kasiula671 19.02.08, 19:22 Czy ktoś coś słyszał o tym miejscu? Pomóżcie drodzy forumowicze pozbyć się wątpliwości lub przyczyńcie się do zmiany decyzji przy okazji szukam fotografa, kamerzystę i dj'a na 27 września. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redwood-ewa Re: Zajazd "Pieprz i wanilia" Toruń 20.02.08, 00:15 cześć, my niestety nie wybralismy tego zajazdu, ale z tego co słyszałam to jest bardzo popularny, więc chyba sparwdzonyale jedno co słyszalam na pewno to że jedni ze znajomych mieli bardzo smaczne jedzonko, co tez na pewno ważne. a może ty słyszałas coś o sali w porcie drzewnym u waltera? jesli masz ochote porozmawiać, też jestem z torunia to zapraszam na gg 1428413 Odpowiedz Link Zgłoś
pablo80r Re: Zajazd "Pieprz i wanilia" Toruń 23.02.08, 04:38 Fotograf,kamerzysta,dj lub zespół muzyczny.W tych sprawach mogę ci pomóc.Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna to skontaktuj się ze mną na adres HAPPYDANCE@wp.pl i podaj mi kontakt gg,skype lub tel.kom.skontaktuje się z tobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pablo80r Re: Zajazd "Pieprz i wanilia" Toruń 23.02.08, 04:41 Zapomniałem wspomnieć o lokalu.Jest ok. i chyba nie masz już pewnie nic innego do wyboru bo terminy jeżeli chodzi o lokale w Toruniu są częściowo zarezerwowane na rok 2010.Głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
maybeasia Lokal w toruniu 23.02.08, 20:17 Ja tez szukam lokalu na wesele w Toruniu. Slyszeliscie cos o Restauracji Zamkowej? Odpowiedz Link Zgłoś