alebla 11.11.07, 01:45 Szukam opinii na temat wesel w sobieskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotodj Re: Hotel Sobieski 14.11.07, 13:15 Dobra organizacja, komunikacja i jedzonko parkiet, nie należy do tych największych, ale za to okrągły i "z widokiem" , ale do około 100 osób nic więcej nie trzeba polecam ze spokojem ducha Odpowiedz Link Zgłoś
rybatoja Re: Hotel Sobieski 15.11.07, 08:02 hej, ja bylam na weselu w Sobieskim w zeszlym roku we wrzesniu. Plusy - fajna sala (bylo wlasnie ok.100 osob), okragle, pieknie udekorowane stoly, bardzo dobre jedzenie i kelnerzy, ktorzy byli niesamowici (pamietali co kazdy mial w kieliszku i uzopelniali, szybko zbierali brudne nakrycia...pelna profeska). Minusy - do lazienki trzeba bylo wychodzic przez hotelowy hol (miedzy zwyklych gosci hotelowych), jedzenie bylo przez cale wesele w podgrzewaczach i mnie osobiscie po paru godzinach dosc przeszkadzal dochodzacy na parkiet zapach potraw (wszytko na jednej, nieduzej sali) i dj...totalna porazka, polecony przez hotel i mlodzi go wczesniej nie przetestowali. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: Hotel Sobieski 15.11.07, 13:46 ja polecam fryzjerke p Malgosie i makijazystke p Lene Odpowiedz Link Zgłoś