maraxela 26.07.07, 12:20 mam super oferte wyjazdu do ***** hotelu kenzi na impreze 7+7 za 2500 zl za osobe i sie zastanawiam jakie macie wrazenia ?? moze ktoras z was byla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:28 kurcza, za takie pieniądze to i ja bym poleciała! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:31 nom hitowa oferta 1 pazdziernika na 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:33 a z którego to biura też byłabym chętna Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:35 oferta tylko do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:35 ja albo cos myle, albo slyszalam ostatnio, ze w maroku ma byc najwyzszy stopien zagrozenia terroryzmem ogloszony, czy zostal ogloszony na poczatku lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:38 ze co slucham tu mars do ziemi rano dowieduje sie ze dzien po moim slubie sa wybory a tutaj znowu ze terroryzm eee tam ja chce wyjechac do czadu na misje tam to sie dzieje musze tylko ukonczyc kursy nie ma co trzesc tylkiem co ma byc to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 13:46 Jest. Podobnie jak w Hiszpanii, we Wloszech i w Wielkiej Brytanii. W praktyce wyglada to tak,ze w Maroko jest sie bardziej bezpiecznym niz w Wielkiej Brytanii bo na jednego turyste przypada 2 policjantów w cywilu i jeden szpieg. Ja bylam na wlasna reke i jeszcze wroce. Odradzam wszytskim, ktorzy cierpia na arabofobie. Wszytskim innym polecam (piekne krajobrazy, cudowna kultura, pyszne jedzenie...). Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 13:49 I jeszcze jedno, moja przyjaciolka jest od zeszlego tygodnia tez na wlasna reke. Rozmawialam z nia przez skype. Wszytsko OK i jest zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:36 tanio ale upewnij sie czy wszystkie oplaty lostniskowe transferowe etc sa wliczone wczoraj widzialam oferte do tego hotelu za 2099 na 2 tyg ale bez oplat. moze to to samo - tyle ze z oplatami Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: byla moze ktoras z was w maroko?? 26.07.07, 12:38 dokladnie tak jak powiedzialas to to samo ale z oplatami Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl MSZ odradza 26.07.07, 12:47 W tym roku MSZ odradza podróże do Maroka ze względu na zwiększone ryzyko zamachów terrorystycznych... PS. Nazwę tego kraju się odmienia Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: MSZ odradza 26.07.07, 12:47 hihi no wlasnie z ta nazwa tez tak sobie pomyslalm jak kliknemal wyslij Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: MSZ odradza 26.07.07, 12:48 jakby sie tak tym kierowac to do wielkiej brytani tez by nikt nie jechal Odpowiedz Link Zgłoś
lenarty n/t nie "odradza", lecz zaleca zachowanie... 26.07.07, 13:44 ...szczególnej ostrożności". Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela nom jak zwykle macie racje 26.07.07, 13:04 2007.07.10 14:07 Ministerstwo Spraw Zagranicznych RP informuje, że Władze Królestwa Maroka postanowiły z dniem 6 lipca 2007 roku wprowadzić najwyższy stopień gotowości, w związku z otrzymaniem z wiarygodnych źródeł informacji o zagrożeniu zamachami terrorystycznymi. W Maroku zwiększono środki bezpieczeństwa, a na obywateli nałożono obowiązek wzmożenia czujności. W związku z powyższym, pomimo tego, iż w Maroku trwa obecnie pełnia sezonu turystycznego, Ministerstwo Spraw Zagranicznych zaleca zachowanie szczególnej ostrożności przy podróżach do tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k To nie jest pełna cena !!! 26.07.07, 13:18 tylko pamiętaj że to nie jest pełna cena ta 2500 za osobę nie uwzglednia pakietu za zwiedzanie ok 65 euro zobacz tu jest Twoja oferta: podana cena dotyczy dwóch osób www.triada.pl/symetria/prezentacja.php?SID=1185448376x2096062691&AKCJA=HOTEL&IdObiektu=&IdTurnusu=1225831&TypWypoczynku =&Krok=3&ERR=&X=1815620486 a tu masz w opisie imprezy na dole strony po UWAGA wpisane te 65 euro www.triada.pl/symetria/prezentacja.php?AKCJA=IMPREZA&idImprezy=2659,2660&TypWypoczynku=ZW nie wiem czy mie się dobrze linki wkleja bo są strasznie długie w razie czego trzeba je wklejać po kawałki metodą kopiuj wklej ja w tym roku jadę również z Triadą na objazdówkę Egipt+Izrael CAŁKOWITY koszt imprezy (czyli to co już zapłaciłam + ten pakiet za zwiedzanie) to ok. 2600/os. korzystałam z tej samej promocji co ty urodziny Triady Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: To nie jest pełna cena !!! 26.07.07, 13:24 ty;lkoze ja juz w egipcie bylam w tamtym roku na rejsie po nilu z triada wiem ze osobno placi sie za bilety wstepu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: To nie jest pełna cena !!! 26.07.07, 13:40 ja do egiptu już trzeci raz tak nam się tam podoba do izraela pierwszy już nie mogę się doczekać aby do 14.08 Odpowiedz Link Zgłoś
arlets1 Re: To nie jest pełna cena !!! 26.07.07, 13:59 a ja z Triada nigdzie juz nie pojade i nie skusi mnie oferta za mniejsze pieniądze! zapłaciłam za klime w grecji a jej nie było- ogolnie wszystko wyglądało gorzej niz na poczatku jak sie płacilo! no i było lekkie zdenerwowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k dlatego ........... 26.07.07, 14:09 też należy poszukać informacji Z INNYCH ŹRÓDEŁ o danym hotelu czy kraju ja z Triadą byłam dwa razy raz w turcji zmienili mi hotel z gorszego na lepszy i jeszcze w ramach rekompensaty dali 10% upustu na kolejny wyjazd drugi raz w hurgadzie wszystko było zgodne z ofertą korzystałam jeszcze z Eximu i z SunFun i też problemów nie było tylko że ja zawsze idę "przygotowana" do biura podróży hotele posprawdzane, warunki itp i nie ma wciskania kitów zresztą nie raz siedząc w kolejce do konsltantki obserwowałam innych kupujących sami sobie dopowiadali niektóre rzeczy i tylko czekali aż konsultantka im to potwierdzi globtroterzy od siedmu boleści Odpowiedz Link Zgłoś