anula789 30.08.07, 15:11 Mam suknie bez trenu, dekolt amerykanski, czyli na szyje i zastanawiam sie czy nie kupic dlugiego welonu. Podobno troszke wyszczupla, a u mnie jest co tylko zastanwiam sie, czy w czasie tanca nie bedzie przeszkadzal.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: welon długi czy krotki 30.08.07, 15:16 zależy jak długi welon. ja mam welon ok. 3 metrów. I dlatego kupiłam drugi, krótki, tylko na wesele (tzn. w kościele bede miała prawdopodobnie dwa). wejdź na www.welony.com. Pani tam dobrze doradza i proponuje welony za niewysoką cenę. A dla ciebie - najlepiej by było, gdybyś przymierzyła sobie takie welony w salonie sukien. bedziesz wiedziała co jest najlepsze. Chodziaż dla sukni z amerykańskim dekoltem proponowałabym kwiat we włosy zamiast welonu. Odpowiedz Link Zgłoś
wienna kup komplet 30.08.07, 16:25 Są welony w których odpina się ten najdłuższy, zostają 2 warstwy. A najlepiej idź do jakiegoś salonu i zobacz co Ci się najbardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedz_i Re: kup komplet 30.08.07, 16:32 dlugie welony sa bardziej "fotogeniczne" Odpowiedz Link Zgłoś
bea568 najlepiej średni 31.08.07, 13:12 Ja miałam średni (mgiełkę)super się prezentował i był praktyczny nie przeszkadzał podczas tańca.Jeśli masz kg do ukrycia nie będziesz wyglądała korzystnie w krótkim.A długie są co prawda eleganckie ale do kościoła, na weselu cięzko w takim tańczyć.A jaki welon chcesz mgiełkę z haftem? Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: najlepiej średni 31.08.07, 13:23 ja mialam dwa, jeden byl dlugi(ponad 2m ) i byl na petelkach doczepiany do krotszego welonu, ktory siegał mi do pasa, dlugi welon sciagnelam po obiedzie, w kosciele wygladal pieknie, wcale nie przeszkadzal. tu fotka: img374.imageshack.us/img374/4060/welonpc9.jpg P.S Obydwa welony mam do sprzedania Odpowiedz Link Zgłoś