dove5 13.08.07, 22:20 Czy ktoś z Was organizował tam wesele lub był gościem??? Ciekawa jestem wszelkich opinii na temat przyjęcia weselnego w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivi22 Re: Hotel Chopin Sochaczew 13.08.07, 23:48 Ja byłam 9 września 2006 roku u przyjaciółki I szczerze powiem, że: miejsce czyli sala bardzo ładna, super!!! Jestem zachwycona. Nie trzeba dekorowac sali bo sama w sobie jest śliczna Zakochałam się w tej sali. Obsługa też bardzo miła. Nie mam powodów, żeby narzekać i coś krytykować pod tym względem. Jedzenie dla mnie ok, może trochę za biednie n stołach (choć jestem przyzwyczajona do wesel wiejskich) ale ogólnie wychodzi na plus. Tez myślałam, żeby tam swoje wesele organizować (29.09 br.) ale dla mnie za daleko zdecydowanie. Jestem z Łomianek więc zanim bym dojechała i goście razem ze mną... Mam nadzieję, że będziesz się bawiła z mężem świetnie a goście rzem z Wami. Tego Wam życzę Vivi Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: Hotel Chopin Sochaczew 15.08.07, 21:20 Dzięki wielkie za podzielenie się swoją opinią i za życzenia.. My już po, a pytałam ze względu na znajomych, którzy planują zorganizować tam przyjęcie weselne. Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re: Hotel Chopin Sochaczew 15.08.07, 22:08 ja też tam byłam, tylko dość dawno, jeszcze wtedy, kiedy nie było dużej sali - wesele było na 40 osób, bardzo przyjemnie, sala ładna, czysto, jedzenie smaczne, obsługa dobra. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
vejica Re: Hotel Chopin Sochaczew 16.08.07, 15:05 Ja będę tam mieć wesele we wrześniu. Ogólnie słyszałam na ten temat dobre opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś