rbik 02.10.07, 16:29 Witam! co prawda ślub odbył się w czerwcu, ale dopiero teraz dostalismy gotowe zdjecia. Sceneria nieco mniej standardowa Miłego oglądania! picasaweb.google.pl/Rbik123/SesjaLubnaWFabryceWind Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nati.82 Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 02.10.07, 18:45 Przepiękna i bardzo fotogeniczna panna młoda gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
julka3006 Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 02.10.07, 23:41 gratulacje na mnie tez zrobily wrazenie kto robil zdjecia ? piekne.... Odpowiedz Link Zgłoś
tynusia1 Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 02.10.07, 23:57 Fajna sceneria...ale to zdjęcie z łopatą mnie przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
rbik Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 03.10.07, 09:28 dziękuję zdjęcia robiła Justyna Gołaszewska www.jugo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 genialne!!!!!! 03.10.07, 07:43 witam, gratuluję Ci wielu rzeczy: ładnej sukienki, fajnego męża, pięknego uśmiechu etc.... no i bardzo się cieszę że w końcu ktoś ma zdjęcia nie z nad Wisły, między drzewami, na piasku, na moście, na trawie idt tylko w fabryce wind !!!! pięknie to wygląda, a Wy jesteście tak fajną parą, która pokazała wszystkim że nawet fabryka może być romantyczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka.k Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 03.10.07, 10:39 Super oryginalne zdjęcia naprawde i piękna panna młoda Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 03.10.07, 11:15 Gratulacje i najlepsze życzenia! Piękna z Was para i wyglądacie na b.szczęśliwych Ale czemu w fabryce wind...? Czy któreś z Was tam pracuje, czy też jakiś inny związek ma ta sceneria z Waszym ślubem...? Odpowiedz Link Zgłoś
rbik Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 03.10.07, 11:46 fabryka dlatego, że miało być orginalnie, inaczej, coś w klimacie industrialnym... a że akurat fabryka wind, to przypadek, nasza fotografka zaproponowała nam to miejsce (wcześniej miała tam sesję dla jakiegoś magazynu) a że "powiozą mnie windą do nieba"... to nawet pasuje))) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 03.10.07, 15:00 oryginalnie!!!!! psze pani, bo aż zęby bolą! Poza tym fajne fotki, tylko mi tej oryginalności za wiele, chyba, żeby któres z Was było z oną fabryka związane. Odpowiedz Link Zgłoś
rbik Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 03.10.07, 18:46 dziękuję za wszystkie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
wegiel6 Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 04.10.07, 07:18 witam. co do zdjec, to interesujace i odwazne, ze zdecydowliscie sie na nieszablonowa scenerie. co jednak z tego, kiedy zaproponowane pozy i ustawienia sa w wiekszosci przypadkow sztampowe i widuje sie je na tych wszystkich zdjeciach z "latarenka szczescia", od ktorej chcieliscie uciec? uwazam, ze fotograf nie mial w sobie ikry, a jego propozycja -zrezta ciekawa - scenerii byla ponad jego sily ( i chodzi mi tutaj raczej o pomysl na zdjecia niz sprawy techniczne, bo te drugie - co widac - wasz fotograf ma opanowane na zadowalajacym poziomie i nie boi sie pracy w swietle sztucznym, co jest juz wyzsza szkola jazdy). piszesz, ze chcialas miec zdjecia industrialne, a te ktore pokazujesz to zwykla wycieczka po fabryce, tylko zamiast kaskow mieliscie stroje slubne. uwazam, ze nalezalo najpierw omowic scenariusz sesji i wytyczyc jakies tam kierunki, niz isc na zywiol, bo wasz fotograf tego zywiolu po prostu w sobie nie ma. nie wykorzytal potencjalu miejsca, ktore sam przeciez zaproponowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wegiel6 marnie z warsztatem fotograficznym 04.10.07, 07:31 przepraszam, po kolejnym przegladnieciu zdjec musze sie wycofac z mojej porzedniej opinii, ze wasz fotograf ma opanowany warsztat i potrafi wykorzystac kreatywnie swiatlo - niestety nie potrafi i obca sa mu teorie wykorzytywania swiatla i cienia w fotografii co widac szczegolnie po sposobie oswietlenia waszych twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek Re: marnie z warsztatem fotograficznym 04.10.07, 09:37 zgadzam sie z przedmówca.O ile pomysł na zrobienie zdjec w surowych wnętrzach fabryki bardzo interesujacy to oswietlenie twarzy i uchwycenie emeocji - na "jedynkę" . W zdjeciach slubnych najwazniejsze są twarze i emocje a nie "efekciarstwo" i nalezy o tym pamietac jesli sie ktos chce zajac fotografia slubną.Niestety,wiele osób wpada na minę zachłsytujac sie "efektami specjalnymi" .Dopiero przy efekcie finalnym widac,ze nie zostało pokazane to o co tak naprawdę chodzi w zdjeciach ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś
mela81 Re: marnie z warsztatem fotograficznym 04.10.07, 17:39 piękna z was para tylko to miejsce popsuło wszystko ,może i fajnie wyglądają takie zdjęcia w jakimś czasopiśmie ale niekoniecznie jest to miejsce na sesje ślubną brak mu romantyzmu i klimatu jak na tak wyjątkowy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka1979 Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 04.10.07, 20:19 Miejsce dziwne,sztuczne,widać że sesja na siłę..Pozy niczym z wiejskiego albumu,sorry za szczerość.Ale ładna z Was para i życzę spełnienia marzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: Nasze Zdjęcia w Fabryce Wind:) 07.10.07, 11:00 Rozumiem,ze chcieliscie zaskoczyc wszystkich ale akurat zaskoczyliscie negatywnie. Przychdzi mi na myśl taka refleksja :po co udziwniac zdjecia slubne? jaki to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś