sysia802 26.07.07, 12:26 cześć poszukujemy dobrego, sprawdzonego zespołu na wesele w 2008 roku z Białej Podlaskiej lub okolic,może ktoś nam podpowie... namiary można przesyłać na adres: sysia80@o2.pl z góry dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_look Re: Dobrego zespoól z Białej Podlaskiej lub okoli 26.07.07, 13:09 Hej, na bank polecam Weekend - grali na weselu koleżanki i bawiłam się rewelacyjnie. Passat jest niezły ale podobno mocno z przerwami przeginają. Ja u siebie chciałam Weekend ale terminu nie było Jeśli Cie to interesuje moge służyć namiarami na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mkzw Re: Dobrego zespoól z Białej Podlaskiej lub okoli 26.07.07, 13:16 Ja polecam zespół AVANS ( 4 osobowy )- grali na naszym weselu i tak goście jak i my byliśmy baaaaardzo zadowoleni i bawiliśmy się super. Można było z nimi wszystkie szczegóły odnośnie repertuaru, oczepin itp ustalić wcześniej, tak że finalnie nie było żadnych niespodzianek. W razie potrzeby mogę spróbowac odszukać dane kontaktowe do zespołu i prześlę na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sysia802 Re: Dobrego zespoól z Białej Podlaskiej lub okoli 26.07.07, 21:10 dzieki za podpowiedź wdzieczna będę za na miary na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
nina3 Re: Dobrego zespoól z Białej Podlaskiej lub okoli 27.07.07, 16:50 A ja polecam z Lublina AVIS/IVIS znajdziesz w googlu-tez brąłam ślub w Białej Podlaskiej W Delfinie, da zepsoły polecam z czystym sumieniem My mieliśy ivis akurat ! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkabp Delfin 31.07.07, 10:20 Hej, proszę Cię bardzo uprzejmie o Twoją szczerą opinię na temat wesela w Delfinie. Wyszło jak wyszło, nie było nigdzie indziej miejsc i mamy tam wesele we wrześniu. Proszę o rady, opinie, itd, jak Wam się podobało, co Wam się nie podobało itd. Z góry dzięki Dorota dorotkabp@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś