plumka25 04.07.07, 18:55 czy Waszym zdaniem do sukni ślubnej pasują białe buty z brązowym obcasem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskahh Re: białe buty - brązowy obcas 04.07.07, 19:03 wedlug mnie nie - osobiscie mnie to "gryzie" nie wiem dlaczego, ale co piekniejsze buty maja wlasnie obcas i podeszwe brazowa i to glownie ecru, biale sa "bielsze" czytalam o dziewczynie, ktora miala biale z czarnym obcasem, i podobno nikt tego nie zauwazyl ja bym ich nie kupila, taka juz jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe nie pasuje 04.07.07, 19:04 plumka25 napisała: > czy Waszym zdaniem do sukni ślubnej pasują białe buty z brązowym obcasem? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: zdecydowanie nie 04.07.07, 19:27 ja mam takie picasaweb.google.pl/maraxela/Buty szczerze mowiac mam gdzies czy pasuja czy nie moim zdaniem sa ok i sie w nich dobrze czuje pasuja do mojej sukni i nie bedzie widac tego obcasa.MOge w nich chodzic pozniej normalnie je wykorzystac a nie tracic 399 zl na jed wieczeor.ja w nich ide nawet jakby moja ciotka miala z wrazenia wypasc z lawki to moj slub i moj wybor a bialy obcas mi sie ani troche nie podoba,kojazy mi sie z komunia Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: zdecydowanie nie 04.07.07, 20:13 Ja do cywilnego mialam kremowe buty wlasnie z brazowym obcasem (jasno brazowym). Wydaje mi sie, ze wygladaja OK... Szczerze mowiac to nawet sie nie zastanoawialam nad kolorem obcasa. Kolorystocznie idealnie pasowaly do sukienki i sa wygodne - to bylo najwazniejsze... Pomijam juz fakt ze za butami schodzilam cale miasto i w zasadzie nic ciekawszego nie znalazlam, wiec za bardzo nie marudzilam Odpowiedz Link Zgłoś