Dodaj do ulubionych

i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.....

16.07.07, 11:51
Witam serdecznie, weekend juz za nami i zgodnie z obietnica zamieszczam foto z
mojego slubu.
Własciwie to na razie zamieszczam link do fotek na stronie fotografa, na razie
nie mam czasu zrobic z nich albumu w internecie, dlatego jest to tylko czesc
fotek, bardzo mała czesc, ale juz profesjonalnie a nie z komorkismile

ogłoszenia parafialne:
1. nie karmimy tu trollismile
2.jeśli ktoś chce sie wyżyć tu za coś, to ______ŻEGNAM_____ na wstępie-od
wczoraj mam potworna migrenę i targa mną wścieklica (inkageo chyba wie jak to
jest jak łeb... eh)
3.jesli klka fotek z koscioła kilka z pleneru itp, ale to niewielka czesc,
dlatego cierpliwych zapraszam jak znajde wiecej czasusmile
4. Dziewczyny, które pisały do mnie z tego forum w sprawie sprzedazy sukni
proszone są o zgłoszenie sie w droga mailowa po fotki zbliżenia sukni itpsmile
gdyz musze je dla was specjalnie zamieścić i chciałbym wiedzieć jakie są wasze
zyczenia smile

Chciałam pisac ten dzien ale bol głowy nie opzwala mi wyslec kreatywnie,
dlatego juz Was nie zanudzam.
Opis bedzie jak bedzie wiekszy albumsmile

uroczystosci.anfoto.pl/index.php?list=27&PHPSESSID=f68a7e8a2dfcf340a431a8cd928bf913
miłego ogladania smile
Obserwuj wątek
    • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 11:53
      ślicznie wyglądaliście!!!
      • esmeralda_pl Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 11:55
        naprawdę piękna para smile
    • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:00
      Salsa no co ja mam Ci powiedzieć ty stara miotło (cytat z forum i ja już też
      po) hihi normalnie strasznie... mi się podobacie
      Piękna z Was para... zdjęcia jak tańczycie to mistrzostwo świata, dzięki za
      zdjęcie ze zbliżeniem na bransoletke (piękna może się na taką zdecyduje choć
      chciałam grubszą) jak się butki sprawdziłty?
      Dużo miłości i czekam na więcej info i zdjęc
      Buziaki
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:08
        ooo, helołsmile
        az mi se micha smieje jak Cie widze Ruro jednasmile

łeb od dwoch dni chce mi sie odłączyć od ciała i otoczyc swoja droga-i chyba mu
        na to pozwoletongue_out

DZiejue za komplementy, buziaki .
        bransoleta jest z Yes, moj maz zamówił ( ikupiłtongue_out), zrobili bez problemu i na
        prawde cena znośna. Od Ciebie zależy ile sobie zrobisz sznureczków z perełkami,
        mogą byc tez takie zbite perły, ale to już jest bardzooo drogie. Jest ogromny
        wybór, wiec na pewno Coś dla Siebie wybierzeszsmile
        Buty były super-w kościele potem spacer przez Rynek, potem tance do 6 rano a
        potem plener (w czwartek była sesja w plenerze)
        ja na prawde zawowdowe, zero obcierania niewygody i czegokolwiek) troche mi sie
        satyna wybrudziła, ale na to mam sposobysmile

a jak tam weekend mijałsmile??
        • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:14
          Byliśmy w Giżycku u mojego dziadka zaprosić go na ślub ale oczywiście nie
          przyjedzie bo ma już 92 lata i nie dla niego takie wojaże... a tak poza tym to
          w piątek po pracy znalazłam chyba buty (jupi) złote ale jasne na niskim obcasie
          3 cm i kokardka mała z przodu oczywisście odkryte palce, ale zakryta pięta na
          wrzesień będą w sam raz... jak już wiem że jakieś znalazłam to teraz mogę
          szukać dalej i może jeszcze coś ładniejszego mi wpadnie w łapki... w sobote
          jedziemy do moim przyszłych teściów i odbieramy obrączki - mam nadzieje że będą
          gotowe... muszę się zająć szukaniem biżu i bielizny ale na razie siedze w
          kosmetykach - zaczęłam się interesować biochemią kosmetyczną bo miałam kiedyś
          niezłe przejścia z trądzikiem i teraz czasem też mnie troszke wysypuje a
          chciałabym żeby na ślubie wszystko było na cycuś glancuś więc czytuje troche o
          tym co może powodować takie wysypywanie...
          Ty masz nadal urlop??
          • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:31
            wszystko co najpiekniejsze jeszcze pred wami
            tylko potem jest taka refleksja-poł roku (albo i wiecej) latania szukania
            załatwiania i streswania se
            a potem pyk i juz po
            zostaje Ci męzus i fotkismile))

zartuje

z moja praca to jest sprawa złożona-jestem na etapie zmiany i wzięłam sobie
            bezpłatny urlop-po pierwsze dlatego ze robie remont a po drugie dlatego ze mam
            pewnego pomysła i jak sie uda to wtedy sie na zawsze pozegnam z obecnym szefem
            (yes yes yessmile )

zamiesc foto butów, bedziemy obstawiac ktore najlepszesmile
            • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:33
              jak będę miała foto to zamieszcze oczywiście żebyściemogły z golindą zjechać
              mnie od góry do dołu, ale na razie nie dam wam tej satysfakcji bo nie mam fotek
              mam nadzieje że Twoje plany z pracą się spełnią
              na migrene najlepszy jest sex!!!!
              • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:37
                seks pomaga chwilow, po seksie migrena wraca
                no i z kim ten seks
                ja w domu siedze i rpobuje zaplanowac remont od jutra
                a maz w pracy
                moze ochrona budynku sie skusi?? smile
                • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:38
                  mi po seksie przechodzi jak ręką odjął aż do następnej migreny... a co do
                  ochrony hmmmmm na pewno się skusi
    • kamelia04.08.2007 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:02
      1. ładne i to bardzo, ale ze slubu podobały mi sie bardzo, bardzo, bardzo...
      2. ślub miałaś piekny, zdjecia ze slubu: w welonie, z włosani spietymi, ze
      swietlistym makijażem, mogę sie gapic godzinami na te zdjęcia.
      3. czy ja mam wade zewzroku, czy ty nie miałaś makijażu do sesji?
      4. współczuje ci migreny, wracaj szybko do zdrowia. Ostatnio jak mnie migrena
      złapała, to wymiotowałam na kilometr, znam ten ból.
      5. wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
      6. ładnie wygladaliście oboje
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:14
        Dziekuje Ci bardzo, nawet nie wiedziałam ze fotograf tak da rade z tym slubemsmile
        bałam sie tylko własnie ze makijaz bedzie zbyt swietlisty, ale skoro mowisz ze
        jest dobrze, to juz nie marudzesmile

Miałam d sesji mejkap, tyle ze własnej roboty a na codzien maluje sie tak zebym
        nie była zbyt mocno ulaowana (podkład cienie kredka tusz-czyli standard)tylko t
        była 6-8 rano (wstalismy o 5) i byłam tak zaspana ze mejkap niewiele
        zdziałałsmile)) widac na niektorych fotkach ze mam takie małe oczka, a ze nie
        zgodziłam sie na zadne poprawki w programach no to sama widzisztongue_out

na szczescie jesteszcze nie wymiotuje, ale moja kolezanka matak jak Ty i mowi ,
        ze to z czasem przychodzi...
        • kamelia04.08.2007 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:20
          makijaż ze slubu jest PIĘKNY, z sesji jest naturalny. Podobała mi sie twoja
          slubna stylizacja, przyklad eleganckiego slubu, a nie nadmuchanego.
          Jakbym wstała o 5.00 rano, to bym w zyciu nie wygrzebała sie na 6.00, ale ja
          juz tak mam.

Z migrena to jest tak, że dopada jak musze się uczyc, mam cos do zrobienia,
          tudziz czeka mnie sprzatanie. Life is sometimes brutal.
    • malutenka5 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:08
      Zdjęcia cudowne, para szczęśliwa i uśmiechnięta. Salsa, jaka Ty piękna kobieta jesteś smile
      • sputnik_sweetheart Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:13
        Achhhhsmile))) zatchło mnie!smile
        piękne zdjęcia, i Ty piekna i suknia piekna...aż mam ochotę się "nawrocić" i
        też wybrać coś "tradycyjnego" i naprawdę slubnego...
        trzymaj się i wszystkiego dobrego!!!
    • mala_duza Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:10
      O Loca...super fotki. Bardzo mi się podaobają z miasta i jak tańczycie. A oto
      seria pytań (pytać można?):
      1. gdzie kupiłaś welon i czy tańcztłaś w takim długim (jeśli tak to jak? wink)
      2. o której robiłaś plener na Wawelu? Pytam bo też chcemy mieć fotki w naszym
      mieście, a na Twoich wawelskich nie ma ludzi i jest bardzo jasno, ale na tych z
      rynku już gdzies w tle widac ludzi.
      3. zdazylas wyczyścić sukienkę między ślubem a plenerem czy jej nie czyściłaś
      (chociaż wydaje sie czyściutka) My chyba plener będziemy mieć w poniedziałek po
      2 dniowym weselu i nie wiem czy iść w takiej brudnej sukni, bo pewnie będzie
      brudna...

ok, czekam z utesknieniem na odpowiedź...tylko sie nie złość że tyle pytań...co
      najwyzej odpowiedz mi po tym jak migrena przejdzie...

PS. Acha, wiesz ze juz nie masz prawa tu byc? smile
      • mayagaramond Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:21
        Nie bede owijac w bawelne - zdjecia sa bardzo dobre. Szczegolnie te
        czarno-biale, uwielbiam czarno-biale zdjecia, maja w sobie jakas tajemnice.
        Zreszta nie tylko zdjecia sa super, ale i Wy tez pieknie wygladaliscie, jestes
        bardzo fotogeniczna. Tak wiec jak widzisz miesem nie porzucamwink

Ile ja bym dala za fotografa, ktory mi takie zdjecia zrobi (znam a jakze, ale to
        moj Nwink), ale tu panuje jakis kicz maksymalny, a na to nie wydam pieniedzy.

Migreny Ci bardzo wspolczuje, mam bardzo rzadko, ale wtedy chce mi sie rzy....
        Sa spejalne tabletki przeciw migrenie, nawet przywozilam kiedys mojej cioci, ale
        sama nigdy nie bralam (cos tam orange...). Jak mnie zaczyna bolec to pije duzo
        wody mineralnej, w ogole zauwazylam,ze jak tylko za malo wypije to od razu
        czacha mnie boli. A moja wspollokatorka metoda prob i bledow doszla to tego, ze
        bole glowy spowodowane sa roznymi E i glutaminianem. Przestala te swinstwa jesc
        i bole glowy zniknely.
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:25
        mala_duza napisała:

> O Loca...super fotki. Bardzo mi się podaobają z miasta i jak tańczycie. A oto
        > seria pytań (pytać można?):

oczywiscie ze moznasmile))

> 1. gdzie kupiłaś welon i czy tańcztłaś w takim długim (jeśli tak to jak? wink)

welon dostałam w Prezencie do sukni w Padonnie na florianskiej, ale mozna tez
        taki kupicsmile
        na weseli Mama mi go podpieła waca i bachate zatanczyłam w welonie, potem go
        zdjełamsmile))
        a na fotkach to jakos go tam zaprlatałam wokół Nas-to było tanczenie moze 10-15
        min a Fotograf strzelał fotki-kilka razy musielismy sie wyplatywac z welonusmile))

generalnie to fajny bajer do zabawy, ale na weselu to nie polecam w tym
        ustrojstwie sie bawicsmile

> 2. o której robiłaś plener na Wawelu? Pytam bo też chcemy mieć fotki w naszym
        > mieście, a na Twoich wawelskich nie ma ludzi i jest bardzo jasno, ale na tych z
        >
        > rynku już gdzies w tle widac ludzi.

o 5:30 pobudka
        o 6:30 zaparkowaliśmy auto na benedyktyńskiej
        od ^;40 do 8:00 chodziliśmy po Ryku z Fotografami, po Grodzkiej kanoniczej i w
        ogrodach muzeum archeologicznego
        od 8 otwarcie wawelu, byliśmy tam może do 9, może kilka minut dłuzej, bo juz
        zaczeły sie schodzic wycieczki i łumy kitajców zaczeły nas
        fotografowac-trzebabyło wiacsmile))

> 3. zdazylas wyczyścić sukienkę między ślubem a plenerem czy jej nie czyściłaś
        > (chociaż wydaje sie czyściutka) My chyba plener będziemy mieć w poniedziałek po
        >
        > 2 dniowym weselu i nie wiem czy iść w takiej brudnej sukni, bo pewnie będzie
        > brudna...
        >

kochana, nie widac tego na fotkachsmile
        suknia dopiero jutro idzie do czyszczenia
        i niech Ci do głowy nie przyjedzie jej czyścic, bo dzieki temu ze przybródzona
        własnie to poszlismy na całosc-ławki trawniki krzaki murki itp
        czystej by mi była szkodasmile

> ok, czekam z utesknieniem na odpowiedź...tylko sie nie złość że tyle pytań...co
        >
        > najwyzej odpowiedz mi po tym jak migrena przejdzie...

nie no, o pytania sie nie złoszczesmile

az takiej wscieklizy nie mamtongue_out

>
        > PS. Acha, wiesz ze juz nie masz prawa tu byc? smile

hmmmm
        bo jestem męzata??
        czy moze jak mnie nie było to nałozono na mnie ekskomunikęwink ??
        • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:30
          salsa.loca napisała:

> > PS. Acha, wiesz ze juz nie masz prawa tu byc? smile
          >
          > hmmmm
          > bo jestem męzata??
          > czy moze jak mnie nie było to nałozono na mnie ekskomunikęwink ??
          >
          >

Nie no ekskomunikę to może nie, ale za ładne masz zdjęcia i za ładna z Ciebie
          dziewczyna żeby w Ciebie mięsem porzucać więc Cię wykluczamy...
          • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:32
            mika, Tobie wolno, pamietasz ze sie na młode piesi umawiałysmytongue_out
            • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:34
              a propos piersi jak ty je ubrałaś do ślubu bo wyglądały normalnie na C a nie na
              A???? (WOW)
              • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:39
                bo ja mam DD , przy obwodzie 65 oczywwiscie smile)

a do tego miała taki ciekawy wyynalazek jak stanik silikonowy, ktory sie nakleja
                na ciało i to imituje Twoje własne piersismilekupiłam w rozmiarze C, troche
                bułkowały ale przy sukni nie było widac
                • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:41
                  też mam taki stanik ale nie próbowałam go nakładać do sukni i no muszę się w
                  końcu obmierzyć i zastosować rady z forum biuściastych może mi też wyjdzie DD!
                  • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:49
                    to jakie masz te wymiary??
                    ciasno pod biustem i luzno w biuscie?
                    • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:50
                      kochana nie mam wymiarów bo nie mam się czym zmierzyć jestem w pracy...
                      wieczorem
                      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:53
                        o ja głupia
                        masz racje..
                        tongue_out
        • mala_duza dzięki za odpowiedzi 16.07.07, 12:41
          a to czemu nie powinno Cię tu już być to po części Mika już wyjasniła... smile

A my chcemy mieć fotki w naszym mieście baj najt smile i w mieście baj dej....hmmm
          wiec wstac raniutko tak jak Wy (to wtedy ludzie nie ma) a potem znów
          nocą...musze to przemyśleć...

Acha, i cieszę sie ze nie musze czyscic suknii...smile
    • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:31
      tak sobie dokłądniej oglądam te twoje fotki i czytam opowieści.
      bardzo mi się pdoba twoja bransoletka - muszę naciągnąć męża, może sprawi mi
      jakiś komplet na 1 rocznicę ślubu? (to już tylko 17 dni!).
      w życiu nie wyciągnęłabym go na sesję o 6 rano. chyba wołami i to też nie wiem
      czy na pewno by mi się udało.
      bardzo mi się podoba opcja waszego spacerku po rynku. U nas wprawdzie malutki
      ale może wymkniemy się po pierwszym tańcu na 20 minutsmile
      i jeszcze raz gratuluje! Tylko, że trzeba będzie teraz kogoś napuścić i jakieś
      kajdany na klawiature ci założyć!
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:36
        no tak, Bo wy bierzecie teraz koscielny?smile
        i jak samopoczucie?
        Dobry Rynek nie ejst zły, nawet mały moze byc urokliwy, my spacerowalismy z
        Goscmi, bardzo fajna opcjasmile
        Mnie tez sie wydawało ze mojego nie da sie wyciagnac na taka sesje ranna, ale
        jakos sie udało-napalił sie na te fotki w Krakowie bez ludi-to jest dopiero
        atrakcja turystyczna-krakow bez turystówsmile)))

a czemu kajdany? głowa mi dzis szwankuje i nie kum kumtongue_out
        • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:44
          teraz kościelny ale jakoś tak mimo wszystko dziwnie bez jego rodziców.... ale w
          nieskończoność czekać nie można.
          rynek w Bartoszycach malutki. w 5 minut można obejść a jak się gośćie zaczną
          rozchodzić to w życiu później nie dojde z tym do ładu więc jak coś to tylko my
          + ew. świadkowie.

a kajdany... no, pani mężatko, nie czytałaś? nie wolno tu wam bywać? miotły
          jesteście i tyle. miałyście już swoje śluby i razem z golindą będziecie tu
          mięso i inne tego typu uskuteczniać. Trzeba się bronić!!!
    • zwierzatko_mojej_mamy Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:38
      no człowiek nie może spokojnie popracować bo już są zdjęcia ;P

salsa - kompletnie mnie nie zaskoczyłaś zdjęciami - w ogóle nie spodziewałam się
      innych ;P - KLASA i jeszcze raz klasa - a że jesteś piękna kobitką i masz
      przystojnego męża to widziałam na żywo hihi

moje ulubione to z fortepianem i numer 41 (fajnie wyglądały okularki - man in
      black wink) i 45 - takie starodawne smile

oczywiście czekam na resztę - ślubuję obejrzeć nawet wujków i ciotki wink

suwaczek
      • remifa26 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:44
        Zdjęcia bardzo ładne i ładna z Was para, jedyne co to bukiet, który miałaś w
        kościele kompletnie mi nie pasuje do całościwink
        Wszystkiego naj!
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:15
        jeszcze raz bardzo Ci dziekuje Żwiarzaku, ze byłas, nie miałam zbyt duzo czasu
        zeby zamienic z Toba choc słow, ale było mi szalenie miło ze wpadłassmile)

dziekuje za wszystkie Ciepłe słowa i za to co powiedziaąłs przed kosciołemsmile

Bardzo lubie mOjego meza w tych okularach wiec na sesji musimy bycsmile)

zdecydowałaś sie już co do sukienki??

ja na moja mam tłumy klientek, wysyłam hurtowo fotkismile
        • zwierzatko_mojej_mamy Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:39
          no właśnie nie zdecydowałam się, nie ukrywam, że to TWOJA sprawka, bo ja mam
          wrażenie, że wyglądam lepiej w rondalli, moja mama, że w obu dobrze, a jak
          patrze na Twoje zdjęcia to mam niezły dylemat wink

żeby ktoś jeszcze równie śliczny i z dobrym fotografem miał zdjęcia w rondalli
          to bym może miała mniejszy zgryz wink a tu jak na złość na allegro same modelki z
          katalogu albo niewyraźne zdjęcia..

ale wazelina ze mnie spływa i jeszcze na obiad do pracy wzięłam naleśniki z
          serem i morelami (mój osobisty patent, z którego jestem bardzo dumna wink) i już
          za chwilę się tak zasłodzę, że chyba zwymiotuje wink

muszę jeszcze chyba znaleźć dodatkowego doradcę i przymierzyć raz jeszcze obie...
          suwaczek
        • zwierzatko_mojej_mamy Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:04
          a poza tym ponawiam zaproszenie, które zostawiłam w Twoim wątku ślubno-bitewnym wink

suwaczek
          • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:07
            zwierzatko_mojej_mamy napisała:

> a poza tym ponawiam zaproszenie, które zostawiłam w Twoim wątku ślubno-bitewnym
            > wink

dziekuje dziekuje, jeszcze mi na maila prosze Cie wyspij date i godzine oraz
            miejsce, zebym sobie wpisała Cie do kalendarza, bo przyjsc zamierzam chocby nie
            wiem co!!

no właśnie ja nie wiem co to sie dzieje, ale w moich watkach zawsze zaczynamy
            gadac o dupie Maryni i jak miała na imięsmile))
            • zwierzatko_mojej_mamy Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:14
              no cóż, przyłażą baby na ploty ;P
              może przestań odpowiadać na każdego posta tylko przyjmuj gratulacje i do domu? big_grinbig_grin

a co do daty i godziny to bądź tu mądry - wyśle Ci numer gg i gmaila - tam
              jestem dostępna non stop

suwaczek
    • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:49
      No właśnie...nie da się popracować!wink Salsa fotki piękne, bardzo mi się
      podobasz (to był komplement)smilesmile Z klasą, prosto i fajnie bez wydziwianiasmile
      Współczuję bólu głowy, mnie dzisiaj jeszcze nie boli, ale za to miałam kotawink
      Od wczoraj miałam, przyplątało się kocię, białe, małe, chude. Nakarmiłam,
      ukochałam, a dzisiaj znalazł się właściciel i go opłakujęwinkwink
      • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:51
        patrzcie kto sie znalazł!
        ostatnio jakoś się nie udzielasz. Boisz się? smilesmile

a jak tam noga? wraca do życia?
        • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:53
          Kota bawiłam, nie miałam czasuwink Noga wygląda niewyględnie, ale ja do lekarza
          idę dopiero jak jest zagrożenie życiawinkwinkwink
    • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 12:56
      "trolli nie karmimy" - no jak to? mam głodować? wink

cześć stara Hexo!
      ja już napisałam co sądzę o pannie młodej
      teraz napiszę coś o fotkach: bardzo ładne, dobrze oświetlone, ale musze
      powiedzieć, że bardziej mi się podobasz w związanych włosach smile
      buty oczywiście okropne, ale to już pisałam smile

pięknie, ten welon był powalający! wszystkiego najlepszego i dużo dzieci,
      żebyśmy mogły potem o Danonkach gadać smile

Wielka buźka!
      • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:00
        Golinda a ty już o dzieciach... no tak na Ciebie to już czas najwyższy !!!
        przeniosłaś się już na forum o danonkach już tam rzucasz mięsem czy jeszcze Cię
        nikt nie zdenerwował?? a tak na serio to kiedy planujesz bobo??
        • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:02
          ja już planuję bobo
          mam nadzieję, że się niedługo wydarzy wink
          • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:03
            no ja też mam nadzieje że Ci się wydarzy...uwielbiam kobiety w ciąży, (może
            charakter ci złagodnieje hihi) ja też już bym chciała ale podjeliśmy wspólnie
            decyzje że jeszcze 2 - 3l ata chcemy pobyć tylko we dwoje...mój N. chce
            najpierw dom wybudować
            • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:06
              mam nadzieje, że do domu (wlasnie zaczyna sie budowa) wprowadzimy sie juz
              bejbiątkiem i mam nadzieje, ze bedzie to dziewczynka smile

p.s. nie, charakter mi nie złagodnieje na pewno! tak swoją drogą to już
              złagodniał w porównaniu z tym co było jakieś 10 lat temu...
              • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:08
                ile was będzie kosztowała ta budowa?? jeśli mogę zapytać oczywiście, jak duży
                domek budujecie??
                • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:11
                  www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m3f01a0b85bb23
                  to nasz domek smile
                  tylko będzie w innych kolorach

o koszty mnie nie pytaj, wszystko w rękach mojego Miśka
                  • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:15
                    piękny domek!!my chcemy trochę mniejszy i niepodpiwniczony wogóle, też z
                    garażem a nad garażem taras... och jakie marzenia... jeszcze trochę i zaczniemy
                    to realizować mam nadzieję
                    • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:17
                      piekny domeksmile

jak wydebie od meza linka do maszego to tez pokazetongue_out

Ale Golindy bardzo mi sie podoba
                      • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:23
                        domek będzie w takich kolorach (przynajmniej na razie mamy taką wizję):
                        www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m45a2443a2709a
                        • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:24
                          mi się też ta kolorystyka bardziej podoba
                        • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:34
                          Te kolory lepszesmile Mi się bardziej podobają nowoczesne projekty... Ciekawe czy
                          technologia jest droższa, jeszcze nie sprawdzałam. Szkło, stal i drewno, albo
                          piaskowiec. Nawet kwadraciak może byćsmile
          • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:12
            golinda napisała:

> ja już planuję bobo
            > mam nadzieję, że się niedługo wydarzy wink

myslisz , ze świat jest juz gotowy na druga Golinde???
            • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:14
              salsa.loca napisała:

> golinda napisała:
              >
              > > ja już planuję bobo
              > > mam nadzieję, że się niedługo wydarzy wink
              >
              >
              >
              > myslisz , ze świat jest juz gotowy na druga Golinde???
              >
              moja mama chciała mieć subtelną córeczkę z blond loczkami
              ja chcę takiego diabła jak ja...

myślisz, że mi się uda...? wink
              • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:16
                Oj Golinda diabła na pewno Ci się uda!!! Wierzymy w Ciebie
                • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:19
                  mika9983 napisała:

> Oj Golinda diabła na pewno Ci się uda!!! Wierzymy w Ciebie

no chyba, że wda się w męża...
              • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:28
                musisz jeść delicje ze smalcem, popijać woda o ogorków i odprawiać gusła przy
                pełni księżyca

na pewno sie udasmile))
                • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:30
                  delicje ze smalcem hehe dobre... dobrze że nie śledzie z czekoladą, bo je
                  będziesz jeść z własnej woli jak będziesz w ciąży
                  trzymamy kciuki!!!!!
                • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:31
                  i będę w ciąży ogladać horrory i rzucać mięsem na forum
                  właściwie to jak bede na forum, to nie bede musiala horrorow ogladac -
                  wystarczy, ze na wasze fotki popatrze hehehe big_grinDD
                  • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:38
                    golinda napisała:

> i będę w ciąży ogladać horrory i rzucać mięsem na forum
                    > właściwie to jak bede na forum, to nie bede musiala horrorow ogladac -
                    > wystarczy, ze na wasze fotki popatrze hehehe big_grinDD

hehe no to jak będziesz w ciąży to Ci się pozwole z moich fotek pośmiac i
                    porzucać mięchem czego się nie robi dla szczęścia dzidziusia
                    • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:39
                      jakby to powiedział mój brat:
                      eh... wy baby jesteście beznadziejne... tylko o ciuchach, dzieciach i która się
                      źle ubrała.
                      ale i tak go kocham smile smilesmile
                      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:48
                        no tak-riposta jest jedna: faceci to tylko o samochodach komórkach i o dupachsmile)
                        • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:53
                          ja mu mówię coś podobnego wink
      • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:01
        a tak w ogóle salsa to nam w piątek łapówki obiecałaś za to że Ci tu napiszemy
        pozytywne komentarze, a na moim koncie cały czas pusto...
        • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:07
          Hehe, to jak masz pusto to lepiej ślub odwołujwink
          • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:09
            no aż tak pusto to nie... choć nam już tylko drobiazgi do załawienia zostały
            może na to wystarczy... hihi
            • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:11
              Ja mam hopla, dwa razy dziennie zaglądam na konto i sprawdzam, czy mi pieniądze
              na ślub i wesele nie wyparowaływink
              • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:13
                Spokojnie wyparują ci dopiero po ślubie smile
              • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:47
                a co to za paranoja? smile inka spokojnie, szalenstwo przedślubne niewskazane!
    • milka833 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:13
      bardzo ładna sesja, swietnie wygladaliscie: szczegolnie uroczo wygladał Twój kok
      i welon - jak byl przypiety? słonecznik wygladał o niebo lepiej niz ta wiązanka
      sorki, ale to jedyne co mi się nie podoba, szkoda, ze zasłaniał
      Ciebie tak brzydki bukiet,
      suknię pewnie juz sprzedałaś albo sprzedasz za chwile - co? wink
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:22
        Dziekuje za miłe słowasmile
        welon był na grzebyku, wcisnełam go pod koka i na prawde dobrze tam siedziałsmile
        sam grzebyk był "wbity" w welon nnie było zdanego przyklejania czy tego typu
        wynalazkówsmile

mnie sie bukiet podobał., ale to juz kwestia gustu, na poczatku m9iałam mieszane
        uczucia jak fotograf zaproponował do sesji słonecznika, ale teraz jestem mu za
        to wdzieczna, bo fajnie uzupełnia całoscsmile))

na razie sukni nie sprzedałam, mam mase propozycji, ale na arzie dziewczyny
        prosza o wmiary i o zdjecia ze zblizeniam koronki itpsmile
        kupno sukni to jednak decyzja niejako ostateczna, wiec nie oganiam nikogo i
        cierpliwie rozsyłam fotkiwink))
        • madziuchna1978 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:51
          Gratuluję!

Piękne zdjęcia i nie ma się co dziwić - bo jak piękni ludzie i piękna miłość...

Uch... ja to teraz swoich chyba nie pokażę na forum...

Pozdrawiam i życzę szczęścia

• salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:53
            madziuchna1978 napisała:

> Gratuluję!
            >
            > Piękne zdjęcia i nie ma się co dziwić - bo jak piękni ludzie i piękna miłość...
            >
            > Uch... ja to teraz swoich chyba nie pokażę na forum...
            >
            > Pozdrawiam i życzę szczęścia
            >

następna nawiedzonasmile) koniecznie masz pokazaćsmile
            dziękujemy za komplementysmile
            • madziuchna1978 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:59
              Tam zaraz nawiedzona!
              Mam oczy i widzę w lustrze wyraźnie!
              A jak jescze ogładam takie ładne zdjecia to kompleksy wbijają mnie w podłogę.

Chrzanić wesele po ślubie - idę się plastycznie operować wink

A teraz poważnie: naprawdę Wasze zdjecia zrobiły na mnie wrazenie - mam
              nadzieję, że moje też będą tak ładne.

Pozdrawiam ponownie

Ps: najpierw muszę przejść kurs wklejania fotek
              aha - i też będę miała na imprezie buty z Akses-u - stawiam na wygodę!

• zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 13:59
            koniecznie pokaż!
            na pewno są śliczne a ty po prostu masz niczym nieuzasadnione kompleksy.
            Golinda i salsa są ostatnio tak zajęte bronieniem swojego dobrego imienia, że
            nawet będą cicho smile
            • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:02
              zuzia_8 napisała:

> koniecznie pokaż!
              > na pewno są śliczne a ty po prostu masz niczym nieuzasadnione kompleksy.
              > Golinda i salsa są ostatnio tak zajęte bronieniem swojego dobrego imienia, że
              > nawet będą cicho smile

no i teraz nie wiem ZUZANNO!! dac Ci robaka czy bic Ci brawosmile))
              • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:04
                wygląda na to że zuzia znalazła sposób na Ciebie Salsa i na Golinde hehe obok
                wątku z własnymi zdjęciami slubnymi założyć wątek pt Salsa ty stara miotło hehe
              • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:29
                myślałaś, ze macie wyłączność?
            • madziuchna1978 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:03
              A może gdzieś w tym czasie wyjadą.....?

wink

Ale ja dopiero ślubuję 8 września to moze one całkiem przemienią się w dobre
              wrózki...?

• mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:05
                madziuchna1978 napisała:

> A może gdzieś w tym czasie wyjadą.....?
                >
                > wink
                >
                > Ale ja dopiero ślubuję 8 września to moze one całkiem przemienią się w dobre
                > wrózki...?
                >
                >
                >
                Na cudowną przemianę bym nie liczyła... prędzej na awarię netu
              • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:05
                madziuchna1978 napisała:

>
                > wink
                >
                > wrózki...?
                >
                >
                >

to by było dopiero nieszczęście!
                nic z tego!
                • madziuchna1978 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:09
                  No tak nuda zabiłaby to forum!

Sama rzadko się udzielam, ale lubię czytać Wasze komentarze.

Ok. pędze do domu, bo w biurze mam takż parówę, że zaraz .. wyparuję...

Pozdrawiam i postuluję o więcej pięknych zdjęć na tym forum!!!!!!!!!

• salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:10
                  golinda napisała:

> madziuchna1978 napisała:
                  >
                  > > A może gdzieś w tym czasie wyjadą.....?
                  > >
                  > > wink
                  > >
                  > > Ale ja dopiero ślubuję 8 września to moze one całkiem przemienią się w do
                  > bre
                  > > wrózki...?
                  > >
                  > >
                  > >
                  >
                  > to by było dopiero nieszczęście!
                  > nic z tego!
                  >
                  >

czy Tobie tez sie wydaje, czy ktos nam tu zle zyczysmile)
              • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:09
                madziuchna1978 napisała:

>
                > wink
                >
                > wrózki...?

i moze jeszcze Ci zrobić z dyni karoce?? smile))

My robimy z Golinda naloty jak zazdrościmy i jak nam sie na mozg rzuca, wiec
                jesli Cie objedziemy to znaczy ze jest super a nas zazdrość przeżarłasmile
                >
                >
                >
                • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:11
                  salsa.loca napisała:

> madziuchna1978 napisała:
                  >
                  > > A może gdzieś w tym czasie wyjadą.....?
                  > >
                  > > wink
                  > >
                  > > Ale ja dopiero ślubuję 8 września to moze one całkiem przemienią się w do
                  > bre
                  > > wrózki...?
                  >
                  >
                  > i moze jeszcze Ci zrobić z dyni karoce?? smile))
                  >
                  > My robimy z Golinda naloty jak zazdrościmy i jak nam sie na mozg rzuca, wiec
                  > jesli Cie objedziemy to znaczy ze jest super a nas zazdrość przeżarłasmile
                  > >
                  > >
                  > >
                  >
                  >

dokładnie tak!
                  dlatego właśnie objechałam panią w "baleronie" smile
                  • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:13
                    to znaczy że jeżeli mówicie że ktoś dobrze wygląda to tak naprawde myślicie że
                    jest kiepawo... hehe moja logika zaczyna mnie przerażać teraz to ja nie pokaże
                    Wam moich zdjęć jędze!!
                  • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:17
                    No rzeczywiście 8 września wyjeżdżacie... Na mój ślubsmile Zarezerwuję Wam
                    ostatnią ławkęwink
              • zuzia_8 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:30
                hahahahahaha
                się uśmiałam.

w to to nawet salsa i golinda nie uwierzą!!!

madziuchna1978 napisała:

>
                > wink
                >
                > wrózki...?
                >
                >
                >
    • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:02
      Salsa ten welon był nabity na grzebyk tak? Nie był wcale zmarszczony? Nabity i
      trochę przyszyty?
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:05
        inkageo napisała:

> Salsa ten welon był nabity na grzebyk tak? Nie był wcale zmarszczony? Nabity i
        > trochę przyszyty?

wiesz co, on był TYLKO NABITY
        domyslam sie ze mas welon z takiej bardzo cieniutkiej siateczki-mgiełki jak ja
        materiał jest taki ze jak sie wezmie go z bliska przed oczy to jest to drobna
        siateczke z oczkami?
        jesli tak to powiem Ci jak zrobiono mój welon(aha-może dostaniesz w Madonnie za
        free jak ja, w koncu masz od nich suknie) w ta siateczke był po porstu wbity
        grzebyk, zebami, te dziurki sie powiekszyły i juz, bez przeszywania czy
        przyklejania , i sie super trzymało
        • inkageo Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:13
          We Flossmannie chyba nie dają welonów, ale suknia tańsza o 150 zł, więc na
          jedno wychodzi.. Ja sama zrobiłam welon, ale średnio mi się podoba, mam jeszcze
          drugi kawałek tiulu, więc nabiję na grzebyk i zobaczę co wyjdziesmile
      • malutenka5 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:09
        zuzia_8 napisała:

> koniecznie pokaż!
        > na pewno są śliczne a ty po prostu masz niczym nieuzasadnione kompleksy.
        > Golinda i salsa są ostatnio tak zajęte bronieniem swojego dobrego imienia, że
        > nawet będą cicho smile

A ja się nie boję i po ślubie swoje zdjęcia pokażę, wiem, żem brzydka jak ta noc bezgwiezdna, to nawet jeśli ktoś to zauważy i tak mnie specjalnie nie oswiecibig_grin
    • maroonbug Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 14:24
      Salsa- przepieknie- suknia, a Ty w niej,wygladala niesamowicie, chyba z tysiac
      razy lepiej niz na zdjeciach z przymiarki, no i cudne zdjecia. wzruszylam sie
      az. a no i w rozpuszczonych wlosach wygladasz zupelnie inaczej niz w upietych-
      jakby dwie inne dziewczynysmile
      cudnie, cudnie i jeszcze raz sudnie! wszystkiego naj!
    • klipson31 :) 16.07.07, 14:34
      Na pewno moja odpowiedź gdzieś tu zginie, bo niewiele piszę na tym forum, ale
      chciałabym przekazać Salsie, że to po prostu przepiękne zdjęcia i przepiękna z
      Was para... zazdroszczę...widać tu dobry gust i smak, bardzo mi się Wasze
      zdjęcia podobają smile gratuluję!!!
      Aha skorzystam jeszcze z okazji i chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze
      życzenia wielu szczęśliwych dni razem, miłości i uśmiech na codzień i także
      wsparcia w trudnych chwilach...
      Pozdrawiam Salso smile
      A.
    • wegierka111 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 15:03
      Chciałam się tylko zapytać - bez żadnej złośliwości - czy to są już te zdjęcia
      od tego genialnego fotografa tak mocno polecanego przed ślubem, czy to jakieś
      amatorskie, a na te profesjonalne jeszcze mamy poczekać smile
      • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 15:07
        o mamy trolla hehe no dawać mięSo
        • zuzia_8 mika9983 nie kuś..... 16.07.07, 15:11
          mika9983 napisała:

> o mamy trolla hehe no dawać mięSo

nie kuś i nie wywołuj wilka (.......) z lasu.
          • mika9983 Re: mika9983 nie kuś..... 16.07.07, 15:12
            ja nie kuszę ja żartuję Salsa wie o co chodzi
            a propos Salsa wysłałam Ci maila na gazetowego i liczę na odpowiedz
            Buźka
            • olafinek Re: mika9983 nie kuś..... 16.07.07, 15:33
              rzadko tu już bywam, jeszcze rzadziej pisuje,
              ale dziwnie mi się robi, gdy znana mi sprzed roku (aktywna wtedy) forumka jest
              nazywana trollem,
              tylko dlatego, ze podpytuje o zdjecia;
              forumowe trolle to coś innego
              • zuzia_8 Re: mika9983 nie kuś..... 16.07.07, 15:34
                w tynm towarzystwie (tzn. w tym poście) to tylko żart i myśle, że osoba do
                której jest to skierowane bardzo dobrze o tym wie smile
        • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:08
          mika9983 napisała:

> o mamy trolla hehe no dawać mięSo

nie, wydaje mi sie, ze wegierka jest nieco rozczarowana moja sesja stad pytanie,
          spokojnie Mika, schowaj mieskosmile)
          • wegierka111 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:32
            salsa.loca napisała:

> nie, wydaje mi sie, ze wegierka jest nieco rozczarowana moja sesja stad pytanie
            > ,
            > spokojnie Mika, schowaj mieskosmile)

Właściwie to nie spodziewałam się czegoś nadzwyczajnego, bo też kiedyś brałam
            pod uwagę tego fotografa. Może tylko miałam trochę nadziei, że po prawie dwóch
            latach odkąd ja się z nim spotkałam i po tylu pochwałach i uniesieniach z Twojej
            strony, ten fotograf trochę udoskonalił swój warsztat i zmysł... A tu co?
            Zwykłe, przeciętne zdjęcia, niejednokrotnie dziewczyny pokazywały tu o niebo
            lepsze. I nie przemawia przeze mnie żadna zawiść czy zazdrość, co niektórzy w
            niezbyt wyszukany sposób próbują mi wmówić. Ot, zwykła uwaga, bez znaczenia.
            Każdy ma prawo zabrać głos.

I
            • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:49
              ocywiscie zgadzam sie z Toba, nie posadzam Cie o zazdrosc i tez uwazam ze kazdy
              mze miec swoje zdanie-co wiecej czesto o prawo do swojego zdania wlacze na tym
              forum. smile)

kazdy lubi cos innego, dla mnie włąsnie ujecia i wyczucie chwili oraz swietne
              oko to jest to co wyroznia tego fotografa i wierz mi ze dostałam fotki dokładnie
              takie jak chciałamsmile jestem z nich bardzooo zadowolona i dla mnie sa cudne.

odrzuciłam wielu fotografów , ktorzy porponowali mi cuda na kiju szalone sesje z
              mostami pociagami, z poł-seksem na trawie, z zytem wbijajacym sie w tyłek. do
              tego sepie, ramki, drapanki, motylki w rogu,, Ujecia z rozkraczonymi nogami na
              łatwkach i pana młodego macajacego po podwiazce... fuj, ochyda
              ja po rpostu lubie kiedy slubne zdjecia to kuszt prostego ujecia swiatło koory,
              pieknie uchwycona twarz a nie jakies wygibasy i sesja na ksiezycu

pracowałam na studich jako modelka, miałam rozne sesje i juz sie namachałam
              nogami i nasiedziałam w rozkroku, teraz chciałam cos romantycznego ze smakiem i
              deliktanego. Ale kazdy wybiera to co lubismile)

moj znajomy fotograf, ktory był gosciem na weselu i dlatego nie "robił za
              fotografa" ale bardzo mu sie podoba praca tego fotografa, fotki, i jego
              zachowanie, takze jestem dodatkowo utwierdzona w przekonaniu ze to był swietny
              wybórsmile))

jestem bardzo Ciekawa jakiego Ty wybrałas fotografa, i jakie bedziesz miała
              fotki (lub miałas, bo akurta nie wiem jaki jest Twoj stan, przepraszam ale
              trudno wszytskich zapamietac) czekam niecierpliwiesmile))
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:07
        tak,mto sa fotki od fotografa ktorego wybrałam, ktorego chwaliłam i mysle ze
        chwalic moge dalej gdyz jestem z nich zadowolonasmile

pokazalismy je juz rodzinie i znajomym i jak na razie wszystkim sie podobasmile

w zadnym razie nie wygadaja przeciez na amatorskie,to oczywiste. Sa to zdjecia
        miniaturki zamieszczone na jego stronie, jeszcze nie miałam okazji zrbic
        albumu,w ktorym zdjecia beda duzesmile
      • golinda Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:22
        wegierka111 napisała:

> Chciałam się tylko zapytać - bez żadnej złośliwości - czy to są już te zdjęcia
        > od tego genialnego fotografa tak mocno polecanego przed ślubem, czy to jakieś
        > amatorskie, a na te profesjonalne jeszcze mamy poczekać smile

ja też miałam przy swoich zdjęciach takie komentarze, typu:
        "ojej, wszystko miało być takie idealne i bajkowe, a tu nic specjalnego"

i było, dkn!
        a jak ktoś nie może zdzierżyć swojej beznadziejności i szczęścia innych, to
        pierd0li jak przetrącony!
        jakbym miała ślub w Notre Dame, a wesele w Wersalu, to też byłoby "nic
        specjalnego" dla co niektórych
        gdyby film z wesela kręcił Polański, a do kotleta przygrywała orkiestra z
        filharmonii wiedeńskiej, to też byłoby średnio

dlatego nawet nie czytaj, Salso takiego pieprzenia, bo szkoda nerwów!
        • mayagaramond golinda 16.07.07, 17:27
          golinda napisała:

> a jak ktoś nie może zdzierżyć swojej beznadziejności i szczęścia innych, to
          > pierd0li jak przetrącony!

Tym komentarzem pokazalas, ze to Ty nie mozesz zdzierzyc krytyki - niewazne czy
          skierowana jest do Ciebie czy osoby z Twojej "paczki", ze to tak nazwe - choc
          sama szafujesz nia na prawo i lewo. Wiem, ze pisanie tego nie ma wielkiego
          sensu, bo jestes osoba odporna na wszelkie uwagi...

Mnie sie zdjecia salsy bardzo podobaja, szczegolnie te czarno-biale (bo lubie
          takie klimaty), ale nie wszystkim musza.
          • golinda Re: golinda 16.07.07, 17:36
            mylisz się, maya

jak krytykuję, to staram się, by ta krytyka komuś pomogła (piszę więc: zmień
            buty, bo nie pasują, kiecka nie do tej figury, bukiet w innym kolorze...)
            nigdy przenigdy nie skomentowałam czyjegoś wyglądu na ślubie etc.
            dla mnie takie komentarze są poniżej wszelkiej krytyki, bo pokazują tylko
            kompleksy osoby krytykującej

naprawdę nie rusza mnie, co kto o mnie pisze, bo nie mam problemów z określeniem
            własnej wartości - bez względu na to, co jakaś jedna z drugą nawypisują

co to za komentarz: "to ten niby taki super fotograf?"
            tak, kur.a, ten i żaden inny!
            • mayagaramond Re: golinda 16.07.07, 17:51
              > jak krytykuję, to staram się, by ta krytyka komuś pomogła (piszę więc: zmień
              > buty, bo nie pasują, kiecka nie do tej figury, bukiet w innym kolorze...)

tu sie zgodze

> nigdy przenigdy nie skomentowałam czyjegoś wyglądu na ślubie etc.

pamietam jedna akcje - agnerek wstawila swoje zdjecia, ludzie pisali jakie
              ladne, Ty natomiast napisalas, ze sa kiczowate (czy cos w tym stylu) i jesli
              dobrze pamietam to rowniez skonsultowalas to z jakims znajomym fotografem.
              Komentarz byl nie odnosnie wygladu salsy, tylko jakosci zdjec - moim zdaniem
              taki komentarz jest zbedny, co napisalam juz gdzie indziej.
              Skrytykowac mozna w zasadzie kazde zdjecie, pytanie jest tylko po co. Nic z tego
              nie wynika.

> dla mnie takie komentarze są poniżej wszelkiej krytyki, bo pokazują tylko
              > kompleksy osoby krytykującej

Niekoniecznie, ja mam taka prace, ze musze krytykowac, a kompleksow nie mam.
              • golinda Re: golinda 16.07.07, 17:54
                mayagaramond napisała:

> > jak krytykuję, to staram się, by ta krytyka komuś pomogła (piszę więc: zm
                > ień
                > > buty, bo nie pasują, kiecka nie do tej figury, bukiet w innym kolorze...)
                >
                > tu sie zgodze
                >
                > > nigdy przenigdy nie skomentowałam czyjegoś wyglądu na ślubie etc.
                >
                > pamietam jedna akcje - agnerek wstawila swoje zdjecia, ludzie pisali jakie
                > ladne, Ty natomiast napisalas, ze sa kiczowate (czy cos w tym stylu) i jesli
                > dobrze pamietam to rowniez skonsultowalas to z jakims znajomym fotografem.
                > Komentarz byl nie odnosnie wygladu salsy, tylko jakosci zdjec - moim zdaniem
                > taki komentarz jest zbedny, co napisalam juz gdzie indziej.
                > Skrytykowac mozna w zasadzie kazde zdjecie, pytanie jest tylko po co. Nic z teg
                > o
                > nie wynika.
                >
                > > dla mnie takie komentarze są poniżej wszelkiej krytyki, bo pokazują tylko
                > > kompleksy osoby krytykującej
                >
                > Niekoniecznie, ja mam taka prace, ze musze krytykowac, a kompleksow nie mam.

napisałam: "takie" komentarze

wiedziałam, że się uczepisz zdjęć agnrek, bo niczego innego nie można
                zresztą odkop to i przeczytaj dokładnie, co napisałam - cały wątek
                >
                >
    • golinda Imię Salsy 16.07.07, 15:13
      tak mnie intryguje:
      jak ty masz właściwie na imię, stara miotło?
      i ile masz lat?
      • zuzia_8 Re: Imię Salsy 16.07.07, 15:15
        ma na imię Izabela. Tyle można ze stronki ze zdjęciami wyczytać.
      • inkageo Re: Imię Salsy 16.07.07, 15:16
        HaHa, a ten wielki napis Izabela i Grzegorz nad fotkami?
        • golinda Re: Imię Salsy 16.07.07, 15:31
          inkageo napisała:

> HaHa, a ten wielki napis Izabela i Grzegorz nad fotkami?

no tak...smile

Izka do niej pasuje, wszystkie Izki to wredne baby big_grinDD
          • zuzia_8 Re: Imię Salsy 16.07.07, 15:35
            golinda napisała:

> inkageo napisała:
            >
            > > HaHa, a ten wielki napis Izabela i Grzegorz nad fotkami?
            >
            > no tak...smile
            >
            > Izka do niej pasuje, wszystkie Izki to wredne baby big_grinDD
            >

hola hola
            moja mama też jest Izka. Ma swoje "gorsze dni" ale nie dam jej obrażać i
            generalizować Izek!!!
            • golinda Re: Imię Salsy 16.07.07, 15:59
              e tam, to był komplement!
              ja lubię takie wredzizny, tylko z takimi mogę się dogadać wink
              • zuzia_8 Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:04
                golinda napisała:

> e tam, to był komplement!
                > ja lubię takie wredzizny, tylko z takimi mogę się dogadać wink

wychodzi szydło z worka.
                a na zdjęciach taka delikatna.

nazwijmy rzecz po imieniu - diabeł w owczej skórze z Ciebie Golindo!
                • golinda Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:13
                  zuzia_8 napisała:

> golinda napisała:
                  >
                  > > e tam, to był komplement!
                  > > ja lubię takie wredzizny, tylko z takimi mogę się dogadać wink
                  >
                  > wychodzi szydło z worka.
                  > a na zdjęciach taka delikatna.

na zdjęciach jestem delikatna?
                  popatrz jak pozory potrafią mylić...wink

>
                  > nazwijmy rzecz po imieniu - diabeł w owczej skórze z Ciebie Golindo!

diabeł w diabelskiej skórze wink
                  >
            • salsa.loca Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:14
              nie ejstem wredna, mam tylko charakterek, ale wredna nie ejstem , no!!!!

juz mi tu nie urzadzac wycieczek osobistych, bo wyciagne miesotongue_out
      • salsa.loca Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:13
        golinda napisała:

> tak mnie intryguje:
        > jak ty masz właściwie na imię, stara miotło?
        > i ile masz lat?

nooo, Golinda, znaczy sie Przechodzimy na teren prywatnysmile
        hmm, naczy sie dawac wódke bedzie bruderszaft

Dzien dobry, jestem Iza, Izabela, dla Przyjaciół Izuś, Izabelka, żadne tam Izka
        (brrr) lub izunia (choc teściowa ostro mnie tak nazywa i nie dociera nic)
        jestem z 7 grudnia 1981 r, a wiec 25 lat (jeszczesmile)
        ulubiony kolor czerwony, ulubione kwiaty tulipany, ulubiona zupa chłodnik
        litewski, ulubione słodycze ogorki kiszone..... czy mam kontynuowac te złote mysli?
        smile)))

Golinda, a Ty?????????

aha-Która z was sie w to bawiła w szkole, u mnie namietnie cała podstawowka i
        wszytskie obozy, nawet mam te zeszyty u rodziców na strychusmile)
        • zuzia_8 Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:15
          ja chyba gdzieś mam taki zeszyt "złote myśli" - zawiera też aktualne "miłości"
          wpisujących się smile
        • golinda Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:31
          salsa.loca napisała:

> golinda napisała:
          >
          > > tak mnie intryguje:
          > > jak ty masz właściwie na imię, stara miotło?
          > > i ile masz lat?
          >
          > nooo, Golinda, znaczy sie Przechodzimy na teren prywatnysmile
          > hmm, naczy sie dawac wódke bedzie bruderszaft
          >
          > Dzien dobry, jestem Iza, Izabela, dla Przyjaciół Izuś, Izabelka, żadne tam
          Izka
          > (brrr) lub izunia (choc teściowa ostro mnie tak nazywa i nie dociera nic)
          > jestem z 7 grudnia 1981 r, a wiec 25 lat (jeszczesmile)
          > ulubiony kolor czerwony, ulubione kwiaty tulipany, ulubiona zupa chłodnik
          > litewski, ulubione słodycze ogorki kiszone..... czy mam kontynuowac te złote
          my
          > sli?
          > smile)))
          >
          > Golinda, a Ty?????????
          >
          > aha-Która z was sie w to bawiła w szkole, u mnie namietnie cała podstawowka i
          > wszytskie obozy, nawet mam te zeszyty u rodziców na strychusmile)

Dzień dobry, mam na imię Aleksandra i jestem alko....aaa, nie! to nie to
          spotkanie! smile
          11.04.1979
          kolor również czerwony, ale lubię też zestawienie biało-czarny
          uwielabiam tequilę
          kwiaty: słoneczniki
          samochody: bardzo szybkie
          • salsa.loca Re: Imię Salsy 16.07.07, 16:52
            czyli Ola, olka, alka????

smile)

ja lubie RUM, a juz Mojito i Cuba Libre to pije bez opamietania
            i lubie piwo, przyznaje sie bez biciasmile))
          • siog Golinda 16.07.07, 22:56
            mamy urodziny w tym samym dniu,tylko rok nie zgadza sie....
    • jotka151 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 15:57
      Pięknie wyglądaliście. Wszystkiego najlepszego!! Ja też się musze w końcu
      zmobilizować do zamieszczenia fotek - w końcu to juz miesiąc mija smile
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:17
        jotka151 napisała:

> Pięknie wyglądaliście. Wszystkiego najlepszego!! Ja też się musze w końcu
        > zmobilizować do zamieszczenia fotek - w końcu to juz miesiąc mija smile

dziekuje bardzo i czekamy na Twoje fotki, jak widzisz tu jest stado niewyzytych
        bab, ktore tylko czeka na świeżą krew znaczy sie nowe fotkismile

smile))
        • jotka151 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 17:09
          Oj wiem wiem. Ale co tam - rzucę się na pożarcie, a niech złośliwce mają wink
          Chociaż niekiedy typowa zawiść mnie poraża...
          Jak się nie doczekam na profesjonalne, to chociaż kilka amatorskich umieszczę.
          • salsa.loca zawiść 16.07.07, 17:13
            jotka151 napisała:

> Oj wiem wiem. Ale co tam - rzucę się na pożarcie, a niech złośliwce mają wink
            > Chociaż niekiedy typowa zawiść mnie poraża...
            > Jak się nie doczekam na profesjonalne, to chociaż kilka amatorskich umieszczę.

moim skromnym zdaniem najbardziej zawistne to te, ktore innym ta zawisc wytykajątongue_out
            • jotka151 Re: zawiść 16.07.07, 23:59
              Hmmm... nie wezmę tego do siebie, bo ja akurat nie z tych krytykującychsmile Jak
              mi się nie podobają jakieś zdjęcia, sukienka, czy cokolwiek innego to poprostu
              nie zabieram głosu w wątku. Twoje zdjęcia i całoksztalt mi się podobają więc to
              napisałam. Pozdrawiam.
              • salsa.loca Re: zawiść 17.07.07, 00:27
                ale Jotka, ja to ogolnie , nie o Tbiesmile ja to o tych, ktore kazda krytyke
                nazywaja zazdrosciąsmile))

Bardzo mi miło, ze ci sie podobaja moje fotkismile

pozdrawiam serdecznie
                • zwierzatko_mojej_mamy Re: zawiść 17.07.07, 00:30
                  ha - a jednak żyjesz, a do mnie nie piszesz tongue_out

bo zabiore swoje zabawki i 15 kg magazynów i pojde do innej piaskownicy tongue_outtongue_out

suwaczek
                  • salsa.loca Re: zawiść 17.07.07, 00:51
                    ej, wrociłam dopiero, w domu mam meza i brata (obaj nosza to samo imie) pija
                    piwo i sa głodnitongue_out tyle co na dwa zdania sie dopinam do watków, ktore sledziłamsmile))

odpisze na maila jutro, podam ci gadu i cała resztesmile
    • olimpia_b81 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 16:54
      ladne,tylko tyle
    • gioseppe Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 17:47
      przede wszystkim życzę autorce samych słonecznych dni na nowej drodze życia.
      gratulacje!

poza tym chciałam dodać, że już od dłuższego czasu czytam to forum i stwierdzam,
      że jest kilka bardzo wulgarnych w swoich wypowiedziach dziewczyn, które nie
      tylko jak to mówicie rzucają mięsem/baleronem etc ale też ich uwagi są po prostu
      niesmaczne, wredne, zawistne. W tym wątku znowu niektóre się odezwały smile
      Za bardzo skaczecie wszystkim (a takze czasem sobie do oczu) i adorujecie tzw.
      własny krąg a wszystko co poza nim jest beee...

bardzo mi się to nie podoba no ale cóż...

to tyle, dziekuję za uwagę tongue_out

--
      SPRZEDAM SUKNIĘ
      ZDJĘCIA smile
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 17:58
        yyyyyyy

dziekuje za zyczeniasmile

Prosiłam na poczatku bez dochodzenia sie za cos, mowie to nie tylko do Ciebie
        ale rowniez do potyczek miedzy Golindą a Mayagaramond wyzej,.

Macie cos do siebie, to hmmmm, wszedzie ale juz moze nie umnie??

Gioseppe, jesli masz cos do ktorejs z dziewczyn to lepiej zrobisz piszac do niej
        maila, bo ja juz mam dosyc tej wojny podjazdowej jaka sie ostatnio na forumie
        rozpetała.

pozdrawiam
        • gioseppe Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 18:07
          salsa.loca napisała:

> Gioseppe, jesli masz cos do ktorejs z dziewczyn to lepiej zrobisz piszac do nie
          > j
          > maila, bo ja juz mam dosyc tej wojny podjazdowej jaka sie ostatnio na forumie
          > rozpetała.

nie, nie bede do nikogo pisac maili bo uwazam ze to rzucanie slow na wiatr.
          tak samo jak z moim postem - nie wiem czy trafi to do odpowiednich osob - jjesli
          tak to fajnie, jak nie to trudno. Zwisa mi to i powiewa ze tak brzydko powiem...

po prostu musialam sie wygadac tongue_out
        • mayagaramond Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 18:17
          salsa.loca napisała:

> Prosiłam na poczatku bez dochodzenia sie za cos, mowie to nie tylko do Ciebie
          > ale rowniez do potyczek miedzy Golindą a Mayagaramond wyzej,.
          >
          > Macie cos do siebie, to hmmmm, wszedzie ale juz moze nie umnie??
          >
          > Gioseppe, jesli masz cos do ktorejs z dziewczyn to lepiej zrobisz piszac do nie
          > j
          > maila, bo ja juz mam dosyc tej wojny podjazdowej jaka sie ostatnio na forumie
          > rozpetała.

Tak to juz jest, ze dyskusje na forum czesto wybiegaja poza watek - moze zajrzyj
          do tego o trawce albo o sukience swiadkowej. Do golindy "nic nie mam", bo jej
          osobiscie nie znam, co nie zmienia faktu, ze nie chcialam pozostawic jej postu
          bez komentarza.

A Gioseppe ma swoja droga racje.
          • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 18:57
            no niby tak jest wze watki galopuja w inna stronesmile tylko chce zdusic w zarodku
            wszelkie zrodła wybuch, ostanio bywa tu ostrosmile
            • kazulenka18 Zaraz mnie zjecie trudno 16.07.07, 19:31
              Do autorki wątku zdjęcia mi się jedne podobają bardziej drugie mniej ale
              jesteście piękną parą i to muszę przyznać. Dziwi mnie tylko jedno napisałaś na
              samym wstępie że masz migrene ja często je miewam i wiem że patrzenie na
              jakiekolwiek światło sprawia niemiłosierny ból, więc szczerze się dziwie jak
              dajesz rade odpisywać na prawie każdy komentarz, życze zdowia i szczęścia w życiu
              • salsa.loca Re: Zaraz mnie zjecie trudno 16.07.07, 19:39
                coz, moze moja migrena nie jest tak ciezka jak TWoja bo ja moge jakos patrzeć w
                montorsmile)

ale dziekuje za troskesmile, wąłsnie wychodzimy na Kazimierz, bo głowa mi rpzeszła
                po obiedzie zupełniesmile)
    • dzidzia101 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 21:58
      Salsa, Gratulacje!!!!
      Zycze wszystkiego naj, naj....
      Wygladaliscie super, zdjecia super i bardzo podoba mi sie ten pomysl ze slonecznikiem.
      • adrianna79 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 16.07.07, 23:45
        wszystkiego najlepszego!
        nie bedzie komentarzu bo..... mi sie nie chce... smile
        teraz szykuj sie na podroz poslubna!
        • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 00:29
          podroz poslubna bedzie w pazdziernikusmile jak sie druga para naszych znajomych
          pobierze i jedziemy w 4 smile

leniuszek z Ciebiesmile) ale rozumiem, mnie sie juz tez powoli nie chce.
          • mika9983 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 08:37
            salsa a gdzie jedziecie w październiku bo my też w paździeniku ale jeszcze nie
            wybraliśmy liczymy na jakieś fajne last minute
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 12:17
        dzidzia101 napisała:

> Salsa, Gratulacje!!!!
        > Zycze wszystkiego naj, naj....
        > Wygladaliscie super, zdjecia super i bardzo podoba mi sie ten pomysl ze slonecz
        > nikiem.
        >

dziekujemy bardzosmile ale za pomysł ze słonecznikiem to chwalic trzeba fotografasmile
    • loltka Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 08:21
      dzwie Ci sie, ze zamiesciłas foto

przeciez to oczywiste ze teraz coniektóre beda chciały zrobic CI przykrosc

Jakos fotki salsy sa lepsze niz niejedne tu na forum prezentowane, ale widze ze
      co jakis czas ktos sie sili na chłodny komentarz zeby cos tu udowodnić

ale juz zasady o ktorej mowiłyscie-ze slubnych sie nie krytykuje to nie chce sie
      wam przestrzegac??

hipokryzja

Zdjecia piekne, para śliczna, wszytskiego naj naj najlepszegosmile
    • blueant Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 08:48
      Salsa Loca,

Nikt sie nie bedzie na Tobie wyzywal. Wygladalas po prostu olsniewajaca. Wyszlas
      za przystojniaka, zdjecia plenerowe piekne, pogoda do pozazdroszczenia. Glowa do
      gory - po takim slubie, to nawet najbardziej uporczywa migrena powinna przejscsmilesmile
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 09:13
        blueant napisała:

> Salsa Loca,
        >
        > Nikt sie nie bedzie na Tobie wyzywal. Wygladalas po prostu olsniewajaca. Wyszla
        > s
        > za przystojniaka, zdjecia plenerowe piekne, pogoda do pozazdroszczenia. Glowa d
        > o
        > gory - po takim slubie, to nawet najbardziej uporczywa migrena powinna przejsc:
        > )smile

dziekuje dziekuje, sie rumieniesmile
        Z ta pogoda to był meksyk-w piatek jeszcze lało, w sobote super w niedziele
        super w poniedziałek lałosmile
        dobrez ze czwartek rano było w miare to sesja sie udałasmile

Głowa mi przeszła, po jedzeniu zawsze przechodzismile))
    • freya113 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 14:57
      A ja mam pytanie z innej beczki: ile centymetrów miały Twoje obcasy salsa?
      • gosik271 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 15:36
        Zdjęcia są ładne, aczkolwiek widziałam dużo ładniejsze, para również wyglądała
        ładnie (jak większość osób w dniu ślubu), moim zdaniem buty troszkę nie
        pasowały do sukni, ale najważniejsze, że były wygodne.
        Życzę dużo szczęścia.
        • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 16:10
          no i widzisz jak fajnie na watku salsy-gdybys napisała to na kazdym innym to ja
          pod innym nikiem nazwałabym Cie zazdrosną a cała reszta skrytykowała ze smiesz
          cs mowic na moje fotki slubne

eh, hipokryzja
          • gosik271 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 08:08
            Jakaż ty jesteś wrażliwawink Brak poklasku i zachwytu z mojej strony cię tak
            uraził? Jak sama kiedyś napisałaś każdy ma prawo do własnego zdania i takie też
            ja wyraziłam. Ty możesz ludzi krytykować, ale tobie należy tylko klaskać i
            przytakiwać.

PS.Zmiana nika i obłudna krytyka to chyba u ciebie standardowe działanie.
            • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 10:28
              gosik271 napisała:

> Jakaż ty jesteś wrażliwawink Brak poklasku i zachwytu z mojej strony cię tak
              > uraził? Jak sama kiedyś napisałaś każdy ma prawo do własnego zdania i takie też
              >
              > ja wyraziłam. Ty możesz ludzi krytykować, ale tobie należy tylko klaskać i
              > przytakiwać.
              >
              > PS.Zmiana nika i obłudna krytyka to chyba u ciebie standardowe działanie.

yyyyyy

heloł!! dziewczyno, a czytanie ze zrozumieniem??
              to byłk zart!!
              mam jednego nika i pod mim sie wypowiadam a to wałsne wobec mnie sa stosowane
              praktyki o ktorych napisałam-czyli zmiana nika i nazywanie mnie zazdrosna gdy
              mam odmienne zdanie.

w mojej wypowiedzi, pozwolisz ze wyjasnie, chodziło o to, ze mozesz to zrobic i
              nikt sie nei czepa a gdzie indziej to rpawdziwa burza, zmianna ników itp-i ze to
              ejst hipokryzja??

kukm kum??
              • gosik271 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 11:43
                Oki, więc ty też pisz jaśniej i wtedy wszyscy zrozumieją intencję Twojej
                wypowiedzi.
                Pozdrawiam
                • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 11:46
                  czasem jestem troche przewrotna w tym co mowie,
                  a czasem spięcie na łączachsmile

w kazdym razie na mysli miałam same dobre rzeczy

pozdrawiam
                  • gosik271 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 11:50
                    Tak teraz kojarze, od początku twarz twojego męża była mi znajoma, no proszę a
                    tu kolejny absolwent Politechniki. Mechaniczny lub Lądówka dokładnie nie
                    pamiętam. Czy byliście kiedyś na Balu Mechanika lub Lądowca z ramienia
                    Politechniki?
                    • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 11:53
                      hahaha

Ladówkasmile
                      rocznik 81smile

ja go znam za krotko zeby sie z nim po balach studenckich prowadzac-w dzien
                      naszego slubu 2 lata poznania sięsmile,
                      a dwa lata bycia razem razem to 29 lipcasmile))

on sie kumpluje z Mierzwą, mowi ci to cos?? a kiedys dawno temu z aleksym ....
                      ale koles wykrecił numer i juz nie utrzymuja kontaktów

on czesto jezdził do akademików na czyzyny
                      • gosik271 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 12:03
                        Ja mam męża z po wydziale inżynierii lądowej ( Logistyka transportu), a sama
                        jestem po informatyce na Mechanicznym i mam spro znajomych z Lądówki.

Kojarze jego paczkę mieszkali na DS4 o ile dobrze pamiętam.
                        Pozdrawiam
                        • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 12:16
                          tzn nie wiem bo on tam bywał, ale miaszkał na podwawelskim: ale mozliwe ze
                          gdzies sie poznalisciesmile
      • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 16:09
        no włanie w ferworze tego wszystkigo nie zatrejestrowałam jakie zamowiłam 6 czy 7.
        chyba 7 cm smile

w ogłoszeniu podaje suknia na 170, obcas 7 cm.

a skad to pytanie??
    • jusia79 Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 16:39
      dobra teraz jasmile bardzo mi się podoba Twoja suknia i welon, pięknie wyglądałaś
      na zdjęciach ze ślubu, na tych zdjęciach z kościoła kremowy kolor bardzo się
      uwydatnił, ale super efekt, suknia w starym stylu, ale bardzo ładna i ten
      spływający tren i długi welon...cudosmile buty z odkrytymi palcami do tej sukni to
      wg mnie chybiony pomysł, choćby nie wiem jak były wygodne, na zdjęciu nie
      wyglądają ładnie, bukiet taki sobie...plener fajny bez zadęcia, super zdjęcie nr
      17, ale moje ulubione to nr 30smilerozumiem, ze w Krakowie taka moda by się
      fotografować na Wawelu, to nie jakoś specjalnie nie powala, zdjęcia czarno-
      białe OK, plener fajny, zrobiony na luzie, faktycznie zupełnie inaczej wyglądasz
      w spiętych i rozpuszczonych włosach, podoba mi się na tych plenerowych
      zdjęciach, że na niektórych wyszłaś jak dziewczynka, a na innych już jak
      kobieta, ale to chyba zasługa fotografa, Pan Młody...ginie w tle w porównaniu z
      Młodąwink
    • kongool Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 17.07.07, 16:49
      Nie sposób przeczytać te wszystkie posty, które się pojawiły w odpowiedzi na
      zamieszczone przez Ciebie zdjecia (zwłaszcza, że siedzę w pracy i udaję, że
      robię coś pożytecznego wink), bo popularnością cieszysz się wielką!!!, więc
      pewnie się będę powtarzać...
      Jak normalnie mam alergię na suknie ślubne, śluby kościelne itp., tak uczciwie
      przyznaję, że... wyglądaliście naprawdę FANTASTYCZNIE i macie super zdjecia!!!
      REWELACJA!!!

Wszystkiego dobrego i wielkieeee gratulacje!!!
      • jo_miekka Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 10:25
        Hej,
        gartulacje, wszystkiego dobrego!
        Fajnie wyglądaliście, fajne zdjęcia w tańcu.
        Znam skądeś Twojego Hasbenda smile Ino nie wiem skąd.
        • salsa.loca Re: i slubuję Ci miłosc wiernosci i uczciwośc.... 18.07.07, 10:29
          jo_miekka napisała:

> Hej,
          > gartulacje, wszystkiego dobrego!
          > Fajnie wyglądaliście, fajne zdjęcia w tańcu.
          > Znam skądeś Twojego Hasbenda smile Ino nie wiem skąd.

moze uczyłas sie kiedys salsy w Krakowie? albo wogole tanczysz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka