jula.s 13.02.08, 15:31 Co myślicie o takiej sukience? Zakładając ze sylwetka jest wystarczająco zgrabna i szczupła???? www.susanblanche.com/public/gown/34/Demetrios_4231.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiaty-aga Re: Suknia 13.02.08, 15:36 Piękna i seksowna Ten dekolt.. na miejscu Pana Młodego, który Ciebie w niej zobaczy, to bym oszalała I do tego piękny bukiet ze storczyków.. Klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Suknia 13.02.08, 15:37 No tak, takie założenie koniecznie trzeba poczynić. Góra bardzo ładna, dół nieszczególnie jak dla mnie. Zbyt rozbudowany w stosunku do wyższej partii. Ale jak wiadomo, o gustach i tak dalej mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_joz Re: Suknia 13.02.08, 15:39 rybka na maxa!!! dekolt bardzo fajny ale dół.. ja bym nie założyła.. kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Suknia 13.02.08, 15:43 Rybki były modne rok temu Góra sukni jest bardzo sexy! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Suknia 13.02.08, 20:56 jesli sylwetka jest tak zgrabna, jak u modelki, to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
katja_1980 Re: Suknia 15.02.08, 20:13 suknia zbyt wiele odsłania jak na suknie ślubną. Moim zdaniem przeznaczona jest dla kobiety z widoczną talią i z dużym "przedsięwzięciem" Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Suknia 15.02.08, 21:20 jesli masz super sylwetke oraz wystarczajaco duzo odwagi, by wystapic w takiej sukni przed oltarzem oraz rodzinka to do dziela . To nie moj styl, ale ja musialam zakryc bioderka... Na taki dekolt nie zdecydowalabym sie nigdy, na disco owszem, ale nie na slub wlasny... A mam co pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: Suknia 16.02.08, 09:31 A moim zdaniem to piękna suknia, ale chyba nie na ślub. Góra prezentuje się fajnie, ale fajne jest tu po prostu ujęcie fotografa. Sama suknia, oprócz koloru, sukienki slubnej nie przypomina. Dół sukni jak dla mnie zbyt poszarpany. Odpowiedz Link Zgłoś