madziuniunia 07.01.08, 13:22 dziewczynki co powiecie na temat tej sukni??? annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=kristi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Śliczna :) 07.01.08, 13:35 Jak dla mnie jest cudowna, az sie dziwie ze wczesniej na podobna nie trafilam, moge ukrasc? Naprawde piekna Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Śliczna :) 07.01.08, 13:47 Dziekuje Jak mi gips sciagna to sie na przymiarke wybiore na 100% Ale totalnie sie w niej zakochalam Pewnie zaraz na nas poleci lawina krytyki ze za skromna, za łąkowa, za romantyczna, ale co tam, właśnie takiej kiecki szukałam wiesz może, orientujesz sie jakie oni maja ceny? Jak nie to napisze maila, albo zadzwonie Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Śliczna :)do maiwlys 07.01.08, 14:03 suknia kosztuje 2900 zł. Trzeba zamówić 4 miesiące wczesniej. Salonik znajduje sie na Pradze połnoc taki malutki blisko katedry Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys do madziuniunia 07.01.08, 14:07 Dziekuję ślicznie Takiej ceny mniej wiecej sie spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Śliczna :) 07.01.08, 13:49 urocza i baaardzo dziewczęca ogromnie podobają mi się takie kiecki, są bezpretensjonalne i dodają Pannie Młodej wiele wdzięku szkoda że niestety moja figura jest daleja od wiotkiej i smukłej- też bym taką suknię chciała... ale cóż Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 13:48 Bardzo ładna Zwłaszcza jeśli jestes dalikatną blondynką, bedziesz wyglądała syper. Siebie - temperamentnej brunetki nie wyobrażam sobie w takiej sukience, choć bez sprzecznie jest sliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 14:10 ja jestem blądynką i wcześniej wymarzyłam sobie tulipany wiec chyba bedie pasowac. Chciałam tak romantycznie ale ............się rozmazyłam. A jak myślicie pasuje ten kwiatek czy lepiej jakas biżuteria a jeśli tak to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia bukiecik do sukienki? 07.01.08, 14:17 i taki bukieci do niej www.lysak.pl/grafika/galerie/gal- rep/gpr4/00.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: bukiecik do sukienki? 07.01.08, 14:18 www.lysak.pl/grafika/galerie/gal-rep/gpr4/00.html Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: bukiecik do sukienki? 07.01.08, 14:24 Ładny bo mały Mi osobiście marzył się bukiecik z bławatków ale kurcze to nie ten miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: bukiecik do sukienki? 07.01.08, 14:37 Oj ja wtedy dopiero zaczne zamawiac sukienke pewnie Ja 23 sierpnia Narazie wszystko pozalatwiane, a inne rzeczy planuje, zaczne dzialac wlasnie kolo maja Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: bukiecik do sukienki? 07.01.08, 15:19 tylko pamietaj, ze suknie z tej kolekcji tzreba zamawiać na 4 miesiące wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 13:57 W ogole to musze powiedziec, ze ten salon ma jeszcze pare innych fajnych sukni ale wiadomo wszystko wyjdzie w praniu, znaczy w przymierzaniu Jak wejdziesz madziuniunia na zakladke wydarzenia, to na srdkowym zdjeciu rowniez jest "nasza" wybranka, i moze kawainca ma racje, moze blondynkom lepiej a ja blondyna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia727 Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 15:29 ta suknienka jest superowa- jak z bajki... i nie tylko dla blondynek- brunetki tez ladnie w niej by wygladaly... Odpowiedz Link Zgłoś
mash_k Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 15:43 O KURCZAKI! CUDO! I nawet spelnia moje wygorowane kryteria co do ramionek Choc od wczroaj i ja mam nowa ulubiona Martina z kolekcji La sposa 2008! Zeby to to jeszcze tylkow jakims lodzkim sklepie znalezc... ps. blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 16:11 Zazwyczaj jak laska wystawi suknie do oceny forumowiczek to jej się dostaje Widze madziuniunia ze trafilas w gusta wielu Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: Znalazłam suknię 07.01.08, 17:54 Sliczna ta sukienia! Przyznam, że sama się w takiej nie widzę, ale podoba mi się bardzo. Fajna też ta opaska na włosy. Ja osobiście zrezygnowałabym z tego kwiatka na szyję. Bukiecik też będzie do niej ładnie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: Znalazłam suknię 08.01.08, 00:07 Przecudna! Koniecynie pokaz fotki z przymiarki! Sliczna Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: Znalazłam suknię 08.01.08, 10:38 bardzo się cieszę, ze wam się podoba bo chyba się zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys :) 08.01.08, 11:39 Napisz koniecznie, jak wrażenia z przymiarki, czy lezy ładnie, czy fason ok Czy nie straciła ze swojego uroku, bo wiadomo jak to jest na zdjeciach Ale wierze, ze bedzie pieknie. Jak tylko zdjejma mi gips jade również na przymiarke Odpowiedz Link Zgłoś
madziuniunia Re: :) 08.01.08, 13:05 ja już ją przymiezrałam - układa się bardzo ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna821 Re: :) 08.01.08, 14:11 ja też chyba będę miała tą sukienkę, ale to jeszcze zdecyduje jak ją przymierze bo z tej kolekcji mam więcej swoich typów. Jeśli chodzi o biżuterie to ja tak trochę od tyłu robie bo ją już mam. Zawsze chciałam mieć delikatną biżuterie i mam kupiłam www.sklep.yes.com.pl/produkt/zawieszka_z_diamentami__model_592 3.php?kat=18&podzial=2 takie serduszko. Jeszcze tylko musze wybrać kolczyki i sukienkę oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Znalazłam suknię 08.01.08, 22:40 Dokładnie taka jakie mi się podobają Skromna, dziewczęca i poprostu piękna! Sama ją miałam na oku ale w końcu wybrałam inną. Gratuluję wyboru i dużo szczęścia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Znalazłam suknię 11.01.08, 09:46 Dziewczyny a czy pasuje do niej dłuuuuuuuuuuuugi welon? Bo jak mi nie uszyją mojego typu to uszyję podobną do tej co ma Madziunia ale mi się marzył długi welon no i nie wiem czy tutaj będzie pasował. Przepraszam Madziu, że się wtryniam w Twój wątek, zaraz uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Znalazłam suknię 11.01.08, 11:26 Tez sie zasntanawialm nad welonem do tej sukien ki, czy w ogole jakikolwiek pasuje? Moze sie ta wstazka na glowie modelki zasugerowalysmy. Moze madziuniunia nam podpowie co ona wymyslila Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Znalazłam suknię 11.01.08, 12:16 Sylwia, to pewnie trzeba przymierzyć i zobaczyć, ja kreatywna nie jestem i nie mam wyobraźni ale może ktoś nam jednak pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: Znalazłam suknię 11.01.08, 11:18 bardzo słodka suknia Mi się bardzo podoba choć przez tą modelkę mam wrażenie, że suknia jest tylko dla delikatnej i drobnej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś