tusia-wroc Re: podróz poślubna gdzie? 17.02.08, 15:37 polecam całą południową Chorwację.......niesamowity kraj Odpowiedz Link Zgłoś
marika.w Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 00:11 Ja polecam Rodos. Byliśmy tam w podróży poślubnej w sierpniu zeszłego roku. Sporo zwiedziliśmy, a i mieliśmy trochę czasu na leniuchowanie. Oboje zakochaliśmy się w tej wyspie, zapraszam na naszą stronkę właśnie o wyspie Rodos. Znajdziecie dużo ciekawych informacji i zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 09:14 My marzymy o Seszelach.. zobaczymy czy nam sie uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia539 Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 09:52 Hej Ja mam problem gdyz ślubujemy 4 pazdziernika i nie mam pojecia gdzie jechać o tej porze roku nie jest juz tak slonecznie a znowu nie chcialabym wydawac "majatku" na taka podróż. Wiem ze niektorzy powiedza ze to raz w zyciu no ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 10:51 Karolcia539, skoro październik, to spokojnie możesz pomyśleć nad Egiptem lub Tunezją. Ceny już całkiem przyzwoite, a pogoda wymarzona. U nas już zimno i zaczyna się robić ponuro, tam - cudowna opalenizna A i pooglądać jest co mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 10:48 Kreta. Leniuchowanie + zwiedzanie mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
klara154 Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 11:51 U nas ślub w czerwcu, więc ostatni moment na rezerwację miejsc...może faktycznie któraś z greckich wysp albo Chorwacja? Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 12:09 No to faktycznie ostatni moment. W wielu biurach podróży już się zakończył okres największych promocji przy zakupie z dużym wyprzedzeniem. A rzeczywiście można było znaleźć świetne oferty. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
misiak67 Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 14:26 my byliśmy w Rzymie w ubiegłym roku i było CUDOWNIE, Rzym to wymarzone miasto na podróż poślubną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 16:58 Witam, my się wybieramy w połowie lipca (tydzień po ślubie)na wycieczkę objazdową po Hiszpanii i Portugalii.Wycieczka trwa 15 dni, ale chcemy podróż spędzić czynnie. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_joz Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 18:30 my lecimy do egiptu na 2 tygodnie, dwa dni po weselichu, będzie cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia.wi Egipt - Sharm 20.02.08, 11:36 my tez do Egiptu :o) tam się zareczyliśmy i tam tez lecimu w podróż poslubną. Tym razem do innego hotelu - Amphoras. Zastanawialiśmy sie nad Kreta i Kanarami, ale jednak Egipt wygrał, ze względu na koszt wyjazdu w podobnym standardzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina100 Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 19:28 wszystko zależy od zasobności portfela my z mężem spędzilismy nasz miesiąc miodowy w Kenii (safari + leniuchowanie nad oceanem)ale spokojnie mogę polecić Dominikanę - raj dla nowożeńców bądź w Europie - Lazurowe Wybrzeże lub Włochy Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka.f Re: podróz poślubna gdzie? 18.02.08, 23:43 My wybieramy się na rejs po Nilu. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: podróz poślubna gdzie? 19.02.08, 00:06 Szalejecie, gratuluję. My prawdopodobnie na dwa, trzy dni wybędziemy do jaiegoś krajowego SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakis Re: podróz poślubna gdzie? 20.02.08, 13:42 Mi się marzy kilka dni w Barcelonie i kilka dni lenistwa na plażach Costa Brava...mmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.p1985 Re: podróz poślubna gdzie? 20.02.08, 23:16 My lecimy na Malediwy topwakacje.pl/rt/Luksusowy-Full-Moon-Maldives,576.html już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
04sonia Re: podróz poślubna gdzie? 21.02.08, 06:20 Moim zdaniem beznadziejne pytanie. Gdzie? Zależy od wielu rzeczy. Przede wszystkim od funduszy. Jednych stać na wyjazd na Mazury innych na wakacje na Bali Następnie zależy od tego jak lubimy spędzać czas Dla jednych idealny wyjazd to leżenie plackiem na plaży Dominikany, dla innych chodzenie po parkach Narodowych, jeszcze inni wolą wspiąć się na Kilimandżaro a następni odwiedzić ruiny Inków w Peru. Więc na pytanie gdzie na jechać na podróż poślubną możecie dostać odpowiedz zawierającą każde państwo na świecie. Czy to pomoże wam w wyborze? Odpowiedz Link Zgłoś