agusiia85a 02.11.07, 18:06 witam. było super. pogoda udana tylko wiatr byl okropny stracznie wialo przez co wlosy o malo mi sie ni rozwaliło al tak ogólnie bylo super goscie sie wybawili. ślub mielismy 7 lipca 07 pozdrawiam jak macie jakis pytania mówcie. miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiia85a Re: zdjecia :-) 02.11.07, 18:07 picasaweb.google.pl/agnieszka862/NaszLub zapomnialam wkleic :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: zdjecia :-) 02.11.07, 19:26 Wlasnie skonczylam ogladac i spiesze z gratulacjami....Piekna PM i na dodatek moj rodzinny Tarnow - Pozdrowienia i zyczenia z Nowego Jorku!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: zdjecia :-) 02.11.07, 20:03 nikt nie ogłąda? własnie obejrzałam, gartuluję, ale musze stwierdzic, że taka piękna dziewczyna bo: 1. ładna cera 2. ładnie podkreslone oczy 3. ładne włosy a tak źle zrobiona stylizacja: 1. koszmarne rękawiczki, fason z petelka jest kiczowaty, a rękawiczki wygladaja na za ciasne 2. okropne tipsy/żel czy jak to zwał i do tego te wzorki, jesli juz pozostajesz przy frenchu, to na krótkie paznokcie i lakierem półtransparentnym w kolorze beżu lub brudnego rózu 3. fryzura jest pomyłką, masz ładny owal, symetryczny, a fryzjerka zniszczyła te symetrie, posklejane sterczace loki nigdy nie były piękne. 5. ta koronka na dekolcie - nie dziekuję 4. generalny zarzut: za mało prostoty, za dużo pretensjonalnych ozdób. Na szczeście, to wystrojenie sie albo nie wystrojenie sie nie decyduje o szczesliwym zwiazku małżeńskim. Udanego zycia małżeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: zdjecia :-) 02.11.07, 20:29 a mi sie podobaja zdjecia i to bardzo! takie typowe polskie wesele bez wyksztalciuchow,zespolu jazzowego i lososia w sosie muslinowym! to jest dla mnie kicz a nie rekawiczki z petelka!! gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: zdjecia :-) 02.11.07, 20:47 czep się tramwaja i wylecz kompleksy, bo ujadasz jak kundel Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: zdjecia :-) 02.11.07, 21:25 przepraszam a czemu sie odzywasz??wywolalam przed szereg?? Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka do olimpia_b81 02.11.07, 22:51 sorry, czy ja się czepiam innych w stylu wesel niż moje? to czemu Ty tak prostacko krytykujesz moje??? Radzę wyleczyć kompleksy!!! A do autorki wątku: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Byś zawsze w życiu tak dobrze się bawiła jak na swoim weselu. Widać, jak wielką miałaś z niego frajdę... Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: do olimpia_b81 03.11.07, 09:53 ej kochane ale ja nie nawiazalam do zadnej z Was!! wiele tu bylo postow o zepsolach jazzowych i wesele bez disco-polo i zabaw.nawet nie wiem kim jestes Julko poprostu taka mam wizje wesel, ktore nie sa krytykowane na forum a tu widac typowe polskie wesele bez tej calej posh oprawy ktora jest DLA MNIE sztuczna i na sile.jak haloween. i to nie kompleksy-tylko szokuje mnie na tym forum,ze jak ktos nie wyda grubej kasy na wesele i nie ma zdjec od 5ciu fotografow to zaraz sypia sie gromy i komentarze. moje zdanie do ktorego mam prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: do olimpia_b81 03.11.07, 10:35 może personalnie nie nawiązałaś, jednak obśmiałaś nasze wizje wesel... rzeczywiście na forum zdarzyły się kilkakrotnie posty o "weselu bez obciachu" (tylko cytuję) - głównie były to jednak prowokacje. Osoby, które z zaangażowaniem śledzą to forum i na nim się udzielają, raczej nie komentują niepochlebnie polskich typowych wesel. Złośliwe komentarze, z jakimi się tutaj spotkałam, dotyczą głownie sukien przyszłych PM. I przeważnie dotyczą fasonu sukni, a niej ceny. Może to niemiłe... ale przecież same wystawiają te suknie do oceny. > moje zdanie do ktorego mam prawo. oczywiście, że masz prawo do swojego zdania, ale nie do obśmiewania stylu życia innych. a to niestety zrobiłaś w jednym ze swoich postów: >takie typowe polskie wesele bez wyksztalciuchow,zespolu jazzowego i >lososia w sosie muslinowym! >to jest dla mnie kicz a nie rekawiczki z petelka!! Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: zdjecia :-) 02.11.07, 20:32 Pięknie wyglądaliście A jezeli można wiedzieć jaki jest model Twojej sukni? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiia85a do kulac 02.11.07, 20:42 nawet nie wiem jaki to model kupowalam to w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
lord1 Re: do kulac 03.11.07, 14:06 Witam i zyczę PM wszystkiego najlepszego. Pozwolę sobie zrobić małą dygresję i napisać, że odnoszę wrażenie, że nie wszystkie dziewczyny są szczere na tym forum. Czy mozliwe jest żeby każdej z nas podobały się te wszystkie wesela, suknie, wystroje itd... Moja odpowiedź brzmi - nie. Nie egzaltuje się tym wszystkim, co jest sprzeczne z moimi poglądami, zasadami itd... I dlatego cenię sobie osoby, które napiszą szczerze czy to jest w ich guście czy też nie. Szanuję również decyzje osób, które robią skromne wesela, z różnych przyczyn, ale nie oznacza to, że ja też takie preferuje. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam jeśli kogos uraziłam Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
emisia21 Re: do kulac 03.11.07, 16:12 zdjęcia są ładne PM również ładna suknia ciekawa i nad podziw spokojna dziewczyna która nie reaguje na wasze złośliwości typu koszmarne rękawiczki czy fryzura, skoro PM tak wyglądała to widocznie tak chciała wyglądać a zdjęcia zamieściła nie po to by krytykować ją za zły gust tylko po to aby zrewanżować się dziewczynom które również wklejają swoje. Odpowiedz Link Zgłoś