kommer 18.09.07, 14:18 juz tylko dwa tygodnie i zaczynają dochodzić nas obawy przedweselne: a to czy zespól nie nawali i czy stawi się na sali, czy w międzyczasie coś złego się nie stanie, czy macie podobne lęki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 Re: obawy przedweselne 18.09.07, 14:27 Jestem już mężatą i ze swojego doświadczenia wiem, że takie obawy przychodzą. To normalne, bo chcemy by ten dzień był wspaniały, dopięty na osttani guzik itp. Trzeba dla zdrowia psychicznego wrzucić na luz - tydzień po ślubie nikt nie będzie pamiętał takich drobiazgów, a w przypadku BARDZO MAŁO PRAWDOPODOBNYCH większych problemów, jako ludzie dorośli, przy wsparciu rodziny i przyjaciół, dacie radę. Wolny zespół lub DJ na za 5 dwunasta można znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: obawy przedweselne 18.09.07, 14:45 ja tez do końca sie bałam że jedzenia będzie za malo i dopiero jak po rosole przynieśli olbrzymie danie główne, to stwierdziłam, że nie ma szans żeby jedzenia nie starczyło głowa do góry, na pewno wszystko wypadnie świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
renia30londek Re: obawy przedweselne 18.09.07, 16:39 my mamy wesele 30sierpnia przyszlego roku a ja juz zaczynam sie denerwowac, na jaki zespol zdecydowac, jakiego kamerzyste wybrac i wogole, od duzych rzeczy po najdrobniejsze, ale to chyba fajne, eczoraj wlasnie rozmawialam z narzeczonym, fajnie bylo wynajac firme ktora by zrobila wszytko, jestemy teraz poza granicami kraju, ale ja chyba bym sie jeszcze bardziej denerwowala to jest jeden dzien w zyciu niepowtarzalny, tak go sobie przygotujemy jak chcemy, a nie przez firme wszystko na gotowo, ale nie matwcie sie, wszystko bedzie cudownie zrobione, z piekna pogoda z pieknymi strojami, super zespolem, wysmienitym jedzeniem, ale przy tej gonitwie nie zapominajcie, to jet wasze swito i to wy jestecie sie cudownie bawic,i nigdy tego dnia nie zapomniec, Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: obawy przedweselne 18.09.07, 18:24 u nas wyszlo jak to powiedzieli goscie: na ostatni guzik i oryginalnie ,tak jak chcielismy . Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Re: obawy przedweselne 21.09.07, 22:28 Hm... brzmi fajnie, że oryginaalnie, ale mogłabys rozwinąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: obawy przedweselne 21.09.07, 23:02 Ja to pare tygodni przed slubem mialam obsesje ze cos mi sie stanie,ze pod samochod wpadne,albo komus cos. Na szczescie nikomu nic nie bylo :0) Odpowiedz Link Zgłoś