polabb 04.08.07, 21:27 Mam taki dylemat chcialam kupic mojemu przyszlemu mezowi cos smiesznego zeby dac mu przed oczepinami. A ja tez chcialabym zeby on cos takiego dal mi. I teraz sie zastanawiam co by to moglo byc? Wiem ze sa walki ale co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraxela Re: co kupić? 04.08.07, 21:43 wpisz w internecie pomysl na prezet na wieczor kawalerki "prezent wieczor kawalerski" powinno ci duzo sklepow wyskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: co kupić? 04.08.07, 21:47 Ja polecam stronę www.toys4boys.pl/ Tam znajdziesz takie gadżety że nie bbedziesz wiedziała co wybrac Ja mojemu bym kupiła miecz swietlny (kazdy mężczyzna to duże dziecko przeciez) ale za drogi... Tak czy inaczej strona jest świetna. I by nei było - nie mam w niej udziałów (a w sumie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: co kupić? 06.08.07, 10:27 Taa, kupcie te zabawkę, co kopie prądem (cztery osoby siedzą z elektrodami na rękach, kto ostatni wcisnie guzik dostaje kopa). Ostatnio znajomi (FACECI!) grali w to całą noc- jednemu tak sie spodobało, ze za każdym razem ciskał guzik przed czasem, bo chciał mieć elektrowstrząsy... Męska część gosci będziesz mieć z głowy do rana Odpowiedz Link Zgłoś