hansgrubber 05.03.07, 16:55 "Wydymałeś tych, co chciałeś i wplątałeś w to innych, którzy do tej pory nie do końca wiedzą, że dymali, choć niekoniecznie chcieli." Piękne. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cdsmarcin Re: Cytat miesiaca. 05.03.07, 17:06 bardzo ładny cytat, że tak się wyrażę skąd go wytrzasnąłeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cytat miesiaca. 05.03.07, 17:53 Artysci sa na naszym forum, Marcinie :) Prawdziwe dzielo sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Cytat miesiaca. 05.03.07, 21:01 hansgrubber napisał: > Artysci sa na naszym forum, Marcinie :) Prawdziwe dzielo sztuki. Aha, więc gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Cytat miesiaca. 05.03.07, 21:30 > hansgrubber napisał: > Artysci sa na naszym forum, Marcinie :) Prawdziwe dzielo sztuki Poprzez wyszukiwarkę forumową nic nie znalazłem. Czyzbyś cytował jakieś skasowane teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cytat miesiaca. 05.03.07, 21:54 Alez Szpilo cytat jest swiezy, jeszcze cieply. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ja mam inny... 05.03.07, 21:57 Usłyszałam go ostatnio w kolejce do kasy w jednym z superhiperbielskichmarketów :)) "Kiedyś to ja do sklepu GS-u chodziła żeby pogadać, a teraz to nawet tego nie moge bo sklep prawie na podwórko podjeżdża, to do "nazwa sklepu" stary przywiezie...pochodze na ludzi popatrze"... Cóż taka prawda czasu prawda ekranu...Coś w tym jest...Pamiętam jak kiedyś w ogólniaku z przyjaciółką odprowadzałyśmy się do domu wzajemnie: ja mieszkałam na Żeromskiego ona na Waszkiewicza...żeby się nagadać...a teraz komórka w dłoń, darmowe minuty, włączam komputer, zakładam słuchawki lub włączam komunikator... Niby jest postęp, świat idzie do przodu ale czegoś mi brak, tak jak tej kobiecinie w hipersuper....!! Ej...chyba się starzeję :( ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Cytat miesiaca. 05.03.07, 21:59 Rzeczywiście świeżutki :( Ale wątku nie przeczytełam. Zbyt trudny dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Plagiat miesiąca. 05.03.07, 22:31 > Meliska i nerwosol to Cie uratuje :) bo chyba odstawiles ostatnio. :) A to oryginał z listopada: > lepiej Mu przytakuj, bo ostatnimi czasy najwyraźniej odstawił meliskę i nerwosol. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Morena miesiąca. 05.03.07, 23:06 Zastanow sie nad definicja slowa plagiat. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Morena miesiąca. 06.03.07, 00:31 myslę, że że plagiat nie pochodzi od słów : plagi egipskie . Odpowiedz Link Zgłoś