mala_duza 07.08.07, 07:40 Znowu budzę dzisiaj forum? Ha, to pewnie dlatego, że wczesnie wstaję, ale juz niedługo. Od jutra urlop i ostatnie odliczanie do soboty No leniuszki wstawać! Warto bo ten wtorek będzie pięknym cudownym dniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gioseppe Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 07:54 hej ja juz od 7 na nogach ale dopiero teraz zagladam wygladaa na to ze bedzie piekny dzien, niebo jak malowane! wczoraj caly dzien przebimbałam, nie moglam sie zabrac za nic, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 07:57 Gioseppe, robota nie zając nie ucieknie. Jesli masz spedzić dzień radosnie, bimbając przy tym a smutno, pracując ciężko przy tym..to wybór chyba dość prosty jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 08:00 no to oczywiste, ale niektore rzeczy po prostu wykonac trzeba..bo sie swiat zawali Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 08:04 witam witam, ja od 6 na nogach i właśnie dotarłam do pracy, więc zaraz pierwsza kawusia i do roboty mam nadzieje że dziś będie spokojnie.... zmieniała się nam szata graficzna hihi Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 08:05 ja do tej szaty jestem przyzwyczajona z innych foriw ale przeszkadza mi brak wyszukiwarki - albo jej nie widze?? ktos podawal linka? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 08:07 Rzeczywiście, nie widzę wyszukiwarki. Ale numer Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 08:12 mala_duza napisała: > Rzeczywiście, nie widzę wyszukiwarki. Ale numer pasowaloby sie dowiedziec gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
riannka Re: wyszukiwarka jest przy 07.08.07, 08:35 Dzień dobry, miejmy nadzieję że będzie dobry i nic mi się w tych cyferkach dziś nie poplącze. Pogoda że aż... zazdroszcze wszystkim na urlopach. ech do roboty..... Odpowiedz Link Zgłoś
ddu Re: wyszukiwarka jest przy 07.08.07, 09:01 witajcie! mi został dokładnie TYDZIEń!!!!brrrrr. dziś przyjeżdża koleżanka, porywam ją na poszukiwania stanika i BUTóW! bo mi jednak na czas nie dostarczą- super. miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 09:02 Witam, witam! Zaspana jestem, że ledwo chodzę. W pracy dziś się przemęczać nie mogę, bo popołudniu idę na rozmowę do innej pracy (ciiiicho!), więc umysł muszę mieć świeży. Że też mi się jeszcze chce takie rzeczy przed ślubem wyprawiać Potrzymajcie za mnie kciuki, bo mi zależy! Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 09:07 ja jestem od 6.30 na nogach. Mąż mnie baaaaaaaardzo miło obudził. Odwiozłam szefa do szpitala i jestem już w pracy (albo dopiero). Sezon ogórkowy, jakoś tak błogo... Poza tym zawieźliśmy wczoraj mamie zaproszenie takie specjalnie dla niej (bo reszta była wypisana na kopertach) a tu w treści: ..... mają zaszczyt zaprosić Najukochańszą Mamę.... ale sie ucieszyła! Wiedziałam, że to będzie miła niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 09:14 a ja 2 ranek z rzędu jestem zła!wczoraj obudził mnie T., bo wrócił z ryb i myślał że już wsatałm i tak zadzwonił zapytać co słychać (o 8:30),ale jemu to wybaczyłam szybko a dziś....wrr...sąsiad...taki jest,że raz zapuka i wchodzi. I znów 8:30 budzi mnie walnie do drzwi i ciągnięcie za klamkę, myślę"ocho brat zabalował, kluczy nie ma i wraca rano do domu", wychodzę z pokoju a brat już do drzwi podchodzi i kto po drugiej stronie? Sąsiad!!!bo listonosz nasz list do ich skrzynki wrzucił.o Wszyscy święci!!!jak tu się milo obudzić? A wczoraj dzwonię do lekarza żeby się umówić na usg 3d(nie do mojego, mój ma zwykłe)i powiedział, że może 16 o 20:30 jak pacjentka odmówi!do innego bym zadzwoniła,ale innego z takim usg w okolicy nie ma(( Odpowiedz Link Zgłoś
asik801 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 09:29 A ja siedzę i tylko patrzę za okno i podziwiam to piękne niebo) Nic mi się nie chce najchętniej poleżałabym na plaży itp., ale trzeba pracować poleżę sobie w październiku)) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 09:45 Hihi, fajną masz pracę Płacą chociaż za to patrzenie w niebo? Odpowiedz Link Zgłoś
asik801 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 11:10 Płacą))) Mam biureczko przy oknie i tak fajnie mi teraz śpiewają ptasiory) Po.... na klawiaturze, dzisiaj mam spowolnione ruchy ale swoje musze zrobić- rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee brawurka132 07.08.07, 12:33 a na kiedy masz termin porodu wyznaczony? ja w poniedziałek idę na 3D wiesz już czy kuciapka czy siurek będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 sweede 07.08.07, 12:39 termin mam na 02.12, czyli jestem w 23 tygodniu i nie wiem kto tam mieszkaostatnio lekarz powiedział tak"hmm...siusiaka nie widać, jąderek też, ale mogły się jeszcze nie opuścić, 3 kreseczek w kroczu nie ma co wskazywałoby na łechtaczkę, więc chyba chłopiec". Ja sie po takiej odpowiedzi nie nastawiam, ale sukienki po siostrzenicach do domu znoszęsama na razie nie kupuję!mam nadzieje że w czwartek (następny)się dowiem.A Ty na kiedy masz termin?kojarze Cię z forum Grudzień albo listopad (pojawiam sie na obu). Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee brawurka 07.08.07, 12:48 Nasz lokator robi wypad około 23 grudnia (może ominie mnie urządzanie Wigilii u nas w domu, hre! hre!). Tez jeszcze nie znamy płci, w 12 tc lekarz pokusił sie o przypuszczenie, ze to dziewuszka, ale ja wiem, czy jej tam co nie urosło do tego czasu...? Dowiemy sie w poniedziałek Bywam na forum Grudzień 2007. P.S. Śledź z lodami? Normalna sprawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 Re: brawurka 07.08.07, 13:52 jak będę miała córeczkę to też będzie Maja a synek Szymon. Ja do Wigilii już będe z Maleństwem na ręku,a w pierwszy dzień świąt będę chrzestnąMaluszka koleżanki. sweedee!A Ty już po ślubie? bo ja tu nowa jestem i się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: brawurka 07.08.07, 14:11 Po ślubie, po ślubie... 25 grudnia 2006 się pobraliśmy, więc nasza Dzidzia będzie najlepszym prezentem na rocznicę, jaki mogliśmy sobie wymarzyć! I gwiazdkowym dla pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: brawurka 07.08.07, 14:12 Po ślubie, po ślubie... 25 grudnia 2006 się pobraliśmy, więc nasza Dzidzia będzie najlepszym prezentem na rocznicę, jaki mogliśmy sobie wymarzyć! I gwiazdkowym dla pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 09:59 Cześć. Ja spałam jak ZABITA. Usnęłam jak dziecię gdzieś w okolicy godziny 23.30 i przespałam calusieńką noc, ale o 8.30 przebudziłam się i zaczęłam się bardzo denerwować, że dziś już wtorek, a tu tyle rzeczy do zrobienia... I oto jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 10:37 mój dzień zaczał się tragicznie pokłóciłam się z mamą i chyba będę ubierać się w hotelu bo mam już dość jej wymyślonych bzdetów szef orkiestry stwierdził,że nie zaśpiewa tego,co chcę,a pudełka,ktore mają byc wypelnione migdałami dalej nie doszły ślub w sobote a ja mam dość Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond mowie halo:-)) 07.08.07, 10:48 Do okulisty chyba tez musze isc..., bylam wczoraj z uszami i dostalam krople, dzis jest elepiej. Pomysl siog z Wit E jest super, potwierdzam pomaga. Ryjek juz wyglada troche lepiej. Tak poza tym to pije wlasnie wstretna herbatke ziolowa, ale do wloskiego ciasta czekoladowe, wiec nie jest tak zle.-)) Po tych watkach z psem snilo mi sie, ze moja ciocia przywiazla swoje i zabrala je do USC. W ubrankach... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton co do psów... 07.08.07, 10:50 A ja mam myszoskoczki! Która z Was chce żebym je wypuściła w kościele/urzędzie? emocje gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Wit E 07.08.07, 10:53 Kupujesz czysta Wit E, nakluwasz kapsulke i smarujesz tym krosty. Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Wit E 07.08.07, 10:55 ooooo))))) Super. Dziękuję. Szybko leczy? Mam taka wielką na szyi i na ramieniu, co mi sie goić nie chce, a ślub w sobotę... Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Wit E 07.08.07, 11:11 Ale z czym się dzieje? No nic wielkiego, w sumie tzn. wielkie dwa pryszcze, jestem przed miesiączka (na sobotę - siet! - wypada jej 1 dzień) i mi dwie gulki (fuj) wyskoczyły. No i szukam sposobu na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Wit E 07.08.07, 11:19 ups no to nieciakwie ale co ma wspolnego wit E z pryszczem ?? moze czegos nie wiem.Ta witamina jest dodawana do kremow bo jest antyutleniaczem czyli w skrocie zapobiaga starzeniu sie skory i niszczeniu jej przez niekorzystne czynnki na nia dzialajace,ale u ludzi nie wystepuja prawie nigdy jej niedobory Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Wit E 07.08.07, 11:20 Oj, to ja tez nie wiem. Ja profilaktycznie łykam drovit i piję sok z łopianu, a i tak dwa wstręciuchy mi sie pokazały. Mayagaramond poleca na syfy wit. E.... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Wit E 07.08.07, 11:23 ja radze wlozyc leb do garnka z woda tz haha tam gdzie para leci i zorbic sobei taka parowke poczym nalozyc na twarz maseczke-glinke zielona .a na pryszcZa alnbo te plasterki albo beznaczne.ok ja musze leciec Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Wit E 07.08.07, 11:25 Właśnie siedzę z zielona glinka na facjacie. Peeling zrobię w czwartek - mam nadzieję, że paskudziaki do czwartku zejdą - aby ich nie rozdrapać. Smaruję te syfy termontiolem, ale jak mówisz, że bezance pomaga to też tym je potraktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Wit E 07.08.07, 11:21 tak na szybko zeby pryszcz zniknal hmm wiem ze w aptekach sprzedaja taki plasterki maskujace ze srodkiem leczniczym wysuszajacym zmiane kurcze nie pamietam nazwy ale kiedys takie cos kupowalam .A jak nie to kup benzacne 5 % tylko to moze ci troche podraznic skore wiec tylko na pryszcza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Pryszcz;) 07.08.07, 11:32 Ja smaruję w razie "awarii" olejkiem z drzewa herbacianego, mi pomaga. A od kiedy codziennie zamiast żelu do mycia twarzy, stosuję zieloną glinkę (nakładam i szybko zmywam), to wypryski zdarzają się baaaardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Pryszcz;) 07.08.07, 11:45 Ja sobie kupiłam w saszetkach glinkę i co drugi dzień robie maseczki. Wypróbuję też Twój sposób mycia buzi. Tylko, że teraz mam już te syfki dwa i muszę je zwalczyć - żeby się chociaż podsuszyły... W domu mam i termontiol i benzance i olejek z drzewa herbacianego - chyba tez jest. Termoniotl trochę ukoił chyba tego olejku spróbuję, jak nie zadziała to albo benzance albo te plasterki... W ostateczności potraktuję korektorem i tez będę się dobrze bawić)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Pryszcz;) 07.08.07, 11:53 Nie ma sensu się męczyć z proszkowaną glinką. Ja kupuję pastę Argiletz (glinka z wodą mineralną), jest na allegro, bardziej opłaca się kupić 400 gram, jak się znajdzie promocję to kosztuje 39 zł. 100 gram - 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Pryszcz;) 07.08.07, 12:04 Ale ja mam z paście - firma dermaglin - w rosmanie kupuje zawsze. Nakupiłam tych saszetek jak głupia, ale jedna kosztuje 5 zl, więc chyba bardziej w tubce się opłaca... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Pryszcz;) 07.08.07, 13:55 Nie powiem, moj ulubiony temat Pomysl z Wit E jest od siog, tylko jej (witaminy nie siog!) sie nie polyka, a nakluwa kapsulki i ta mazia smaruje syfa (czesciej niestety syfy). Wczoraj wreszcie kupilam glinke, okazuje sie ze w Niemczech to towar luksusowy, 250 gr kosztowalo prawie 10€... Jak masz krosty to zrob peelinmg enzymatyczny super oczyszczy a nie rozdapuje, ja mam z dermalogica, al ejest tylko w gabinetach. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 11:29 a ja padam na pysk - do 04.00 siedziałam nad nowym forum a to jeszcze tyle roboty .. ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 11:35 zamęczysz się zwierzątko! pomnik Ci chyba postawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 11:40 proszę wzorować się na tych grafikach web.pertus.com.pl/~mysza/bromba/zwierz.html ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sputnik_sweetheart Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 11:52 Wiedziałam, że Zwierzątko mi się kojarzy)) toż to jedna z ksiązek mojego dzieciństwa "Bromba i inni" ahhh wspomnienia))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 11:56 niestety inne imiona postaci były już zajęte, łącznie z tiritongą i parurą ;D ale zwierzątko do mnie pasuje - takie wieloręczne stworzonko zapominające wyłączyć gaz przed wyruszeniem na poszukiwanie gżdaczy ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 12:28 zwierzatko_mojej_mamy napisała: > a ja padam na pysk - do 04.00 siedziałam nad nowym forum > > a to jeszcze tyle roboty .. > > ******* > suwaczek no i jak tam?? a Ty babo to emgeera pisz , bo Cie kurczaki bedziemy miały na sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 12:57 a nie mów do mnie na ten temat ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 13:15 zwierzatko_mojej_mamy napisała: > a nie mów do mnie na ten temat > > ******* > suwaczek a bede mowic, bo sie opierdlasz z tym-ja dzieki mojemu "mam teraz cos wazniejszego do zrobienia" oraz "pracuje i jestem zajeta" broniłam sie prawie rok po pierwszej broniacej sie osobie z mojego seminarium mgr,z mojego rocznika, ona sie obroniła w czerwcu własciwego roku a ja rok pozniej-najpierw pisanie szło jak po grudzie była absorbujaca praca, ktora musiałąm rzucić, zeby to cholerstwo napisac potem moj pormotor miał jakies jazdy wiec przesuwał terminy obrony... dzis uwazam, ze owinno sie isc za ciosem-jest absolutorium to siadam pisze oddaje i bronie inaczej to jest masakra Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 13:25 dziś też wiem, że trza było iść za ciosem ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! - Zieeeeew.. 07.08.07, 13:31 to i ja się włączę. zwierzątko - zgarnij się do kupy, odłóż nawet nasze forum na trochę i napisz pracę. Im później tym gorzej. w mojej rodzince ze strony taty jestem ja i czterech braci (jeden rodzony, 3 ciotecznych) i z nas wszystkich tylko ja obroniłam się w terminie. jeden - 3 lata po. drugi ma już chyba od 5 lat absolutorium, jego żona licencjata zrobila i urodziła dziecko, trzeci - musi powtarzać ostatni rok, bo zrobiło się dużo różnic programowych i jest ból i kasa straszna. czwarty - mój braciszek - rok temu miał sie bronić. Później - wrzesień/październik. Potem wymyślił jeszcze rok studiowania i obronę w czerwcu. Oczywiście czerwiec minął a on nawet nie zaczął. Miał pisać w wakacje, ale nie ma czasu wiec wrzesień też jest nierealny i tak to jest..... coraz trudniej sie zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca lobby na prace mgr zwierzaka:) 07.08.07, 13:34 Zuzia dobrez mowi, ja zreszta tez CI dobrze mowie i jeszcze p[ewnie pare forumek CI to powie najwazniejsza jest TWoja mgr-ka, daj sobie spokoj ze wszystkim innym ta storna tez moze poczekac Anka, ja Cie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: lobby na prace mgr zwierzaka:) 07.08.07, 13:36 podpisuje się pod apelem czterema konczynami! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: lobby na prace mgr zwierzaka:) 07.08.07, 14:35 a idźcie w cholerę - człowiek tu se flaki wypruwa, żeby było fajnie, a te nic, tylko kłody pod nogi cicho tam - forum chyba wstanie dzisiaj kolo 20.00 ;D jupi jupi i jak nie będziecie za bardzo rozrabiać, to nie będzie roboty z moderowaniem i będę se mogła spokojnie mgra popisać ;D ******* suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: lobby na prace mgr zwierzaka:) 07.08.07, 17:50 bla bla bla zwierzaku, jak nie zaczniesz pisac to ci nogi z dupy powyrywamy. komisyjnie znam te wymowki, zawsze sie znajdzie ich cała masa, musisz wszystko odłożyć i siąść do tego badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 11:34 A ja za pół godziny rezerwuję podróż poślubną i nie mogę wysiedzieć w miescu, nie wspominając o pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
asik801 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:11 To super, ja swoją mam już zarezerwowaną) A gdzie dokładnie sie wybieracie?? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:17 Na wyspy Kanaryjskie Już się zdecydowaliśmy na hotel i nie mogę się dodzwonić do biura podróży www.itaka.pl/strony/2/i/1682.php Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:33 musze sie zabrac za obiad, ale jakos mi sie nie chce. przed chwila zjadłam śledzie, a teraz jem loda))normalny człowiek mógłby się porzygaćale nie jachyba sie zaraz wytnę nad jeziorko Odpowiedz Link Zgłoś
asik801 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:36 Fajnie) Pomyśl, że już niedługo będziesz się "wylegiwała" na tej plaży itp) Aż chce się żyć nie?? Dodzwonisz się)) A kiedy dokładnie chcecie polecieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:33 Tydzień po ślubie, 16 września Jejku chcę się już cieszyć, a tu moja pani Edytka ma ciągle zajętą linię W tamtym roku nigdzie nie byliśmy (oboje rozkręcaliśmy się w pracy), więc ten urlop taki wytęskniony.... Zaraz zacznę kompletować stroje kąpielowe i klapki Odpowiedz Link Zgłoś
sweedee Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:39 Itaka jest spoko biurem! Byliśmy z nimi na Krecie 2 lata temu i, na szczęście, nie doznaliśmy żadnych rozczarowań, czego i Wam życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:30 inkageo napisała: > A ja za pół godziny rezerwuję podróż poślubną i nie mogę wysiedzieć > w miescu, nie wspominając o pracy... a nasza podróz sie rpzesuneła w czasie na razie na poczatek pazdziernika ale nie wiem czy sie nie rpzesunie ejszcze bardziej bo mamy teraz tyle wydatków ze szkoda mi teraz wydawac pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 12:57 cześć salsa miotło co u Ciebie?? szukasz pracy czy się obijasz dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:10 mika9983 napisała: > cześć salsa miotło co u Ciebie?? szukasz pracy czy się obijasz > dalej?? a czesc ruro jedna chyba kiepsko mnie czytasz, pisałam juz gdzies niesmiało, ze znalzałm sobie prace od wrzesnia, ale powiem Ci ze mam teraz taka burze mozgów i nowe plany ze nie za długo zagrzeje tam miejsca. własnie sobie uswiadomiłam kilka podstawowych kwestii zyciowych i czuje ze nareszcie wiem dokładnie co mam zrobic wiem, to tajemnicze, ale nie chce na razie zapeszac bo nagadam nagadam a potem cos sie sypnie i , no sama wiesz w kazdym razie na pewno bez zwierzen na forum licho nie spi a co tam u Ciebie?? jak przed slubem, masz juz ten welon?> Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:22 wiesz co z welonem to jest tak że mierzyłam do moje sukni długą mgiełkę i jakoś mi się nie widzi więc zostanie to co mam ten do połowy pleców z haftem... a czym się Zajmujesz w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:26 poki co daje bede prawnikiem ale powoli mi sie odwiduje i mam teraz pomysł na cos innego Ale Ty jestes-pisałysmy Ci juz kiedys jeszcze w starym grajdołku, ze masz zostawic te krotki bo pasuje do sukienki i ze "ma to cos" ze choc nie jest w sytlu obecnej mody, to dziwnym traf4em kazdemu sie odoba i to włąsnie z ta sukienka to nie-Ty musiałas sama do tego dojsc, oj babo!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 14:01 musiałam do tego dojść bo zawsze mi się marzył taki welon do samej ziemi ale co zrobię jak nie pasuje za bardzo... strasznie jestem ciekawa co kombinujesz...ja też się zbieram do realizacji swoich planów ale na to potrzebuje kupę kasy więc jeszcze trochę muszę poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 17:50 na forum nie powiem. poza forum moze... Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:05 Boże, ja zaraz zwariuje, o ile juz to nie nastapiło!!! mam dziś tak okropny dzień że sie zaraz pochlastam. Od rana dziś "jadę" do babci.Na pociąg o 11 zaspałam, więc następny miał być o 14, o 13 wyszłam z torbą z domu - ukrop straszny, pot się ze mnie leje....autobus na dworzec mi nie przyjechał..!! więc musiałam sie spowrotem z tą torbą taszczyć do domu mokra już jak szczór..aaaaaaaaa! Dlaczego ja nie mam prawa jazdy!!!!!!!!!! wsiadłabym do autka i fiuuu - szlag by to wszystko trafił...a jeszcze obiadu nie mam - miał być u babci, bedzie kolacja Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:08 Zrób prawko kobieto!. co ci stoi na przeszkodzie? ja, wbrew woli mamy i brata, zrobiłam i jest super. i sami teraz z tego korzystają. A i ja jestem niezależna i nie muszę się prosić, żeby ktoś mnie gdzieś zawiózł. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:17 zuzia_8 napisała: > Zrób prawko kobieto!. > co ci stoi na przeszkodzie? ja, wbrew woli mamy i brata, zrobiłam i > jest super. i sami teraz z tego korzystają. A i ja jestem niezależna > i nie muszę się prosić, żeby ktoś mnie gdzieś zawiózł. dokładnie nie wyobrazam sobie ze kobieta w dziejszych czasach moze nie miec prawa jazdy no meżczyzna w sumie tez ja robiłam w 3 kl LO. wszyscy sie zapisywali, kazdy w klasie zrobił do matury prawko nie wiem jak jest teraz, ale ja sie jeszcze załapałam na ten przepis ze mozna miec 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:19 Ja mam prawko Fajny papierek - od jakiś 7 lat lezy w szafce i do tego mi potrzebny. Ja nie umiem jeździć, raz to bym siebie i mojego N. nawet zabiła. Wole byc pasażerem. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:29 izulona napisała: > Ja mam prawko Fajny papierek - od jakiś 7 lat lezy w szafce i do tego mi > potrzebny. Ja nie umiem jeździć, raz to bym siebie i mojego N. nawet zabiła. > Wole byc pasażerem. cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz ciwczyc ja jak odbierałam swoje tez nie umiałam ale moj Tata duzo jezdził z emna i mi zwracał na wile rzeczy uwage chyba ma chłop zmysł pedagogiczny bo dopiero on nauczył mnie jezdzic moja mama tez z nim jezdziła, ale sie denerwowała ze on jej cos mowi efekt jest taki ze ja jezdze z wielka przyjemnoscia i nie mam oporów a prawko mojej mamy leży i porasta kurzem juz od lat... 9, czyli od momentu jak ja zrobiłam swoje i juz ona jako drugi kerowca w domu przestała byc przydatna do tej roli Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:35 u mojej koleżanki jest tak samo. ma prawko chyba z 7 lat i nie jeździ bo się boi. ja musiałam o swoje prawo do jazdy walczyć (w sensie wyciągania samochodu - młodszy brat walczył zaciekle) i wywalczyłam. Bo argumenty typu: jak ty chcesz jechać w trasę, skoro nigdy nie jechałaś? są boskie - "kiedyś musi być ten pierwszy raz bo inaczej ten argument będziecie podnosić do końca życia". dodam, że moja mama ma prawko na samochód i motocykl i chyba już ze 20 lat nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 17:51 mama na motocykl!! o maj gat!! niezła mama Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 18:56 niestety - mama ma tylko prawko na motocykl. Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:25 Wiem, wiem zrobię - znaczy mam taki zamiar Już zdawałam - nawet 2 razy jakieś 8 lat temu, podłamałam sie i dałam sobie spokój, bo na widok egzaminatora z linijką nadal zbiera mnie na wymioty. Ale dowiedzialam się, że kursy ukończone po 1998 roku sa aktualne, wiec muszę teraz wykupić tylko jazdy. Od przyszłego tygodnia zacznę...chyba wkońcu dojrzałam do kolejnego podejścia...no i mam dosyć pieprzonych pociągów!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:27 już nie ma egzaminatorów z linijką. nie twierdzę, ze jest łatwiej, ale przynajmniej linija zniknęła. Weź się w garść i zdaj. Nie ważne ile podejść będziesz miała (życzę ci za 1, tzn. teraz już 3) ale zdasz i zapomnisz, że zdawałaś 1, 3, czy 15 razy (to już żart). trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kate.zet1 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 13:46 dzięki zuzia. ide na pociąg grrrr do "zobaczenia" w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 14:11 ja jestem w trakcie kursu, a wlaściwie to czekam na egzamin, tyle, że nie chce go d ślubu, bo a nóż zdam za pierwszym razem i na to nazwisko będzie, a tak już na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
riannka Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 15:17 salsa_loca hi hi jak przeczytałam o tym prawku to sie uśmiałam - ślub brałyśmy jedngo dnia sukienki w podobnym stylu ( swoją drogą dzięki za linki do komisów - coś tam się ruszyło )a do tego jeszcze ten papierek w szafie - moj już 10 lat ma i nadal nic z niego nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 17:47 riannka napisała: > salsa_loca > hi hi jak przeczytałam o tym prawku to sie uśmiałam - ślub brałyśmy > jedngo dnia sukienki w podobnym stylu ( swoją drogą dzięki za linki > do komisów - coś tam się ruszyło )a do tego jeszcze ten papierek w > szafie - moj już 10 lat ma i nadal nic z niego nie wynika hmmmm kochana: suknia tak, data tak, ale prawko nie) chyba cos zle napisałam albo zle poczytałas, ale ja jezdze i to duzo, odkad zrobiłam prawko, uwielbiam siedzieć za kierownica, kiedys wyprowadzałam auto Ojcu, teraz mam już właśnie. i nie mam żadnego mandatu (no, moze miałabym-urok osobisty zadziałał na panów policjantów) A moja Mama jest taka własnie-zrobiłam 12 lat temu prawko, przez 3 jezdziła ale wtedy kiedy juz na prawde musiała. 9 lat temu zrobiłam ja zaraz potem moj brat i dopoki mieszkalismy w domu z rodzicami to jezdzilismy autem mojego Taty. Mama miała dobra wymowke mysle ze dzis to ona by juz nie wiedziała jak to sie robi) ona sie panicznie boi, tylko kurna nie wiem czego) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 17:49 a jeszcze o sukience-ciesze sie ze moje linki do komisów cos pomogły, jest tego jeszcze wiecej , tylko akurat te miałam zapisane w zakładkach firefoxa. wyslij mi fotke w sukni, bardzo jestem ciekawa jaką miałas i jak wygladałas) Odpowiedz Link Zgłoś
riannka Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 18:12 Pewnie ja coś namieszałam, po całym dniu pracy wskoczyłam na forum cichaczem i proszę. Miałam Ramsesa St. Patrick wybierałam pomiędzy nim a Jaguarem. Tu są moje fotki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66492194&a=66492194 Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 19:44 riannka napisała: > Pewnie ja coś namieszałam, po całym dniu pracy wskoczyłam na forum cichaczem i > proszę. Miałam Ramsesa St. Patrick wybierałam pomiędzy nim a Jaguarem. > Tu są moje fotki <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66492194&a=66492194" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66492194&a=66492194</a> aaa teraz pamietam Twoje zdjecia, podziwiałam je jeszcze na starym forum pieknie wygladałas i faktycznie, suknia bardzo podoba, właściwie różni sie tylko układem koronki na golfiku mam tylko jedno zastrzezenie... czemu tak mało fotek!! poprosze wiecej ja nie przymierzałam tego modelu,ktory Ty miałas, natomiast wybierałam pomiedzy własnie jaguarem a podobna suknia z la sposa, model nazywał sie santana suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=santana ale stwierdziłam ze koronka nie do konca mi do konca nie odpowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
riannka Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 20:10 mam mały problem natury technicznej - najlepsze zdjęcia mam w tradycyjnej formie na papierze płytka jeszcze u fotografa. W wolnej chwili postaram się coś wybrać ze zdjęć od znajomych. Santanę przymierzałam - ale chyba moim przeznaczeniem był Ramses - wisi teraz na drzwiach a ja nie mogę sie na niego napatrzeć, jak przed ślubem ach te sentymenty Odpowiedz Link Zgłoś
annka-cygannka Prawo jazdy 07.08.07, 16:57 Ja zdałam prawko 3 lata temu i przez te 3 lata nie jeździłam wcale. Ale teraz kupiłam wreszcie samochód i głupio żeby tak stał na parkingu... Problem polega na tym,ze ja się panicznie boje jeździć!!! Jak już wyjechałam tym autkiem w trasę to facet we mnie na rondzie wjechał!! Niby mała stłuczka i nie z mojej winy, ale od kiedy odebrałam samochód od blacharza to stoi nietknięty a ja się tłukę autobusami Cholera mam tego dosyć!!! Jadę dziś na przejażdżkę po mieście. Mam nadzieje, ze nic się nie stanie, ale jak coś sp... to sprzedajew cholere ten samochód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Prawo jazdy 07.08.07, 19:40 Ja też nie jeżdżę Jedna z pierwszych przejeżdżek własnym autkiem skończyła się rozwaleniem zderzaka Teraz mam kierowcę i jest git, ale muszę się w końcu przełamać.. To dla mnie duży stres Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Prawo jazdy 07.08.07, 19:44 a ja jezdze od 18 rz i jestem z tego powodu bardzo zadowolona nie cierpie komunikacji miejskiej jestem wolna i jade gdzie chce Odpowiedz Link Zgłoś
rubin04 Re: Prawo jazdy 07.08.07, 22:45 Ja mam prawko od 10 lat (no tak 3 klasa LO) i jeżdżę codziennie od 10 lat. Nie wyobrażam sobie inaczej.. Łącze się z Tobą Zwierzątkow wcierpieniach pisania pracy... Na 4 września mam złożyc pracę doktorską do recenzji a jestem wciąz w gęstym lesie, i wyniki wychodza mi nie takie jak bym chciała wiec w sumie nie wychodzą No tak czy inaczej mogę się pochwalić że jestem specjalistką w wymyślaniu tzw. zajęć zastępczych byle nie usiaść do pisania... W tajemnicy mogę nawet zdradzic zę mój M. zablokował mi dostęp m.in. do gazety i innych serwisów informacyjnych (czyli pochłaniaczy czasu) od rana do 21:00 tak by mnie nic nie rozpraszało... Ech,, tzreba napisac i zapomniec o tym garbie... Trzymam kciuki za Twoja mgr. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 22:46 Aaa, to była chyba próba mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: 07.08. Halo! Mówi się! 07.08.07, 22:48 sorki, pomyliłam się. Odpisywałam na inny wątek..nie wiem jak to się stało Znaczy wiem - druga lampka winka Odpowiedz Link Zgłoś