Dodaj do ulubionych

Co się dzieje jestem nie w temacie :(

30.07.07, 22:01
Hej wracam do Was po wakacjach tak z ciekawości bo jakoś mnie ciągnie do tego
forum a przyznam się że zaczynam mieć powody winka tu nie ma ashton jakaś afera
o kasowanie wątków co się dzieje???? Mamy jakieś nowe zasady coś się
zmieniło???? Ograniczyli wolność słowa???? Stan wojenny wprowadzono?????
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 22:03
      Mamy od dzisiaj nową moderatorkę, której pierwszym pomysłem był zakaz
      umieszczania wątków ze zdjęciami ślubnymi! Fajnie nie?
    • inkageo Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 22:04
      Miałyśmy je umieszczać tylko w przyszpilonym. Wątki na swój temat kasuje, więc
      tego pewnie też zaraz nie będziewink
      • piera16 Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 22:07
        Ale jaja sad ktoś musi się dowartościować???? To jest tak jak ktoś dorwie się do
        władzy woda sodowa do głowy uderza. Zanim się coś zrobi należy się zapoznać z
        regulaminem MODERATORÓW podkreślam TEŻ TO DOTYCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • misumi Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:45
      że co? kasuje wątki zawierające zdjęcia?
      Pogieło cię kobieto???????????????????????? - do moderatorki - i tak pewnie
      zaraz usunie post
      • lilivampire Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:48
        a czy widzisz, zeby cokolwiek zostało usunięte?
        • maraxela Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:49
          wow a tobie sie odmienilo ?? szkoda ze tak pozno
        • agava00 Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:49
          przeciez nie widac tego co juz usunieto - pytanie bez sensu
          ---------
        • misumi Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:51
          a jak twoim zdaniem mam zobaczyć coś czego nie ma bo usunięte?
          • lilivampire Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:53
            no właśnie, bo nic nie jest usunięte
            o co wy robicie tu tyle hałasu?
        • babeczka15 Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:51
          a ty juz nie na czerwono?
          • lilivampire Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:55
            dzięki za przypomnieniewink
            • misumi Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 31.07.07, 00:00
              a ja zwracam Ci całkowicie honor - pomyliłaś się - każdemu się zdarza i wlaśnie
              w innym watku przeczytałam że przeprosiłas - luz dla mnie nie ma sprawy
              • misumi Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 31.07.07, 00:01
                ... oby tylko dalej było ok wink
            • babeczka15 Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 31.07.07, 00:10
              tak jak już napisałam poniżej. Ja do ciebie nic nie mam, możesz być moderatorem,
              tylko poznaj duszę tego forum zanim zaczniesz usuwać posty. Ono właśnie dzięki
              temu, że jest tu łamany często regulamin jest takie wyjątkowe. Tylko tutaj można
              dostać namiary na fotografa/makijażystkę/fryzjerkę/kamerzystę. Można się
              dowiedzieć gdzie kupić zaproszenia i ile kosztują. Można się zainspirować
              zdjęciami które są publikowane. Jak sama kiedyś zauważysz chamstwa i spamu
              forumki nie trawią i jest tu ostro tępione.

Po prostu poczytaj jakiś czas zanim zaczniesz moderować.
    • maraxela chyba juz starczy 30.07.07, 23:55
      Ja tam nic do lili juz nie mam przeprosila i starczy,ale moim zdaniem
      powinnysmy miec innego moderatora .POwinnismy napisac do dyrekcji ze sie nie
      zgadzamy z wyborem i narzucaniem nam obcych osob ktore chca swoje ego wzmocnic
      i kims pokierowac.Powinnysmy jasno i wyraznie wyznaczyc sobie same regulamin
      tego forum -ze to my sposrod siebie wybieramy moda bo teraz to jest wolna
      amerykanka.Nie ma co sie produkowac lili powinna odejsc a my powinnysmy twardo
      zarzadac aby nas sluchano i pozwolono nam o sobie decydowac
      • babeczka15 Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:01
        słuchaj to nie jest tak, ze moderator forum musi być z grupy najbardziej
        udzielających sie. Najczęściej jest tak, ze udzielający mijają a moderator zostaje.

Lily powinna przede wszystkim zrozumieć dlaczego to forum jest wyjątkowe i
        dlaczego jest jedynym forum polskim na którym siedzi tyle Panien Młodych
        (szukałam już wielu forum i na każdym było lekko powiedziawszy do dupy). A tu
        jest super, jest wolność słowa, można sie reklamowac, reklamować innych i dzięki
        temu jest spoko. dzięki temu można znaleźć kosmetyczkę/fryzjerkę/fotografa etc.

I jak dla mnie niech zostanie moderatorem, tylko niech pozna dusze tego forum
        zanim zacznie usuwać posty.
        • maraxela Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:06
          ale tu nie chodzi zeby to byla jakas najbarfdziej popularna itd tu chodzi o
          osobe ktora zna to forum przynajmniej od paru miesiecy i nie robi takich
          glupich rzeczy dzisiaj byly ksaowane watki a jutro nie wiedomo co.na takim
          forum moderatorem powinna byc dziewczyna ktora jest z forum od dluzszego czau i
          dala sie poznac z dobrej strony,dziewczyny maja do niej zaufanie i wiedza ze
          nie bedzie w przyplywie enegi kasowala postow na czas.smile
          • babeczka15 Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:14
            ja się zgadzam, bo jak zobaczyłam to co robi lily to włos mi się zjeżył na
            głowie. I zgadzam się ze dziewczyna powinna się wczytać w forum zanim zacznie
            moderować, ale pewnie taka prace jej przydzielili. Może faktycznie na forum Moda
            panowały rygory. Z tego co Lily mówi to zrozumiała swój błąd, może nie będzie z
            niej zły moderator... miejmy nadzieje smile

sama sie przygotowuje do slubu to zobaczy co to za cud świata z tego foum jest wink
            • maraxela Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:18
              moze tak moze nie moderator nie powinien sie uczyc tylko powinien byc juz
              nauczony o co Nam chodzi tutaj na tym naszym forum,dlatego powinnysmy na
              przyszlosc same sobie go wybierac zeby uniknac takich niespodzianek.Przeprosila
              ale dala sie poznac ze zlej strony-my ja upominalysmy a ona odpowiedala "nie
              musicie mnie lubic" itd nie uzyskala naszego zaufania a moderator to powinna
              byc osoba ktorej ufamy tak przynajmniej mi sie wydaje
              • babeczka15 Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:23
                no bo to forum jest wyjątkowe. Ja jestem przyzwyczajona do rygorystycznego
                moderowania na innych forach. A tu dzięki temu, ze moderatorki były spoko i nie
                moderowały za wiele (tylko to co już naprawdę trzeba było) to forum jest super.

I nie sposób sie nie zgodzić, że dała nam sie poznać od złej strony. Teraz
                ludzie będą patrzeć z dystansem.

• maraxela Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:25
                  ja na inne nie zagladalam myslalam ze tak jest wszedzie smile
                  • maraxela Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:27
                    no i zeby to forum nie stracilo charaktery nalzey napisac regulamin w ktorym to
                    demokratycznym glosowaniem wybieramy sobie moderatora same i same panujemy nad
                    atmosfera mysle ze same umiemyt kierowac tym i jest fajnie
                  • babeczka15 Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:29
                    no właśnie tylko tutaj tak jest smile kiedyś zamieszczałam ogłoszenia na forach
                    (oczywiście nic płatnego, zero kasy) ale tylko tutaj nie uznali tego za
                    kryptoreklamę.
                    • 123ada Re: chyba juz starczy 31.07.07, 00:33
                      Moje wejście na forum było ogólnie nie na temat, ale dzięki cierpliwości
                      panujących udało mi się z niego skorzystac.
    • agava00 Re: Co się dzieje jestem nie w temacie :( 30.07.07, 23:59
      "znam" lili z MODY i uwazam, ze jest ok, ale jej moderowanie SiW jest jakims
      nieporozumieniem

poza tym, czytajac niektore jej moderatorskie upomnienia, czuje sie jakbym
      obserwowala male dziecko bawiace sie w policjanta

moze na poczatek lepiej pocwiczyc na "idealnym makijazu"? a po kilku miesiacach
      udzielania sie na (badz co badz) popularnym forum, sprobowac znowu??

nie gniewaj sie lili, ale ty sie tu jeszcze nie nadajesz...

---------
      • 123ada Chińczycy są blisko ;) 31.07.07, 00:18
        przez chwilę poczułam się jak chiński internauta wink Moje posty znikały,
        przyszedł mi nawet do głowy pomysł pisania szyfrem, ale pomyślałam, że chyba
        zwariowałam.
        Z pewnością osoba moderatora powinna miec pozytywny wpływ na ludzi...
        ...a ja się jeszcze trzęsę na myśl o wampirach

...gdzie ja położyłam czosnek?!
        • maraxela Re: Chińczycy są blisko ;) 31.07.07, 00:23
          a czaszka je nie odpedza ?? ja mam czaszke licze ze dziala
          • 123ada Re: Chińczycy są blisko ;) 31.07.07, 00:24
            hym...a kołek nie jest najodpowiedniejszy?
            • maraxela Re: Chińczycy są blisko ;) 31.07.07, 00:26
              hmmm kolka nie mam niestety
              • 123ada Re: Chińczycy są blisko ;) 31.07.07, 00:28
                no właśnie miało byc hmmm a nie hym smile

...to wszystko przez to, że tak się wystraszyłam wink
                • maraxela Re: Chińczycy są blisko ;) 31.07.07, 00:31
                  milam kosc udowa przelamana na pol ale chyba juz oddalam mlodszemu pokoleniu
                  by;by dobry kolek
                  • 123ada Czy jest jakaś konkluzja 31.07.07, 00:34
                    w tej sprawie?
                    • maraxela Re: Czy jest jakaś konkluzja 31.07.07, 00:36
                      zmieniamy modasmilespac mi sie juz chce nic sie nie pouczylam przez to zamieszanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka