tym guziczku, na zywo jest oksmile
        moja kuzynka miała podwiazywany i to był dramat bo akurat przy jej sukni
        przypominało to troche fartuch tylko z tyłu tongue_out

albo rybki albo akwariumsmile))
    • zuzia_8 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 21:09
      suknia śliczna

a jezeli jeszcze raz wspomnisz o swoich biodarch to mi się instynkt morderczy
      odezwie!!!
    • nikitka78 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 21:10
      A komplementować biodra można? Bo ja bym je jeszcze podkresliła smile
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 21:28
        nikitka78 napisała:

> A komplementować biodra można? Bo ja bym je jeszcze podkresliła smile

ziuzia i nikita dostały robakasmile)

prosze chodowac, nieprzegrzewac dokarmiac i poic, a bedzie słuzył latamismile)

a powaznie to dzieki wam KObity, moze nie jest tak najgorzej z tymi
        biodrami-moze sie dam przekonac smile)
        • nikitka78 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 28.06.07, 21:33
          O w mooooorde!
          A poważnie to pozbądź się kompleksów, bo bioderka... nie dokończę bo zaraz
          drugiego dostanę wink
          • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 00:52
            nikitka78 napisała:

> O w mooooorde!
            > A poważnie to pozbądź się kompleksów, bo bioderka... nie dokończę bo zaraz
            > drugiego dostanę wink

hmmm, nie ejstem rozrzutna, na razie jeden Ci wystarczysmile))
    • zwierzatko_mojej_mamy Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 01:20
      no to zabiłaś mi ćwieka...

już miałam rezygnować z tego fasonu z powodu moich tzw przez Ciebie "kobiecych
      bioderek" wink , bo że kurcze może jednak do d... to wyglądać a tu prosze wink cudnie wink
      znowu musze zmienić zdanie wink
      piękny tren jeszcze do tego i ładny uśmiech - hmm cholerka - to chyba nie w
      pakiecie z sukienką ;D

żebym miała tak z kimś z bioderkami iść do przymierzalni, żeby mi powiedział.. a
      tu nikogo..chlip chlip

suwaczek
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 10:59

dziś to na chwile wpadam, bo jutro... brrrrrrr

także więcej odpowiedzi w niedziele

a no i bede wtedy po moim panieńskimsmile)

zwierzatko_mojej_mamy napisała:

> no to zabiłaś mi ćwieka...
        >
        > już miałam rezygnować z tego fasonu z powodu moich tzw przez Ciebie "kobiecych
        > bioderek" wink , bo że kurcze może jednak do d... to wyglądać a tu prosze wink cudn
        > ie wink

nie rezygnuj!!
        nie daj sie wcisnąć w worek rozkloszowany-jak masz biodra, ehemm, kobiece (
        niech wam bedzie smile)) to dostaniesz jeszcze większych bioder, zobaczysz
        ja przymierzyłam taki zgrabny balonik, bo nie chciałam wierzyć pani w salonie
        effekt-zrobiłam kilka fotosów, ku pamięci, żeby moc sie z siebie pośmiaćsmile)

> znowu musze zmienić zdanie wink
        > piękny tren jeszcze do tego i ładny uśmiech - hmm cholerka - to chyba nie w
        > pakiecie z sukienką ;D

niestety, uśmiech własny
        za odpowiednia opłata wypożyczamsmile)

>
        > żebym miała tak z kimś z bioderkami iść do przymierzalni, żeby mi powiedział..
        > a
        > tu nikogo..chlip chlip
        >

jak jesteś z Krakowa to służę swoimi biodrami, po 7 lipca moge sie z Toba
        przejść gdzie tylko chcesz!!
        • zwierzatko_mojej_mamy Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:35
          nie wiesz co czynisz wink podpisałaś wyrok na siebie właśnie wink

bo po wstępnym mierzeniu mam 3 typy - dwa w literke A i jeden jak Twoja i mam
          zgryz wink
          z dziewczyńskich przyjaciółek mam 3 - jedna lata z swoim ślubem (końcowa faza
          agonii przedślubnej big_grin ), jedna niańczy 2 miesięczne dziecko i jedna, która ma
          na razie alergie na mierzenie/oglądanie sukni ślubnych - reszta to faceci smile

a jutro co masz - już ślub ? suspicious

suwaczek
          • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:51

> nie wiesz co czynisz wink podpisałaś wyrok na siebie właśnie wink

ależ skad!!!

uwielbiam zakupy, suknie ślubne i zwykłe
            mam tabun koleżanek i kolegów, ktorzy korzystają ze mnie jako ciało doradcze w
            łażeniu po sklepach

wiec luzik

dołączysz do mojego haremu!!!

>
            > bo po wstępnym mierzeniu mam 3 typy - dwa w literkę A i jeden jak Twoja i mam
            > zgryz wink

wiesz co-moja ma taki myk-to jest litera A, ale taka wiesz-anorektyczna
            co oznacza, ze materiał jest miękki wiec ona wygląda jakby szła prosto w doł,
            ale to złudzenie, ona sie rozszerza, ale tez nie takie A wielkie tylko takie
            falujące

wrr........
            no nie wiem jak CI to wytłumaczyć
            to jest model biodro-okrywacz
            czyli od bioder sie rozszerza, ale nie stoi na bokismile))

chyba sama siebie nie rozumiemsmile

>
            > a jutro co masz - już ślub ? suspicious
            >
            > *******
            > suwaczek
          • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:53

>
            > a jutro co masz - już ślub ? suspicious
            >

a jutro mam egzamin na aplikacje adowkacka

brrrr
            • zwierzatko_mojej_mamy Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 22:03
              jak tam samopoczucie przed jutrem? w porządku ?

właśnie dzwoniłam do mojej kumpeli tej z alergią na suknie czy jutro się nie
              wybierze na mierzenie i konsekwentnie nie odbiera ;D chyba wie o co chodzi ;D

suwaczek
    • golinda Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 08:21
      tył (kiedy tren nie jest podpięty) naprawdę śliczny
      ta koronkowa góra z przodu nie podoba mi się (kojarzy mi się z tzw. "body"
      modnymi na początku lat '90)

o butach nie mówię, bo już wyrażałam swoje zdanie na temat urody butów do
      tańca wink
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:07
        golinda napisała:

> tył (kiedy tren nie jest podpięty) naprawdę śliczny
        > ta koronkowa góra z przodu nie podoba mi się (kojarzy mi się z tzw. "body"
        > modnymi na początku lat '90)
        >
        > o butach nie mówię, bo już wyrażałam swoje zdanie na temat urody butów do
        > tańca wink

dziękuję za wypowiedzsmile mam nadzieje ze szczera, bo wiem ze lubisz mi
        dogryzać-Twoja wypowiedz w wątku o sukniach z Kołem, do mnie "ze gracja" czy coś
        tam mnie w tym ostatecznie utwierdziła smile)

hmmm, body koronkowe??
        czyli wszystko gra, bo lata 80 sa teraz najmodniejszesmile)
        czyli komplement smile)

jestem drobna (tylko te biodrasad )
        jakbym założyła szeroka, marszczona spódnice, taką jak ja to mowie dmuchaną
        to wszyscy by myśleli ze sie roztyłam czy jak
        ]
        to kompletnie nie mój styl
        lubię jak ejst blisko ciała i jak jest elegancko i seksownie

ten typ tak masmile)
    • ag1978 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 08:38
      piękna suknia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      może góra z golfikiem nie w moim stylu bo ja wolę prostsze bez ramiączek ale
      dół i rozwiązanie z pasem na biodrach jest boski
      mam pytanko - ten materiał na spódnicy bez koronki to jakiś tiul lub coś w tym
      rodzaju?
      Tren cudo!!!
      Co do butków fajne i na pewno będą wygodne, podaobają mi się, ale ja bym
      wybrała delikatniejsze sandałki bez zakrytej pięty wink

Bardzo ladnie wyglądasz w sukni, bardzo kobieco

wklej w wątku inne dodatki, które planujesz - bukiet, welon wink
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:12
        welon taki jak na zdjeciu

nie chcie przeładować sukni. te koronki sa dosc ozdobne

a resztę to pokaze jak juz bede po-tak bys chciała wszystko na raz, musze was
        trochę potrzymać w niepewnoścismile))

ale dziękuję za słowa uznania, robaka nie bedziesmile))

ten materiał to diabli go wiedza co to, ale jest cienki
        aplikacje koronkowe sa naszyte na siateczkę z koronki-i to chyba jest to o co Ci
        chodzi, ale jeśli pytasz o pod-koronką, to ten materiał jest lejący, cienki i
        lekko śliski, ale cholera taki ze mnie znawca jak z koziej dupy traba-oglądam TO
        USTROJSTWO I HMM, TROCHĘ JAK JEDWAB, CIEKI TROCHĘ JAK.......
        nie no nie bede tworzyć, nie wiemsmile)

a pieta-w butach tamecznych spełnia swoje zadania trzymania sropysmile

niestety to jak z butami do np joggingu-ma swoje zadania d spełnienia, inaczej
        nie byłby taneczne
    • fania25 Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 08:47
      z przodu na dole tak dziwnie się marszczy, ale być może to kwestia zdjecia. no i
      kwestia gustu taki krój. poza tym ok.
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:13
        fania25 napisała:

> z przodu na dole tak dziwnie się marszczy, ale być może to kwestia zdjecia. no
        > i
        > kwestia gustu taki krój. poza tym ok.

jezu, ogladam te fotki i GDZIE SIĘ MARSZCZY????????????

nie strasz mnie!!

nie widzę tego, ale może gdzieś sie głupa sukienka marszczy no!!!
    • madziuniunia Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 09:26
      Suknia ślicznasmile
      Butki mniej mi się podobają ale to dlatego, że chyba bardziej dla panny młodej
      preferuje zakryte palce albo chociaż bardziej zakryte.
      • salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 18:20
        madziuniunia napisała:

> Suknia ślicznasmile
        > Butki mniej mi się podobają ale to dlatego, że chyba bardziej dla panny młodej
        > preferuje zakryte palce albo chociaż bardziej zakryte.

a wiem wiem, tez kiedyś tak myślałam, ale potem jakos mi przeszło

postawiłam na wygodęsmile)
    • loltka Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 10:26
      no no, wery werysmile

mnie sie podoba, nawet bardzo, bo mam ta sama suknie i zdane tam marszczy sie
      czy coś

leży pięknie a do tego nie ma nic wspólnego z beza, kołem czy innym wynalazkiem

nie czytałam wszystkich wypowiedzi, tylko ostanie kilka, ale na pewno Ci sie
      dostanie, jak od kilku ostatnich dziewczyn. smile))

• salsa.loca Re: odebrałam kiecke i sie bede chwalić:))) 29.06.07, 11:15
        ej, no
        nie wywołuj wilka z lasu

zaraz zleca sie hienytongue_out

żartuję

juz powiedziałam, można tu pisać wszystko!!

najwyżej robaksmile
    • agnrek Podpięcie trenu :) 29.06.07, 22:11
      Suknia bardzo fajna, ale podpięcie masz w strasznie nieeleganckim miejscu,
      przepraszam, w odbycie smile Z tyłu wygląda to tak, jakby w tyłek suknia właziła.
      Musisz to przesunąć zdecydowanie niżej smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka