Dodaj do ulubionych

wieczór panieński - ciekawe pomysły

01.08.07, 21:24
Hej smile Mam do Was wielką prośbę - chciałabym zorganizować fajny wieczór
panieński.. Z różnych względów nie wchodzi w grę wyjcie na miasto, więc
zostaje tylko impreza w domu. Z moich pomysłów to: impreza tematyczna (w
jakimś klimacie np. cygańskim, hawajskim, hinduskim itp), tort z gołym
facetem, striptizer (na serio lub tylko "na niby"). Może podrzucicie mi jakieś
pomysły? smile))
Obserwuj wątek
    • lilivampire Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 21:34
      bardzo mi się podoba pomysł z imprezą tematyczną
      za striptizem nie jestem, nie wiem czemu, ale to mnie jakoś obrzydzasmile
      • minerwamcg Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 21:42
        Wróżby. Malowanie - najdziksze makijaże świata. Spisywanie dobrych rad dla panny młodej, na serio i na żarty, do odczytania po ślubie (albo na weselu). Wszelkie możliwe psychozabawy i testy, im bardziej odjechane, tym lepsze.
    • hawea Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 21:38
      imprezka tematyczna?? jak najbardziej, jestem za!smile) co do striptizera, to wg
      mnie chyba nie jest to konieczne, ale zależy, co kto lubismile)) poza tym, jak już
      się sama dowiedziałam na tym forum, panieński organizują kumpelki Panny
      Młodejsmile)pozdr.
      • fijolek123 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 22:04
        Co do striptizera to wymyśliłam, żeby zaprosić jakiegoś faceta, którego
        koleżanki nie znają, żeby tylko udał striptizera (rozbieranie fuj!!!) i np.
        wręczył wszystkim kwiaty...

Czekam na dalsze pomysły smile
    • aniasa1 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 22:03
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66826419
      • fijolek123 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 22:05
        dzięki za link smile nie widziałam smile
        • ujlka Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 01.08.07, 22:40
          ja zorganizowalam wieczor w ogrodzie. Grillparty! Bylo swietnie. Zaproszone
          kolezanki poprzynosily smieszne prezenty, otrzymalam sporo bielizny, takiej
          odjechanej i smiesznej. Oprocz tego przygotowaly ala ksiazke ze wskazowkami dla
          zon- no rewelacja!!!! Troche sie dziewczyny napracowaly! A potem, jak sie juz
          imprezka rozkrecila to zabraly mnie na impreze taneczka- mamy taki klubik w
          okolicy. Bylo rewelacyjnie! Tance, spiew itd.
          Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od zaproszonych gosci- jedni wolą wariacką
          impreze, inni spokojny wieczor. Ja nie planowalam, co bedziemy robic, bo znam
          swoje kolezanki i wiem ze nic nie trzeba wymyslac- razem zawsze cos szalonego
          zrobimy. I oto chyba chodzi!
          Pozdrawiam i milych wieczorkow panienskich!
          • fijolek123 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 02.08.07, 09:16
            podbijam temat smile może dziś jeszcze więcej pomysłów???
    • memphis90 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 02.08.07, 11:03
      Fijołku wonny- to już zależy od dziewczyn. Niektóre będą się świetnie bawić
      piekąc samodzielnie pizze czy gotujac coś razem, pijąc wino i gadając. Inne w
      salonie kosmetycznym czy spa, znów inne na painballu czy ściance wspinaczkowej (
      a co, tylko facetom wolno tak się bawić?) albo szalejac całą noc w klubie -
      poprzebierane w mini i z kur.. makijażem. Wiem, co MI by się nie podobało- tort
      w kształcie penisa, penisowate czekoladki, mydełka, nauka miłości oralnej na
      bananie, striptizer- tak więc musisz wybadać, co lubi panna młoda, żeby tego
      wieczoru nie wspominała z zażenowaniem.
      • malila2 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 02.08.07, 11:13
        a ja dostałam na swój panieński strój pokojówki, w którym spedxziłam cały
        wieczór, (na działce na Mazurach), bawiłyśmy się np w zabawę pt. "I have
        never", ja nigdy nie. Zabawa polegała na tym, że każda z dziawczyn miała
        kieliszek z wódką, zawsze pełny i padałay hasła: Nigdy nie spałam z
        chińczykiem, nigdy nie całowałam sie z kobietą itp. a jak ktoś własnie to robił
        to musiał wypić swój kieliszek, oczywiscie obierałyśmy też banany bez pomocy
        rąk i miałam tort w kształcie penisa który dziewczyny własnoręcznie mi upiekły
        i to wszystko nie było ani troche żenujace, jeżeli spędzasz ten wieczór ze
        swoimi najlepszymi kumpelami to mozesz sobie pozwolić na wszystko. Jeśli chodzi
        o zabawy to sa jeszcze testy na dobrą żonę, byłam tez na wieczorze na którym
        uczyłyśmy się wszystkie tańczyc taniec brzucha albo zamówiony był masaż dla
        panny młodej.
        • fijolek123 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 02.08.07, 12:55
          memphis90, tak się składa że to ja jestem panną młodą big_grin

a że nie lubię niedociągnięć postanowiłam przejąć organizację imprezy (taki
          ogólny zarys), zostawiając koleżankom margines swobody...

malila2 a ten test na dobrą żonę na czym polega???

kurcze, podobają mi się Wasze pomysły smile))
      • aniasa1 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 02.08.07, 13:16
        O rety! Jestem jakas stuknieta chyba! Pieczenie ciasta.... beeee, gotowanie
        feeee, picie winka w towarzystwie swoich kumpelek - robie to tak czesto ze nie
        bylby to zaden wyjatkowy wieczor..... Wyskok do klubu na tance bez chlopow -tez
        zadna wyjatkowosc..... Dla mnie wieczor panienski to cos co zdarza sie tylko RAZ
        w zyciu, to musi byc cos zwariowanego, szalonego, na pograniczu wariactwa bo to
        MUSI UTKWIC W PAMIECI. Oczywiscie, kazdy ma swoj gust, i kazdy co innego uwaza
        za fajna zabawe. Co prawda mam nmieszane uczucia co do striptizu meskiego ale
        nigdy nie mialam jeszcze okazji widziec na zywo, wiec poki co nie mowie ze to
        dobre czy zle.
        • anika-na Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 02.08.07, 19:39
          na wieczor panienski kuzyki nie mialaysmy za wiele pola do posisu bo przyszla
          panna mloda byla wtedy w ciazy... wiec poprost wyszlysy na drinka...smile A tam....
          dalysmy jakiemus kolesiowi 50-tkesmile koles juz byl troszke nawalony wiec bez
          problemu wskoczyl na stol w lokalu odwalil ala striptiz ,usmialysmy sie z jego
          gatekwink no ale staral siewink)
          Nastepie poszylsmy do dj-ja i poprosilysy czysta nute do ,,Windy do nieba,,
          zespolu raz dwa trzy czy jakos tak odwalisysmy jej w chorku karaoke...bylo
          rewelacyjniesmile)) ale radze wczesniej sie z plyta przygotowac bo nie kazd dj
          posiadasmile
          Ai dostla pezenty typu podwiazk,dyplmy kajanki i inne takiesmile
    • ekipa_masujaca Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 03.08.07, 20:13
      witam smile

Oto kilka uniwersalnych propozycji prezentów związanych z masażem na które
      wpadli nasi
      klienci:

- podczas wieczoru panieńskiego dla przyszłej Pani Młodej w oddzielnym pokoju
      relaksacyjny masaż całego ciała, a dla reszty gości wieczoru, aby sie nie
      nudzili przez te 1-1,5 godz. wink 5-15 minutowe masaże karku na krzesełku (lub
      wykonane na specjalnie do tego przystosowanym krześle)

- 1-2 dni przed ślubem dla młodej pary relaksacyjne masaże całego ciała w tym
      samym czasie obok siebie (2 stoły do masażu, dwoje masażystów) wg mnie pomysł
      sprawdza się troszkę lepiej gdy ten masaż jest wykonywany w domu (troszkę
      pewniej czują się nowożeńcy a przy okazji nie tracą czasu na dojazd do gabinetu
      masażu - na ogól mają jeszcze parę spraw do załatwiania wink) polecałbym tutaj
      również godziny wieczorne/późno wieczorne tuż przed snem.

- i pomysł który przedstawiła "suziliu" masaż po tym "całym zamieszaniu" to już
      zdecydowanie polecałbym w innym miejscu niż w domu np gabinecie masażu,
      kosmetycznym, spa. Jednak nie ograniczałbym się tylko do samych stóp tutaj
      zaproponowałbym taką 1,5 godzinna sesje relaksacyjna ze szczególnym
      uwzględnieniem zmęczonych nóg.

pozdrawiam i życzę dalszych ciekawych pomysłów Piotrek Rostkowski
      • aniasa1 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 04.08.07, 01:24
        To super propozycja, ale........... po wieczorze panieńskim. Wtedy
        prawdopodobnie poprosiłabym o masaż żołądka.........
        Ale pomysl z masaze tuz przed slubem calkiem OK
        • princessa24 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 04.08.07, 01:56
          w calym domu porozklejac plakaty nagi facetow. Zabawa w infolinie:
          Stare dwa telefony...jedna dzwoni udajac ze nie nic na temat sexu inne
          odpowiadają-temat rozmow dowolnysmileKupa smiechusmile
          Nastepnie przygotwac sobie jakis zestaw wrozb. I troszke je urozmaicic np.lanie
          wosku tak aby wyszly np.genitalia czy cus. Albo ktorej pierwszej but przekroczy
          prog zdradza swoja tajemnice.
          Losowanie karteczek np.3 dziewczyny na kartkach wypisuja przerozne pozycje i
          panna mloda losujac ma je wykorzystac w nocy poslubnej. Konkurs na nalepszego
          drinka...ktora wygra oddaje go pannie mlodej,ktora ma wypic go do dnawink
          butelka, na kogo wypadnie ta albo pije kieliszek albo zdradza jaka najdziksza
          pozycje wyprobowala.
          kalambury..do tego potrzebna kamasutra wczesniej przestudiowana... dwie
          dziewczyny udaja pozycje reszta zgaduje... kupa smiechuwink
          Karaoke jakis aprawde glupic piosenek typu poznanskie slowiki czy cs z
          repertuaru wioletty willas(czy jak jej sie nazwisko pisze)
          Zycze udanej imprezy i mam nadzeje,ze ktorykolwiek pomysl sie przydasmile
          • fijolek123 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 06.08.07, 11:54
            smile)))

pomysły coraz bardziej interesujące smile
    • iosellin Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 06.08.07, 12:06
      ja moge podrzucic pomysl, ale to dla organizatorki nie-panny-mlodej, bo cala
      zabawa w leb wezmie tongue_out
      Otoz, moje dziewczyny zrobily mi totalna niespodzianke. Najpierw moja swiadkowa
      powiedziala, ze wieczor bedzie innego dnia i ze pewnie bedziemy siedziec przed
      tv i jesc czipsy. W porozumieniu z moim N zostalam wywabiona do innej
      przyjaciolki i potem razem przyjechalysmy do mnie. A tam juz cala ekipa
      dziewczyn czekala i surprize big_grin
      Bardzo mi sie podobala zabawa-quiz, dziewczyny wymyslily 85 pytan i zadaly je
      mojemu N a moim zadaniem na wieczorze panienskim bylo udowodnic, jak dobrze sie
      znamy i trafic w to, co on odpowiedzial wink No i za kazda zla odp. karniaktongue_out
      Ale zabawa super wink Tylko to, niestety, musi przygotowac przyjaciolka a nie
      sama mlodatongue_out
      • malg0s Iosellin 27.08.07, 10:56
        iosellin, sprawdz prosze @ pozdrawiam
    • sylwia178 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 12.08.07, 01:05
      Jeszcze jeden drobny pomysł- mojej przyjaciółce zrobiłysmy album ze
      zdjęciami jej wszystkich byłyc h facetów, oczywiście z
      komentarzami smile B yla zachwycona, aczkolwiek mężowi nie może pokazać
      prezentu wink
    • fetyhe1983 Re: wieczór panieński - ciekawe pomysły 22.09.07, 21:00
      a w której cukierni we Wrocławiu można zamówić torta w kształcie
      penisa????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się