bacha1979 16.11.07, 21:21 Urodziłam ją w poniedziałek 12 listopada o 4.40 przez cc, Malutka w chwili urodzenia wazyła 3730 i ma 57 cm no i jest slodziutka. Ma na imie Kamilka Agnieszka- imie wybrał mąż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska90 Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 16.11.07, 21:27 Ło matko, wielka Już nie karmię, więc otwieram piwo (wybacz, ale szampana nie mam) i piję zdrowie rodziny. Dało się przeżyć? Mąż nie panikował? Gratuluję i bardzo się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 16.11.07, 21:44 Gratulacje!!! Dziecko daje tyle radosci! Niech i Wam jej nie zabraknie! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 aska 17.11.07, 13:06 aska90 napisała: > Ło matko, wielka > > Już nie karmię, więc otwieram piwo (wybacz, ale szampana nie mam) i piję > zdrowie rodziny. > Dało się przeżyć? Mąż nie panikował? > Plan porodu rodzinnego dał w łeb- w nocy odkleiło mi się łożysko, dostałam potwornego krwotoku i karetka pojechałam do szpitala, gdzie szybko zrobiono mi cesarkę, bo sama wiesz czym to groziło. A mąż? Był w takim szoku, że kiedy do mnie go wpuszczono (on już widział Małą- ja nie, bo miałam znieczulenie ogólne) to nie potrafił mi powiedzieć, ani ile Kamilka waży, ani ile mierzy, ani jak wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
studentkapoloznictwa Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 16.11.07, 22:06 Wszytkigo naj, najlepszego zdrówka dla Małej i szybkiego powrotu do formy dla Mamy Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 16.11.07, 22:13 Bacha najszczersze gratulacje ) niedawno przeżywałam Twój ślub a już jesteś mamusią ) ale ten czas leci )) Odpowiedz Link Zgłoś
aniesia26 Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 16.11.07, 22:33 Moje GRATULACJE, niech moja imienniczka rośnie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
marinka27 Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 16.11.07, 23:33 Wielkie gratulacje!!! Córeczka... Zazdrość. Zazdrość mnie ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna821 Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 17.11.07, 10:47 ja też chce szybciutko pogratulować!!! Na pewno jest słodka... te malutkie rączki i nóżki... Gratuluję i życzę mnóstwo radości i pamiętaj, że oprócz córeczki która jest Twoim/Waszym światem masz jeszcze męża, który też czasami potrzebuje opieki jak małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 17.11.07, 11:35 I ja dołączam się do gratulacji zarówno dla mamy (że tak dzielnie zniosła poród) jak i dla córeczki (że mamę zachwyca swoją urodą). Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa. 17.11.07, 12:36 Nasze małe Szczęście właśnie zasnęło i mam minutkę, żeby zajrzeć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
felidaex Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 17.11.07, 14:38 ))))))))))))))))))))))))))))))) Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 17.11.07, 23:23 Gratuluję. Bardzo byłaś dzielna. Wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 19.11.07, 17:22 bacha! wielkie gratulacje! strasznie Ci zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
johanna_p Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 19.11.07, 17:26 bacha1979!! Gratulacje i najlepsze zyczenia dla malenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Pochwalę Wam się-mam córeczkę:)) 19.11.07, 17:30 Az sie zalogowalam na gazecie, choc daaaawno mnie tu nie bylo. Gratuluje! Wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś