stokrota113 21.08.07, 10:32 nie będzie welonu a raczej zamiast bukietu jeden kwiat. Chcę czymś rzucać ale: jednym kwiatem to jak dzidą, a podwiązka jest dla mnie zbyt ordynarna. wymyślcie coś proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uullaa Re: pomysłowe pomóżcie 21.08.07, 10:59 Może drugi bukiet? Ja przypadkowo miałam dwa, bo pierwszy zrobili nie w tym kolorze i reklamowałam w dniu ślubu Właśnie tym "zapasowym" rzucałam. I nie szkoda mi było gada. Jakiściś nieduży, lekki bukiecik może zamów - koszty nie powinny być wysokie. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie1161 Re: pomysłowe pomóżcie 21.08.07, 11:03 Drugi bukiet? wiesz, mój M kupił drugą muchę do rzucania podczas oczepin. Nachodził się bardzo za kamizelką i fularkiem, kupił super, jest szczęśliwy i dumny z siebie i stwierdził, że nie bedzie rzucał swoim fularkiem bo bez niego będzie wyglądał łyso w samej kamizelce, a poza tym byliśmy na kilku weselach gdzie fularek został zabrany na pamiątkę przez osobę, która go złapała...... Odpowiedz Link Zgłoś
znow_wedrujemy Re: pomysłowe pomóżcie 21.08.07, 11:05 na weselach na których ja byłam wręcz było powiedziane, że fularek jest na pamiątkę tego co złapał Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: pomysłowe pomóżcie 21.08.07, 11:08 no nie żarutjcie. My mamy plener po ślubie i nie wyobrażam sobie rozdawania garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie1161 Re: pomysłowe pomóżcie 21.08.07, 11:08 No nie wiem, w każdym razie mój narzeczony miesiąc chodził po sklepach, kupił piekną bordową kamizelkę z fularkiem, wygląda bosko i nie chce go stracić, więc zdecydował się rzucać czymś zastępczym. Odpowiedz Link Zgłoś
izazdo Re: pomysłowe pomóżcie 21.08.07, 11:26 Jak nie masz bukietu ani welonu, a podwiazka nie chcesz to mozesz rzucic panem mlodym, obraczka (na pamiatke dla tego, co zlapal), kotletem schabowym albo jamaha pana z orkiestry ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ja mialam 1 kwiat i rzucalam innym bukietem - 21.08.07, 11:27 takim malutkim Odpowiedz Link Zgłoś