domi_23 17.07.07, 17:35 macie do polecenia? zostal mi miesoąc i trochę do ślubu i chciałabym troszkę poprawić mą buźkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 17.07.07, 17:40 1. Pani Dagmara w CH Bemowo przy Carrefourze. Pracuje w Denique (www.denique.pl). Jest fantastyczna. 2. pani Dorota, pracuje w Denique Day Spa w Al. Niepodleglości (uwaga - tam są 2 salony tej firmy tuż obok siebie, dlatego nazwa Day Spa jest ważna). obie mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_23 Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 17.07.07, 17:43 a jakie są ceny? np. zabieg oczyszczający czy nawilżający? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 17.07.07, 17:53 to wszystko zależy co będziesz robic. ja ostatnio bylam na peelingu kawitacyjnym, do tego mialam masaż twarzy (mrrrrrr.....) i maskę z alg. koszt - 160 zl. ja zaplacilam 80 bo 6 zabieg jest 50% tańszy (w zasadzie niezaleznie od tego jakie i za ile robilas wcześniej) Odpowiedz Link Zgłoś
arlets1 Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 17.07.07, 19:47 ja polecam Belle na ul. Pieknej i przeslicza, przesympatyczna i bardzo dobra kosmetyczke ktora tam pracuje Patrycję Odpowiedz Link Zgłoś
domi_23 Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 18.07.07, 08:34 zuzia_8 sprawdź priv Odpowiedz Link Zgłoś
salonexperience Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 27.10.14, 18:21 Salon Experience na Bemowie, salon kosmetyczno-fryzjerski przy ul. Narwik 12 róg Lazurowej. Manicure, Pedicure, Kosmetyka twarzy i ciała, depilacja, masaże oraz fryzjerstwo. Fachowa obsługa i atrakcyjne ceny. Promocje i usługi za darmo. SPRAWDź!!! 690555090 salonexperience.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: sprawdzona kosmetyczka w wawie!!! 18.07.07, 08:48 ja mogę polecić salon "miejska farma piękności" na ul. widok, za rotundą, jest tam bardzo kameralnie i można się zrelaksować a kosmetyczki są b delikatne www.ahma.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś