aga.maj1 17.08.07, 09:59 Mam pytanie co mowicie jak idziecie do spowiedzi przedslubnej. Bo ja sie tak zastanawiam z czego sie wogole spowiadac jesli chodze regularnie do spowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znow_wedrujemy Re: Spowiedz 17.08.07, 10:33 no, ale możesz wyspowiadać się z całego życia, taka spowiedź generalna Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Spowiedz 17.08.07, 18:23 Coz, ja nie bylam u spowiedzi 5 lat, wiec mialam mala liste Poszlam z dusza na ramieniu, bo wiadomo, po takim czasie i taka grzesznica. Przygotowywalam sie caly tydzien a i tak 2 grzechow zapomnialam wyznac. Nie wiem, czy sa takie polskie strony w internecie, nie sprawdzalam, ale na pewno sa. Ja spowiadalam sie po niemiecku i znalazlam w sieci rozne przydatne informacje do rachunku sumienia. Cos w formie listy pytan, na ktore trzeba bylo sobie samemu odpowiedziec. To mi pomoglo. Poszukaj i Ty. Czasami z niektorych grzechow nie zdajemy sobie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
quo_vadiska Re: Spowiedz 13.11.07, 21:10 W rachunku sumienia moze byc przydatna strona www.spowiedz.pl Odpowiedz Link Zgłoś