czort 18.11.01, 23:36 zapraszam za chwile po poczte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Panie Leziox - prowokatorze 18.11.01, 23:49 pewnie, prowokatorze, jak napiszesz na moja Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: czorciku 18.11.01, 23:58 czort napisał(a): > pewnie, prowokatorze, jak napiszesz na moja dlaczego w kazdym widzisz prowokatora - bo pobawilem sie samantą. O tym dziecku crimenie nie wspominam, trzeba poczekac kilka lat, moze zmadrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Panie Leziox - prowokatorze IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 23:52 a moze do mnie by tez ktos napisal? rokuje lepiej niz Lziox, bo jego powaga zabija powoli, a mnie uzywki szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: do miny 18.11.01, 23:56 Ty juz stracona, one jeszcze nie do konca; Nie widzisz zla kobieto, ze niszczysz w tych dziewczynach cos, co my w nich uwielbiamy i za co kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 23:58 a co niby? bo moze ja nieswiadomie niszcze, z gupoty? no nie badz zyla i powiedz, przemysle i moze nawet sie poprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: do miny 18.11.01, 23:59 Gość portalu: mina napisał(a): > a co niby? bo moze ja nieswiadomie niszcze, z gupoty? no nie badz zyla i > powiedz, przemysle i moze nawet sie poprawie? zobacz jaki masz wplyw na Czorta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 00:01 no jaki? bo juz kurna zguplam do reszty. poza tym nie obrazaj czorta - czort ma silna osobowosc i wplywom nie podlega! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: do miny 19.11.01, 00:04 Gość portalu: mina napisał(a): > no jaki? bo juz kurna zguplam do reszty. poza tym nie obrazaj czorta - czort ma > > silna osobowosc i wplywom nie podlega! Kogo jak kogo, ale czorta nigdy nie obrazam (jezeli to zrobilem, to tylko przez chwile nieuwagi, lub zapomnienia). Tak, masz racje, ale z braku wzorca wsrod was, z kogo bierze przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do miny IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 00:05 konkrety, konkrety, tu nie komisja lustracyjna, tu sie podaje fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: do miny 19.11.01, 00:12 Gość portalu: mina napisał(a): > konkrety, konkrety, tu nie komisja lustracyjna, tu sie podaje fakty! przyklad - swoim jezyczkiem grzecznym macisz w kazdym watku, nawet ciekawym, interesujacym i fajnie uczysz innych Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do miny 19.11.01, 00:15 powaznie??? patrz, kurde, nie zauwazylam. no dobra, nie bede macic. spadam z tego forum. Ja sie obejde, a innym nie lubie - wbrew pozorom:) - psuc zabawy. adieu! aha, i zeby sie wszyscy ucieszyli, oglosze do publicznie. no i widzisz, jakie to proste? trza bylo tylko powiedziec! negocjacje miekkie potega sa i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: do miny 19.11.01, 00:17 mina.mina napisał(a): > powaznie??? patrz, kurde, nie zauwazylam. no dobra, nie bede macic. spadam z > tego forum. Ja sie obejde, a innym nie lubie - wbrew pozorom:) - psuc zabawy. > adieu! aha, i zeby sie wszyscy ucieszyli, oglosze do publicznie. no i widzisz, > jakie to proste? trza bylo tylko powiedziec! negocjacje miekkie potega sa i > basta! nikt cie nie wypedza, nikt nie ma prawa - ale trzymajcie sie swego grona i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: Panie Leziox - prowokatorze IP: *.addcom.de 19.11.01, 00:01 Mina,z takim milutkim pseudo to ty się sama niedługo wywalisz w powietrze.Po wczorajszej orgii mózgów nic dziwnego.Sam bym wyskoczył przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Panie Leziox - prowokatorze IP: *.turboline.skynet.be 19.11.01, 00:02 alez dlaczego???? Mina to piekne, zydowskie imie! nie slyszal go nigdy przedtem? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Panie Leziox - prowokatorze 19.11.01, 00:12 wejdz na poczte i sprobuj raz jeszcze - podgladam caly czas Odpowiedz Link Zgłoś