27.12.06, 15:33
Wiem ze na starym forum bylo to poruszane ale i tu powinnien byc watek o
zespolach.
Ktore polecacie?
Ktore prowadza fajnie oczepiny? I jakie zabawy wam sie najbardziej podobaja?
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Zespoly 27.12.06, 16:17
      Nie mam doświadczenia w kwestii zespołów bo zdecydowaliśmy się na DJa, ale może
      przyda się komuś ta strona:
      www.wesela.tsmusic.pl/index.php?art=show&group=2
      Można na niej posłuchać muzyki i są podane ceny:)
    • mkamilla Re: Zespoly 22.02.07, 10:04
      A ja polecam zespół The Best z Wroclawia (www.thebest.wroclaw.pl). Będą grali u
      mnie na weselu. Uważam że są naprawdę świetni a z Reniuchą - woklaistką z
      zespołu można załatwić dosłowinie wszystko.

Pozdrawiam
      • medea11 Re: Zespoly 22.02.07, 12:33
        jak najmniej zenujacych zabaw, ale za to dobra muzyka. Ja polecam www.theblack.pl
      • medea11 Re: Zespoly 22.02.07, 12:38
        bez obrazy mkamila ale wlasnie takich zespolow jak ten The Best chcilismy uniknac. Dla mnie to raczej muzyka w stylu disco polo...ale oczywicie rzecz gustu i najwazniejsze ze Wam sie podoba.
        • mkamilla Re: Zespoly 22.02.07, 14:41
          Wiesz co z tym disco polo to akurat przesadzilas no ale ok. My wybierając
          zespol nie patrzymy tylko na gusta swoje i swoich znajomych bo wtedy to napewno
          nie bralibysmy zespolu tylko dj-a. Niestety na weselu są również oprocz nas
          nasze rodziny a wrod nich i starsze osoby ktore tez licza na dobra zabawe i nie
          koniecznie przy kawalkach rockowych itd... Dlatego robiąc taką impreze jak
          wesele patrze na to tak, że nie mogę zadowolic tylko siebie ale wszystkich
          gosci.
          Ale tak jak napisalaś wszystko to rzecz gustu...

Pozdrawiam
          • medea11 Re: Zespoly 22.02.07, 14:51
            Akurat wesele i slub to taki dzien, w ktorym kazdy ma prawo wybrac to co mu sie najbardziej podoba i co mu odpowiada. Patrzac na zdjecia wklejanych na forum sukni slubnych widac najlepiej, jakie rozne sa gusta, ale tak jak napisalam najwazniejsze to zeby Wam bylo milo. Mam nadzieje, ze nie bierzesz sobie mojej opini do serca i zycze Wam udanej zabawy :-)
            • mkamilla Re: Zespoly 22.02.07, 14:59
              Nie no oczywiscie ze nie biorę sobie do serca bo tak jak Ci napisalam ja to
              najlepiej wogole bym zespolu nie chciala tylko jakiegos dj-a no ale co
              zrobic... Czasami trzeba pojsc na kompromis i bawic sie przy wszystkim. A jesli
              chodzi o granie z "różnej beczki" to akurat ten zaspoł nam sie spodobal i mysle
              ze wszystkich naszych gosci zadowoli. Też zyczę Wam wszystkiego najlepszego.
              Pozdrawiam cieplutko!
      • pollyannaish Re: Zespoly 23.02.07, 15:46
        Zdecydowalismy sie na Czerwone Buty. Pan z ktorym podpisywalismy umowe jest
        super i umawianie sie z nim bylo przyjemnoscia. Zna sie na rzeczy. Ogolnie
        zespol wydaje sie bardzo na luzie i jestem pewna ze bedziemy sie z nim swietnie
        bawic.
    • gooddrummer Re: Zespoly 25.02.07, 21:10
      Polecam zespół Ragtime grający 100% na żywo...
      5 wykształconych muzyków zapewni profesjonalną oprawę muzyczną wesela...
      Skontaktuj się z nami, a prześlemy naszą płytę...
      Zagramy w każdym miejscu w Polsce...

Więcej info na www.ragtime.webpark.pl

Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385

Zapraszam do współpracy...
    • panikarola Re: Zespoly 26.02.07, 11:58
      my sie zdecydowalismy na Lady Stars, www.weselestars.pl. Zespol proponuje taki kompromis pomiedzy oprawa mzyczna przez dja i wokalem na zywo. Konferansjerke robia bardzo dobrze, nie robia obciachowych zabaw i sa bardzo profesjonalni w dopasowywaniu typu zabaw i caloksztaltu, ktory zleceniobiorca sobie zyczy miec na weselu.

ale zastanawialismy sie tez nad The Black, podobaja nam sie.
      • rubin04 Re: Zespoly 26.02.07, 12:51
        hej,

a rozmawiałas juz z The Black?
        Na kiedy masz termin wesela?
        Bo ja dopiero 2008 wiec chętnie skorzystam z rad panien młodych 2007 :-)
        Pozdrowienia!
        • panikarola Re: Zespoly 28.02.07, 12:16
          rozmawialam, ale stwierdzilismy ze Lady Stars nam bardziej odpowiada, wiec w rozmowach z The Black stanelismy na tym, ze sie dowiedzialam, ze maja moj termin wolny i ze jak bedziemy chceili to mozemy ich posluchac na zywo:) Termin mojego slubu to 29.09.2007.
          • anullai Re: Zespoly 05.03.07, 21:20
            Możesz zdradzić nam tajemnicę ile się cenią Lady Stars? Oglądałam ich stronę,
            bardzo mi się spodobały ale nie wiem czy to na moją kieszeń.
            • panikarola Re: Zespoly 07.03.07, 00:54
              pewnie:) komplet 3 osob - dwie wokalistki plus dj - kosztuja 2900. Z dodatkowym instrumentem (np. saksofon) - 3400. Wszelkie atrakcje typu pokaz zdjec z zycia panstwa mlodych tudziez spiew w kosciele platne dodatkowo. karaoke podczas slubu w cenie.

rwonolegle rozwazalalismy The Black - tez 2900 w wersji podstawowej.
              • anullai Re: Zespoly 07.03.07, 09:40
                Dzięki, myślałam, że to będzie droższa imprezka :) a jednak to dobra cena :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka