renia30londek 18.11.07, 23:05 szukam super fotografa z legnicy lub okolic, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.kaleta Re: fotograf-legnica szukam 18.11.07, 23:11 renia30londek napisała: > szukam super fotografa z legnicy lub okolic, pozdrawiam "czasem" zaglądają tu fotografowie - pomocne bywa wtedy podanie daty -- Pozdrawiam, Piotrek Forum Fotografów Ślubnych: foto.ForumSlubne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: fotograf-legnica szukam 19.11.07, 09:44 www.cynamon-foto.pl sa z Legnicy Odpowiedz Link Zgłoś
agakaspian Re: fotograf-legnica szukam 19.11.07, 10:53 Witam! Polecam Jarka Pękalę www.jpekala.com/slub 600 526 783 Jedna z par jest właśnie z Legnicy i ślub też się tam odbywał. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1970-1 Re: fotograf-legnica szukam 20.11.07, 22:03 Witam, jesli poszukuje Pani jeszcze fotografa na swoj slub to zapraszam na moja strone: www.zeb_serban.citymedia.pl jesli zdjecia beda sie Pani podobac to prosze o kontakt. zapewniam atrakcyjne ceny i pelne zaangazowanie. pozdrawiam Zeb Serban Odpowiedz Link Zgłoś
renia30londek Re: fotograf-legnica szukam 22.11.07, 23:24 wciaz szukam fotografa a dla pewnisci nawet dla osob ktore do mnie pisaly podaje date 30 sierpnia, legnica Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_fotografia Re: fotograf-legnica szukam 04.12.07, 19:49 Zapraszam do obejrzenia mojej strony, 30 sierpnia mam wolny termin www.jpekala.comPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2ania25 Re: fotograf-legnica szukam 12.11.13, 19:31 Witam. Trochę późno ale obecnym poszukującym nie polecam fotografa z Chojnowa W. Równanek - Fotografia dla wymagających. Wziął pieniądze, minęły 3 miesiące a do tej pory nie przesłał nam płyt ze zdjęciami, mamy tylko kilka odbitek i pierwsze zdjęcia na pen drive, zero kontaktu, nie odbiera od nas telefonów, nie odpisuje na smsy. A dodam, że wykasował nasze grupowe zdjęcie. Najpierw tłumaczył że przeniósł do innego folderu a później jak nie znalazł że dysk mu padł. Przesyłał numer listu poleconego z poprzedniej korespondencji (zachowałam tą kopertę więc zobaczyłam że to ten sam numer). Nie dajcie się naciągnąć na takiego oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.spigiel Fotografia artystyczna 14.12.07, 14:31 Hej, pozwalam sobie zaoferować swoje usługi, jeśli chcesz mieć wspaniałą pamiątkę ze ślubu w postaci pięknych artystycznych fotografii polecam zajrzeć na tę stronę: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9037356 Do zobaczenia na ślubie, I hope! Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek-82 Re: Fotografia artystyczna 14.12.07, 19:02 hej ja miałam slub 8wrzesnia tego roku i u nas zdjęcia (reportaż+plener) robiła agencja fotograficzna cynamon z legnicy i powiem szczerze ze jestem baaaaardzo zadowolona mimo że miałam obawy bo zdjecia na stronie sa różne (tam jest kilku fotografów- u nas był Maciek- super koleś podchodzi bardzo sumiennie do pracy, robi zdjecia a jego "nie widac" wiec goscie nie czują sie skrepowani) jesli chcesz zdjecia to na maila moge wysłac Odpowiedz Link Zgłoś
sisji www.wesele.photoexistance.com 03.01.08, 21:53 Zapraszamy do obejrzenia naszej galerii. www.wesele.photoexistance.com Jestesmy mlodymi fotografami z Wrocławia i nastawiamy sie na kreatywna artystyczna fotografie. Wszystkie informacje znajduja sie na stronie. W razie pytan prosze pisac na maila wesele@photoexistance.com Odpowiedz Link Zgłoś