dragonfly_80 13.01.08, 17:55 picasaweb.google.com/dragonfly010180/UntitledAlbum i pytanie, jaki welon tu pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka13 Re: Moja sukienka 13.01.08, 18:20 Piękna Ja bym pokusila się o gładki długi welon (do ziemi) wykończony taką koronką jaką ma wykończenie sukni (ta część przez którą na zdjęciu prześwituje podłoga). Na pewno będzie pasować i będziesz ślicznie wyglądać Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Moja sukienka 13.01.08, 18:39 ja mierzyłam tą suknie w Madonnie w Wawie Mi Pani do tej sukni dopieła długi welon, bez koronek, taką mgiełkę, pięknie to wyglądało i bardzo mi się podobało. Myśle, że welon z koronką będzie za ciężki. PS. Pięknie wyglądasz w tej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Moja sukienka 13.01.08, 19:02 mgiełka długa do ziemi jesli juz chesz welon. Czy te suknia nie jest na ciebie za ciasna w biuście? Mam wrażenie, że dekolt odrobine zbyt głęboki(za duzo odsłania). Poza tym w tali (zdjecie z boku) tez jakos... Może spróbuj jeszcze inny fason, bo wygląda, że masz duzy biust i brzuch w tej sukni, od bioder w dół jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Moja sukienka 13.01.08, 19:33 Niestety, nie jestem rozmiarem 0 (nawet nie 8 ). Biust nie jest najwiekszy (75C) a brzuch, coz, mam calkiem plaski wiec nie wiem czemu tak wyszlo na zdjeciu Generalnie to nie byl moj rozmiar sukienki z tylu wszystko wystawalo, rzeczywiscie w biuscie byla za ciasna ale odslaniala tyle ile chcialam Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Moja sukienka 13.01.08, 20:37 Ja brzucha nie widze, chociaż staram się go znaleść, nieznalazłam Piersi się po to ma aby je pokazywać, twoje są bardzo ładne i nie wyglądają wulgarnie. Poza tym mam dla ciebie rade, poproś w salonie o podszcie pod koronką podsewki z aksamitu, bo będzie cię strasznie uwierały te koronki. Ja musiałam zrezygnować z tej sukni: www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/san-patrick-birmania.html ponieważ koronki tak mnie gryzły, że moja skóra przybrała koloru czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Moja sukienka 13.01.08, 20:47 Dzieki za rade z ta podszewka, nie pomyslalam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
natall78 Re: Moja sukienka 13.01.08, 20:37 Imho pieknie będziesz wyglądać jeśli będzie welon mgiełka, ale raczej taki powyżej talii (za to kilkuwarstwowy). Taki będzie pięknie sterczał, nic nie ujmie sukience (bo z koronką to suknię poprostu przytłoczy i przesłodzi) i przedwe wszystkim nie zakryje pięknego trenu! Gdybym to ja miała wybierać, jednak darowałabym sobie welon. Czasem można dostać bardzo piękną ozdobe firmy Joltex do włosów - na trzech żyłkach długości 15-20 cm co 1-2 cm poprzypinane są kwiatki materiałowe przypominające konwalie (takie maluśieńkie i postrzępione troszkę). Te 3 żyłki z obu stron się łączą i masz dwa miejsca do ich przyczepienia. Taki stroik zakładać można jako siateczka na kok. I tu widziałabym gładki, dość niski kok opasany tym stroikiem. Byłoby z klasą i bez przesłodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Moja sukienka 13.01.08, 20:54 Chyba daruje sobie ten welon jednak. Z tym stroikiem to naprawde fajny pomysl, dziekuje... Ewentualnie jak doradzily mi dziewczyny ze strefy slubnej, po prostu zywy kwiat i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Moja sukienka 13.01.08, 22:03 A ja za welonem, bo nada on lekkości, zmysłowości Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Moja sukienka 13.01.08, 22:10 najlepiej jak po prostu przymierze welon/y i wtedy bedzie wiadomo czy to wyglada jakos czy nie fajnie byloby zalozyc welon... Odpowiedz Link Zgłoś
belissima_m Re: Moja sukienka 14.01.08, 07:34 O ile mnie oczy nie mylą to dragnofly_80 ma sukienke la sposa Miradir. Jateż ja wybrałam Ja zdecyduję się na delikatny welon mgiełkę. Dragonfly_80 - wyglądasz w niej pięknie. A jakie dodatki planujesz? Jakie kwiaty i buty? Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: Moja sukienka 14.01.08, 07:49 Zdecydowanie przymierz welon do sukni i wtedy zobaczysz czy się na niego zdecydować czy nie. Ja też uważam, że pasowałaby delikatna mgiełka. Ja osobiście byłam przekonana, że welonu mieć nie będę, dopóki nie przymierzyłam go razem z suknią . I mieć będę taki właśnie delikatny i długi bez żadnych lamówek i innych koronek . P.S. Suknia piękna, też o niej myslałam... Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Moja sukienka 14.01.08, 08:22 Tak, to Miradir. Co do tego welonu to jeszcze nic pewnego, na razie nie mam czasu jechac i przymierzyc Dodatki? Albo cos z bialej magii (perly + krysztalki) tzn. kolczyki i bransoletka albo mam fajny komplet ze Swarowskiego tnij.info/bransoletka tnij.info/irina Kwiaty... moze cos takiego: img67.imageshack.u.../bukiet6jc2.jpg Buty, jeszcze nie wiem, ale na pewno musza byc wygodne A jakie dodatki Ty planujesz? I kiedy slub? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: Moja sukienka 14.01.08, 10:08 Tez mam te sukienke . Mierzylam do niej welon mgielke - tak do pasa chyba byl z tylu. Tez patrzylam na dodatki Svarowskiego . Myslalam tez ewentualnie o czyms z perlami ale boje sie ze bedzie za ciezko. Jaki masz kolor? Moja to wanilia. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly_80 Re: Moja sukienka 14.01.08, 12:44 Ja mam kolor perla, taki jakis zimny odcien bialego (o ile bialy ma odcienie ). Z dodatkami musimy rzeczywiscie uwazac... Jakie kwiaty planujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: Moja sukienka 14.01.08, 13:06 Moja sukienka to cieply odcien bialego wiec planuje jakis odcien zoltego - moze herbaciane roze...Nie jestem pewna jeszcze, ale roze bardzo lubie wiec chyba bedzie bardzo tradycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: Moja sukienka 14.01.08, 14:47 Szwagierka miala bardzo podobna (nie wiem czy nawet nie ten sam model) i miala 2czesciowy welon do ziemi (bez ozdob). Ja bym tu widziala duzy bialy kwiat (naturalny - np orchidea lub roza lub sztuczny-materialowy) Odpowiedz Link Zgłoś