kamelia04.08.2007 nie zaśmiecaj forum powtarzaniem się, twój wątek: 16.07.07, 11:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=65952427 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna1311 Re: 04.08 macie już stresa , jak przygotowania 16.07.07, 11:05 U nas totalny luz mam nadzieję, że stres się nie pojawi) Jedyny mój kłopoot to buty, bo w piątek przymiarka, a ja nie mogę nic znaleźć Pozdrawiam wszystkie Panny Młode z 04.08.2007!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: 04.08 macie już stresa , jak przygotowania 16.07.07, 11:17 Kamelia widzę że to Ty powinnaś być tu adminką bo w każdym watku podajesz link do podobnego )) ale tak naprawdę to już na tym forum żadna forumka nic by pisac nie mogła bo przez te wszytskie lata jego istnienia napewno były tu już wszystkie tematy hihihi Co do stresa to zaczynam się martwić że się nie wyrobię ze wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 masz rację, wątki sie powtarzają, ale przesadą 16.07.07, 11:20 jest jak na tej samej stronie sa trzy wątki na ten sam temat, albo dwa takie same lub bardzo podobne oddzielone od siebie zaledwie kilkoma innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: masz rację, wątki sie powtarzają, ale przesad 16.07.07, 11:42 też prawda )) Odpowiedz Link Zgłoś
nigela kamelia 16.07.07, 12:38 co czytam jakis post, to ty wszystkich opieprzasz, ze maja czelnosc o cos zapytac, mnie tez to spotkalo z twojej strony.jak dla mnie jestes najmniej sympatyczna uczestniczka forum i nie lubie juz nawet czytac twich postow. wydaje mi sie ze to forum zostalo stworzone po to, zebysmy razem mogly sie cieszyc, wymieniac nformacjami, radami, itd. a zwrocenie komus uwagi moze sie odbywac za pomoca innych słow, a nie "nie zasmiecaj forum". jak dla mnie to ty je zasmiecasz swoimi ciaglymi pouczeniami i uwagami. a moze w ogole nie ma potrzeby zeby to forum istnialo, jak slusznie juz zauwalayla jedna z uczestniczek, wystarczy przeciez przejrzec historie. to by bylo na tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nigela Re: 04.08 macie już stresa , jak przygotowania 16.07.07, 12:42 stres coraz wiekszy, o slubie i weselu mysle prawie caly czas. ale nie moge sie juz doczekac. musimy jeszcze wybrac pierwszy taniec i udac sie na kilka lekji tanca, zeby pieknie wygladac. juz widze siebei jak w tancu wiruje mi suknia Odpowiedz Link Zgłoś