Dodaj do ulubionych

Panie Leziox - prowokatorze

18.11.01, 23:36
zapraszam za chwile po poczte
Obserwuj wątek
    • pan-z-listy Re: A mnie tez czorciku kochany ????? 18.11.01, 23:47
    • czort Re: Panie Leziox - prowokatorze 18.11.01, 23:49
      pewnie, prowokatorze, jak napiszesz na moja
      • pan-z-listy Re: czorciku 18.11.01, 23:58
        czort napisał(a):

> pewnie, prowokatorze, jak napiszesz na moja

dlaczego w kazdym widzisz prowokatora - bo pobawilem sie samantą.
        O tym dziecku crimenie nie wspominam, trzeba poczekac kilka lat, moze zmadrzeje

• Gość: mina Re: Panie Leziox - prowokatorze IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 23:52
      a moze do mnie by tez ktos napisal? rokuje lepiej niz Lziox, bo jego powaga
      zabija powoli, a mnie uzywki szybko:)
      • pan-z-listy Re: do miny 18.11.01, 23:56
        Ty juz stracona, one jeszcze nie do konca;
        Nie widzisz zla kobieto, ze niszczysz w tych dziewczynach cos, co my w nich
        uwielbiamy i za co kochamy
        • Gość: mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 23:58
          a co niby? bo moze ja nieswiadomie niszcze, z gupoty? no nie badz zyla i
          powiedz, przemysle i moze nawet sie poprawie?
          • pan-z-listy Re: do miny 18.11.01, 23:59
            Gość portalu: mina napisał(a):

> a co niby? bo moze ja nieswiadomie niszcze, z gupoty? no nie badz zyla i
            > powiedz, przemysle i moze nawet sie poprawie?

zobacz jaki masz wplyw na Czorta

• Gość: mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 00:01
              no jaki? bo juz kurna zguplam do reszty. poza tym nie obrazaj czorta - czort ma
              silna osobowosc i wplywom nie podlega!
              • pan-z-listy Re: do miny 19.11.01, 00:04

> no jaki? bo juz kurna zguplam do reszty. poza tym nie obrazaj czorta - czort ma
                >
                > silna osobowosc i wplywom nie podlega!

Kogo jak kogo, ale czorta nigdy nie obrazam (jezeli to zrobilem, to tylko przez
                chwile nieuwagi, lub zapomnienia).
                Tak, masz racje, ale z braku wzorca wsrod was, z kogo bierze przyklad

• Gość: mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 00:05
                  konkrety, konkrety, tu nie komisja lustracyjna, tu sie podaje fakty!
                  • pan-z-listy Re: do miny 19.11.01, 00:12

> konkrety, konkrety, tu nie komisja lustracyjna, tu sie podaje fakty!

przyklad - swoim jezyczkiem grzecznym macisz w kazdym watku, nawet ciekawym,
                    interesujacym i fajnie uczysz innych

• mina.mina Re: do miny 19.11.01, 00:15
                      powaznie??? patrz, kurde, nie zauwazylam. no dobra, nie bede macic. spadam z
                      tego forum. Ja sie obejde, a innym nie lubie - wbrew pozorom:) - psuc zabawy.
                      adieu! aha, i zeby sie wszyscy ucieszyli, oglosze do publicznie. no i widzisz,
                      jakie to proste? trza bylo tylko powiedziec! negocjacje miekkie potega sa i
                      basta!
                      • pan-z-listy Re: do miny 19.11.01, 00:17
                        mina.mina napisał(a):

> powaznie??? patrz, kurde, nie zauwazylam. no dobra, nie bede macic. spadam z
                        > tego forum. Ja sie obejde, a innym nie lubie - wbrew pozorom:) - psuc zabawy.
                        > adieu! aha, i zeby sie wszyscy ucieszyli, oglosze do publicznie. no i widzisz,
                        > jakie to proste? trza bylo tylko powiedziec! negocjacje miekkie potega sa i
                        > basta!

nikt cie nie wypedza, nikt nie ma prawa - ale trzymajcie sie swego grona i basta
      • Gość: Leziox Re: Panie Leziox - prowokatorze IP: *.addcom.de 19.11.01, 00:01
        Mina,z takim milutkim pseudo to ty się sama niedługo wywalisz w powietrze.Po
        wczorajszej orgii mózgów nic dziwnego.Sam bym wyskoczył przez okno.
        • Gość: mina Re: Panie Leziox - prowokatorze IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 00:02
          alez dlaczego???? Mina to piekne, zydowskie imie! nie slyszal go nigdy przedtem?
    • czort Re: Panie Leziox - prowokatorze 19.11.01, 00:12
      wejdz na poczte i sprobuj raz jeszcze - podgladam caly czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka