koliberek31 18.02.08, 21:12 Znacie zespół Neon-band z Porąbki? Ze słyszenia znam Pawła Kos , który gra ta na saksofonie, podobno są dobrzy ale czy to prawda ? pomózcie macie poinie na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof_kis Re: zespól na wesele 22.02.08, 02:11 Jestem do Państwa dyspozycji! A może ja? Kto? "Krzysztof KIS - ARTYSTYCZNA OPRAWA IMPREZ" - wokalista, wodzirej i D-j. Zajmuję się między innymi profesjonalną artystyczną oprawą zaślubin, (Quo Vadis, Ave Maria Bacha&Gunoda i Schuberta, Hymn codzinności), oraz uroczystości weselnej - gwarantuję wysoki poziom artystyczny. Posiadam profesjonalny sprzęt nagłaśniający firmy MACKIE i bogaty repertuar. Do dyspozycji wiele nagrań DVD z imprez. Zapraszam na moje strony internetowe: www.kis.prv.pl/ krzysztof-kis.mp3.wp.pl/ - tam można dowiedzieć się wszystkiego o mnie, obejrzeć galerię zdjęć, posłuchać nagrań i zapoznać się z ofertą. Pozdrawiam. Krzysztof KIS. 604-061-997 P.S. Współpracuję z profesjonalnym fotografem. Odpowiedz Link Zgłoś