grania12 22.07.07, 16:54 Czy jesteście zadowoleni z wesela w restauracji Pod Retmanem? Jak smakowało jedzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grania12 Re: restauracja Pod Retmanem? 23.07.07, 20:06 Czy brak odzewu na mój post oznacza że, nikt nie miał przyjęcia weselnego w restauracji Pod Retmanem? Odpowiedz Link Zgłoś
lewandrzej Re: restauracja Pod Retmanem? 03.01.15, 20:12 Nie polecam nikomu balów sylwestrowych. Byliśmy na 2014-2015 i plama całkowita, obsługa nie miła z łaski na uciechę, orkiestra możne i po studiach, ale jak tu tańczyć przy ich własnej interpretacji. Meni, nie wiem jak to nazwać, do luftu. Nie wiek jak tam mogą ludzie przychodzić. My byliśmy pierwszy i ostatni raz, Ocena zero Odpowiedz Link Zgłoś
plmadewarsaw Re: restauracja Pod Retmanem? 24.01.15, 15:49 Witam, Ja mam 35 lat i nie byłem na balu sylwestrowym w retmanie . Musiałem z żoną zostać z naszym małym bobasem . Byli moim rodzice . Których odbierałem rano. Nie myślałem ze w moim tacie jest jeszcze tyle zapału. Rodzice byli bardzo zadowoleni jedzenie smaczne , obsługa miła i muzyka ok. Mama powiedzała, że to ich klimaty, a nie jakiś łupu - tupu. Dostali jeszcze butelkę nalewki . W szatni poznałem Pana właściciela, który bawił się także na balu . Jak coś nie tak , można było zgłosić na miejscu. Moja mama i tata polecają. Odpowiedz Link Zgłoś
djmosquito Re: restauracja Pod Retmanem? 25.01.15, 17:40 Bywałem tam kilka razy na wieczorkach tanecznych. Obsługa i jedzenie można udźwignąć; szału nie mam, ale nie żeby krytykować. Jak ktoś lubi muzykę "olddis" to miejscowy duet daje radę. Jak Chcecie też trochę nowości to polecam DJ-a. DJ Mosquito www.dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djmosquito Re: restauracja Pod Retmanem? 28.01.15, 08:46 Tak. To ten lokal. DJ Mosquito www.dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link Zgłoś