agusia101 26.01.08, 16:10 Hejko kochane wybrałam dziiaj suknie. Zupełnie inna od wyobrazen internetowych ) szukam jakis zdjec w necie bo to z kolekcji salonu sukien slubnych ANNA w Gliwicach. Suknia w kryształkach i lekkim ecri i teraz musze sprzedac moje buty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_aga Re: wybrałam suknie 26.01.08, 16:23 To kupiłaś buty zanim wybrałaś suknie? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 26.01.08, 16:35 no... i teraz wiem ze to byl błąd ) Byłam pewna ze pojde do slubu w białej sukni.. Trudno. Teraz dziewczynki nie róbcie tego błedu. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 26.01.08, 18:04 oto przyład mam zupełnie identyczna suknie tylko odcieta w tej lini jak narysowałam i tam jak sa linie konczy sie jedna warstwa i spod niej wychodzi tiul. Ja sie osobiscie zakochałam wygladam w niej bardzo pozytywnie postaram sie w tygodniu wrzucic zdjecia. w tali wychodza " linie" które składaja sie z całej masy kryształków sukni nie ma trenu. no i zastanawiam sie nad 2.5m welonem mam nadzieje ze wam przpadnie do gustu. Teraz niewiem jaka bizuteria napewno cos sromnego zastanawiam sie nad skromnymi kolczykami złotymi i łancuszek. ewentualnie jakas bronsoletka. a bukiet to myslałam róże pomarańczowo herbaciane i wysyłam tez fotke poniżej. img88.imageshack.us/my.php?image=neptunopoprawml6.jpg img215.imageshack.us/my.php?image=neptuno1newit7.jpg img137.imageshack.us/my.php?image=kwiatybs8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: wybrałam suknie 26.01.08, 18:11 Z biżuterii wybrałabym złoto, ale białe, albo srebro. Bardzo delikatne. Bransoletkę darowałabym sobie. Ewentualnie zamiast złotej bądź srebrnej biżuterii kryształowa zawieszka na cienkim łańcuszku, ale wtedy bez kolczyków. Bukiet? Hmmm, pomarańczowoherbaciane róże to nie moja bajka, więc nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 26.01.08, 18:15 jak bez kolczyków. Brzydko wygladaja gołe dziurki w uszach . Moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: wybrałam suknie 26.01.08, 18:20 Z daleka i tak ich nie widać Z bliska? Nie wiem, nie zwracam uwagi na uszy bez kolczyków, nie przywiązuję do tego wagi. Choć zauważam kolczyki, kiedy ktoś je nosi. Zauważam również efekt choinki - nie potraktuj tego personalnie, ale po prostu czasami można przesadzić z ilością biżuterii, zwłaszcza, kiedy sukienka ma już własną, czyli w przypadku Twojej kryształki. Jeżeli nie przesadzisz z bogactwem biżuterii, na pewno kolczyki będą wyglądały idealnie. Znaczy ty w kolczykach Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 26.01.08, 18:28 kolczyki na uszach ) wiem samej mi się osobiscie nie podobaja choinki pod ołtarzem ) dlatego raczej wybiore malutkie złote kolczyki oraz łansuszek z drobna zawieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 16:48 Stanowczo kolczyki-juz predzej przejdzie gola szyja. Ale sprawdz to zolte zloto przy sukni jesli masz na niej krysztalki jak lod (zebys nie wygladala choinkowo). Ja mam co prawda sniezna biel ale wybralam srebro z malenkimi cyrkoniami (kiedys byla taka seria w ksztalcie pojedynczych kwiatkow)- kolczyki wkretki+naszyjnik w ksztalcie wienca-od malutkich kwiatkow na karku do wiekszego na srodku dekoltu. Po Swietach bede musiala przywiezc to z domu rodzicow i wziac na przymiarke celem przeprowadzenia testu choinkowosci Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 16:23 Ja kupilam naszyjnik przed kieca Mialam okazje to skorzystalam. Cale szczescie okazalo sie ze dlugosc idealna do dekoltu kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 19:31 a suknia podoba sie? Moja tesciowa juz spekulacje ma jak panna młoda w ecri i chaja.....Ale kiedy ja sie lepiej czyłam w tym ecri, to nie takie szampanskie ale ona nie umie tego zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 20:17 Kieca fajna (troche nie zrozumialam tego drugiego zdania ). Tylko welon wez bez koronki bo tu wyglada troche za bardzo przeladowane tym calym dobrem. Aha-sprawdz tez czy Ci sie podoba welon ecru. Ja bylam zachwycona moja kieca w kolorze perlowym, ale welon sklonil mnie do zmiany zdania-wydawal mi sie taki troche zzolkniety. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 20:22 kurde juz ogólnie mam dóła z powodu tego koloru. Jak mi dzis tesciowa zrobiła " wykład" na ten temat, że panna młoda w ecri. Tak welon bedzie bez koronki z lekka żyłka tylko. Ja sie wymienicie czułam z tym perłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: wybrałam suknie 27.01.08, 21:49 >troche nie zrozumialam tego drugiego zdania ) Chaja to pewnie od chajtać się. Pasuje do wizji snutych przez teściowa na temat młodej w ecru. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 21:56 chaja od kłótni może zrobilam bład ortograficzny. no i mam doła, ale chyba najwazniejsze ze ja sie idealnie czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:00 Kłótnia to raczej chryja Ale "chaja" tyż piknie) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:03 nie słyszałyscie "chaja? ja nie słyszałam chryja hahah Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:05 Słyszłam, ale nie w znaczeniu kłótni Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:06 hah. i czegos nowego sie dowiedziałsymy Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:12 A moze to regionalizm? Skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:13 Przykład No to chyba jednak był ortograf Cale zycie czlowiek sie uczy Moj N znal znaczenie slowa U nas w chałpie je wielko haja. → U nas w domu jest wielka awantura. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:17 Moj N ze Slaska i znal znaczenie slowa i pisownie wiec chyba Slask Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:14 A co do koloru-chrzanic tesciowa. Mow ze masz taka karnacje ze brzydko wygladasz w bialym (spytaj czy chce zebys wygladala brzydko ) i ze taki albo zaden. W koncu to Twoja kieca a nie tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:16 A nie moze po prostu powiedziec, ze taka jej sie podoba? Dobrze, ze mi nikt nie mowi jaka mam miec kiece Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:19 No najwyrazniej ten argument byl za slaby Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:17 jestem z gliwic. Probowałam jej wytłumaczyc. Ale teraz mowie mojemu N, że zdania nie zmienie. pojde jeszcze raz poprzymierzac z moja przyjaciólka i ona mi dokładnie powie szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:18 agusia101 napisał(a): > jestem z gliwic. Probowałam jej wytłumaczyc. Ale teraz mowie mojemu > N, że zdania nie zmienie. pojde jeszcze raz poprzymierzac z moja > przyjaciólka i ona mi dokładnie powie szczerze. Ja to troche nie rozumiem co tesciowa ma do twojej sukienki i w ogole jakie ma prawo sie udzielac az tak? No chyba ze za nia placi Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:20 nie ne płaci za nią! Teoretycznie nic, ale jakbys zobaczyła jej mine... to sie naprawde odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:24 No wiem wiem...musisz jakos swoje zdanie przemycic Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: wybrałam suknie 27.01.08, 22:36 Trzymaj sie swojego zdania i miej w nosie tesciowa. My tez mielismy gadane ze po co zapraszamy ludzi spoza Polski albo czemu nie chcemy normalnej mszy tylko jakas trydencka, ktora tylko my znamy, ale sie uparlismy i przeszlo. Tesciowa widziala ta kiece na zywo? Jesli nie, to zeby nie robic mega klotni mozesz jej powiedziec, ze zmienilas na taka ciepla biel (i zostac przy tym samym) Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: wybrałam suknie 28.01.08, 10:33 morrighan80 napisała: > Tesciowa widziala ta kiece na zywo? Jesli nie, to zeby nie robic mega klotni > mozesz jej powiedziec, ze zmienilas na taka ciepla biel (i zostac przy tym > samym) Mi sie pomysl podoba Rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś