1mordka 30.09.07, 00:30 Czy ktoś z Was miał przyjecie w Dworku w Grabownie? Co powiecie o tym? www.dworek-koper.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamijka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 16:26 ja zamierzam w przyszly weekend udac sie do Dworku i dowiedziec sie szczegolow, wstepnie rozmawialam z wlascicielka i wiem np ze nie ma tam noclegow ani zandego pokoju jako garderoby dla pary mlodej lub gosci ceny zaczynaja sie od 100 zl, wystroj bardzo mi odpowiada, niestety nie znam nikogo kto urzadzal tam juz wesele. Moje wesele dopiero za 2 lata, a Twoje'? Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 16:43 moje za rok. Wiem, ze nie ma pokoi, ale niestety w okolicy nie żadnego fajnego lokalu. Mamy problem, bo musimy gości ulokować gdzieś indziej. Zaletą Dworku jest jedzenie. Byliśmy tam na kolacji i kuchnię mają pyszną, a to też jest ważne...Nie wiem tylko ile będzie kosztować menu... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 18:30 O, to chyba jesteśmy z tych samych okolic Ja będę miała wesele 30.04.2008 w Śmiłowie w Pasibrzuchu. Porównywałam menu i za te same pieniądze Pasibrzuch wypada znacznie korzystniej. W Grabównie sam lokal przepiękny, ale Pasibrzuch niczym mu nie ustępuje. Dodatkowo uwielbiam jedzenie ze Śmiłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 18:51 przepraszam Cię bardzo..są gusta i guściki. "Pasibrzuch" ma dobrą, swojską kuchnię, ale nie ma klasy i ambientu...Na pewno ma niższe ceny, ale jak wychodzi nie mam pojęcia...Jak Ci wyszło menu, jeżeli wolno zapytać? życzę niemniej udanej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:04 Ok, ja nie zdecydowałabym się chociażby z tego względu, że menu dokładnie takie samo jak w Pasi w Grabównie kosztuje >150 a w Pasi 100. Moje menu zamknie się w 120zł, a jedzenia w brud. Ot, i cała filozofia. A sala dworska jest elegancka i wcale nie w stylu rustykalnym. Przepięknie wygląda nawet nieubrana. I nie obraź się, ale zdaniem: "życzę niemniej udanej zabawy" poczułam się potraktowana jak prowincjonalna wieśniaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:17 nie to miałam na myśli Nie chciałam Cię urazić, ale Pasibrzuch mi się wogole nie podoba... P.S. W cenie duża różnica, to fakt! Nie mam jeszcze menu, wiec nie wiem ile wyjdzie. W Dworku jest drogo i dlatego nie chce udziwniać Myślałam jeszcze o Tucznie z cateringiem z Pasibrzucha... Podrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:21 Ok, mnie Pasi zawsze się podobał. A przede wszystkim, i to jest dla mnie najważniejsze, jedzenie jest przepyszne! A kiedy bierzesz ślub? No i z jakich jesteś mniej więcej okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:11 Podpowiem...Na pewno znajdziesz w Kopalińskim... A teraz nie przeszkadzaj Aniele!!! miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:19 teraz bez złośliwości. Proszę, podaj definicję. Ani w "papierowym" sjo, ani internetowym nie znalazłam. Poza definicją jakiejś współczesnej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:27 to po prostu wystrój stwarzający mila atmosferę... Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:35 to powiedz co Twoim zdaniem...nie masz pojęcia, a piszesz, ale to kwestia przyzwyczajenia. Ambient to mila atmosfera, stworzona przez wystrój lub MUZYKĘ (bo to pewnie w Wiki znalazłaś!) A TAK W OGÓLE TO TU JEST INNY TEMAT! Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 19:51 wściekliznę masz dziewczyno! Jestem językoznawcą i ty mi tu nie musisz tłumaczyć znaczeń wyrazów. Z muzyka masz racje, ale to nie wszystko... Najpiękniejsze jest, ze człowiek uczy się cale życie...Nawet jeżeli wskażesz komuś błąd, to zrób to w bardziej fortunny sposób. Nie masz dziewczyno klasy! I racji tam razem tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 30.09.07, 22:13 uuuuuuuuu...bardzo długo myślałaś....już nie wiesz co masz pisać? Jestem językoznawcą i ty mi tu nie musisz tłumaczy > > ć > > znaczeń wyrazów. ?????????? > Nie wiem, co bierzesz, ale niech lekarz jeszcze raz ustali ci dawkę. ?????????? Nie wiem czym ty się zajmujesz na co dzień, ale chyba bardzo jesteś z siebie niezadowolona... Ja sobie tego wyrazu nie wymyśliłam, miałam pochodzenie wyrazów na studiach i ten tez się pojawił. Powiedziałam ci, ze znaczenie, które podałaś jest trafne, ale nie jedyne... i już. Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 01.10.07, 21:08 Kasiulka skasowała swoje wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: Dworek Grabowno 01.10.07, 21:25 Dziecinko, po raz kolejny apeluję: dokształć się. Także w funkcjonowaniu forum) Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: Dworek Grabowno 01.10.07, 21:38 Ale jesteś zabawna! Mozna cię tak łatwo sprowokować...pękam ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: Dworek Grabowno 01.10.07, 22:25 O tobie, niestety, można powiedzieć tylko tyle, że jesteś ograniczona. A to napawa smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: Dworek Grabowno 02.10.07, 08:01 Żeby zakończyć jałowy spór, w którym dobitnie kilka razy wykazałaś swoje braki i galopującą głupotę, a jednocześnie zapobiec kolejnym atakom z pianą na ustach, bo nadal masz źle ustawione leczenie, dla świętego spokoju przyznam ci rację. Mordko, tak, masz rację, dla ciebie jestem chamką. A teraz lecz się leczyć i uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś