polabb 05.07.07, 19:56 Czy przyklejacie naklejki na wódkę czy może kupujecie zawieszki? A jesli naklejki to odklejacie z butelki firmową naklejkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 ani jedno, ani drugie 05.07.07, 20:00 stawiamy wódke na stole w pojemnikach chłodzących i tyle. Durnostrojkom mówimy nie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Naklejki na wódkę 05.07.07, 20:11 Ja mam wino, na szyjkach małe wstążeczki, nie chciało mi sie wydurniac z naklejkami, zawieszkami itd. Ale gdybym miała naklejki- to tych normalnych bym nie odklejała, szkoda zachodu, przed ślubem i tak jest mnóstwo roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowa_ania Re: Naklejki na wódkę 05.07.07, 20:35 Bardziej elegancko wyglądają moim zdaniem butelki z oryginalnymi naklejkami. A z naklejkami ślubnymi spotkałam się przy alkoholach własnej produkcji (czyli rozrabianych ze spirytusu) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: Naklejki na wódkę 06.07.07, 12:45 Ja robiłam sama zawieszki (na wzór takich jak są na allegro, tylko zamiast wstążeczek kupiłam złotą gumkę, dzięki czemu zawieszeczki nie będą spadać z butelek przy nalewaniu). Naklejki to moim zdaniem nie jest dobry pomysł, to faktycznie wygląda jakby alkohol był domowej roboty, albo tak kiepskiej jakości że wstyd się przyznawać do jego marki. Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle27 do Aldonap22 06.07.07, 18:24 Aldonap22, a gdzie się kupuje taką złotą gumkę? Bo ja też będę sama robić zawieszki na butelki i z taką gumką byłoby idealnie Pzdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 Re: Naklejki na wódkę 06.07.07, 18:28 Ja też mam w planie zrobić zawieszki Odpowiedz Link Zgłoś
nastka11 Re: Naklejki na wódkę 08.07.07, 16:35 Zdecydowanie zachowamy na naszym slubie naklejki oryginalne, ewentualnie zastanowię się jeszcze nad zawieszkami. Odpowiedz Link Zgłoś