Dodaj do ulubionych

białe buty - brązowy obcas

04.07.07, 18:55
czy Waszym zdaniem do sukni ślubnej pasują białe buty z brązowym obcasem?
Obserwuj wątek
    • kaskahh Re: białe buty - brązowy obcas 04.07.07, 19:03
      wedlug mnie nie - osobiscie mnie to "gryzie"
      nie wiem dlaczego, ale co piekniejsze buty maja wlasnie obcas i podeszwe brazowa
      i to glownie ecru, biale sa "bielsze"

czytalam o dziewczynie, ktora miala biale z czarnym obcasem, i podobno nikt tego
      nie zauwazyl
      ja bym ich nie kupila, taka juz jestem...
    • gioseppe nie pasuje 04.07.07, 19:04
      plumka25 napisała:

> czy Waszym zdaniem do sukni ślubnej pasują białe buty z brązowym obcasem?
    • zuzia_8 zdecydowanie nie 04.07.07, 19:10
      jw
      • znow_wedrujemy Re: zdecydowanie nie 04.07.07, 19:18
        wg mnie mogą być!
        • maraxela Re: zdecydowanie nie 04.07.07, 19:27
          ja mam takie
          picasaweb.google.pl/maraxela/Buty
          szczerze mowiac mam gdzies czy pasuja czy nie moim zdaniem sa ok i sie w nich
          dobrze czuje pasuja do mojej sukni i nie bedzie widac tego obcasa.MOge w nich
          chodzic pozniej normalnie je wykorzystac a nie tracic 399 zl na jed wieczeor.ja
          w nich ide nawet jakby moja ciotka miala z wrazenia wypasc z lawki to moj slub
          i moj wybor a bialy obcas mi sie ani troche nie podoba,kojazy mi sie z komunia
          • pani_kasia Re: zdecydowanie nie 04.07.07, 20:13
            Ja do cywilnego mialam kremowe buty wlasnie z brazowym obcasem (jasno
            brazowym). Wydaje mi sie, ze wygladaja OK... Szczerze mowiac to nawet sie nie
            zastanoawialam nad kolorem obcasa. Kolorystocznie idealnie pasowaly do sukienki
            i sa wygodne - to bylo najwazniejsze...
            Pomijam juz fakt ze za butami schodzilam cale miasto i w zasadzie nic
            ciekawszego nie znalazlam, wiec za bardzo nie marudzilam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka