Dodaj do ulubionych

Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode?

27.02.08, 19:53
j.w.
Obserwuj wątek
    • gizzella Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 19:54

• epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 20:27
        Witamsmile
        • gizzella Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 20:33
          Hejsmile Kiedy u Ciebie nastanie ten piękny dzień? Ja 09.08 tego roku.
          Na jakim jesteś etapie przygotowań?
          • epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 20:35
            U mnie dopiero w przyszłym roku, 25.04. planujemy. Na razie mamy
            salę, wstępnie zarezerwowany termin u zespołu i fotografa, na razie
            nic więcej, jeszcze duzo czasu...
            • gizzella Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 20:37
              No tak. Odpisałam ci w innym wątku na temat sukniwink Mi zostały obrączki, ubrać
              pana młodego i kwiaty.
              • epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 20:41
                To już właściwie na finiszu przygotowań jesteśsmile
                • gizzella Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.02.08, 20:44
                  a właściwie tak, wszystko powybierane tylko muszę znaleźć osoby do wykonania
                  moich pomysłów tzn. dobra fryzjerka, makijażystka, kwiaciarnia aaa i wódkę muszę
                  jeszcze kupićbig_grin
          • palinka3 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 27.11.08, 07:47
            witajcie ja również jestem z Toruniasmileslub mam 27 czerwca 2009smile
    • kooa jeszcze ja jestem;) 27.02.08, 22:37
      termin mam na czerwiec i jeszcze wszystko poza salą, orkiestrą i
      kosciolem do zalatwienia... W ten weekend ruszam na poszukiwanie
      sukniwink
      • maybeasia I ja! 28.02.08, 04:11
        Ja planuje na ktorys z weekendow w czerwcu 2009. Jestem w trakcie
        szukania sali- jakie lokale sa dobre i sprawdzone???
    • redwood-ewa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 28.02.08, 14:59
      witam,
      ja tez w tym roku, 23 sierpniasmile milo by było porozmawiać o
      przygotowaniach. gdby ktoś miła ochote to zapraszam na gg -
      1428413.pozdrawiam
    • kasiula671 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 28.02.08, 15:34
      jestem też ja i z pewnością bede tu do września, bo właśnie wtedy będzie TEN dzieńwink
      • ssylwia2 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 29.02.08, 08:33
        a ja juz w kwietniu slubujesmile)
        • gizzella Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 03.03.08, 12:34
          więc witam smile trochę nas się uzbierało wink
          podzielcie się tym co macie, tzn. gdzie, za ile i co już macie przygotowane smile
          na pewno przyda się innym dziewczyną które mają dłuższe terminy wink
          • maybeasia Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.03.08, 05:00
            No wlasnie. Prosze podzielcie sie co i gdzie pozalatwialyscie. Ja mam
            slub dopiero w przyszle lato, ale wiem, ze juz czas zaczac planowac.
            Tylko nie wiem gdzie zaczac? Nie wiem na przyklad jakie lokale sa
            popularne albo gdzie szukac sukni. Na pewno maci ejakies rady.
            Dzieki...
            • ssylwia2 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.03.08, 08:25
              mi zostało 1,5 miesiaca.teraz rozdajemy zaproszenia (zamowilismy na
              wielkich garbarach).w tym tygodniu kupimy juz chyba obraczki
              (zamówimy).nie mam jeszcze butow-zaczynam sie zastanawiac czy nie
              zamowic przez Internet.a suknie kupiłam w Agnes w Bydgoszczysmile.a
              wesele mam w Kuzni w Łysomicach?a WY??
              • epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.03.08, 12:58
                Ja ślub i wesele mam daleko od Torunia, więc w sprawie lokalu
                niestety nie podpowiem. A jeśli chodzi o suknię, to sama czekam na
                różne informacje o salonach i krawcowych w Toruniu. Zastanawiam się
                nad salonem "Dominika" w moim rodzinnym mieście - Inowrocławiu. To,
                co mają na stronie prezentuje się nienajgorzej, a ceny chyba
                zawrotne tam nie są, ale pewna nie jestem. Ten salon jest też w
                Bydgoszczy. Może coś ktoś wie?
                • redwood-ewa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.03.08, 23:30
                  witam,
                  byłam 2 tygodnie temu w Inowrocławiu wlaśnie w salonie Dominika
                  (mają 2 sklepy w inowrocławiu), indywidulanie jestem zadowolona z
                  tego wyjazdu, bo odległość od Torunia dla mnie do przyjęcia, ceny
                  także lepsze niż w Toruniu, podobne modele jak w Toruniu 600 - 800
                  zł taniej. Wiadomo, zależy na czym komu zależy - na ogolnym efekcie,
                  czy na marce i metcesmile Załatwilismy juz na siepiern, salę w zeszłym
                  roku - u Waltera, mamy kosciol,kamerę + zdjecia,i jestesmy na etapie
                  wybierania firmy zajmującej sie dekoracją sal. moze jakies namiry
                  sparwdzone macie? szczegolnie wiem ze na rubinkowie 3 byla jakas
                  firma, ale nie mam kontaktu do nich.
                  • epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.03.08, 23:51
                    A rozmiarówka do przymierzania jak w "Dominice" wygląda?
                    • redwood-ewa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.03.08, 23:56
                      wiekszość sukni w rozmirach 36 - 38, ale sporo tez z wiazanymi
                      gorami czy gorsetami, także, żeby pogladowo zobaczyc efekt koncowy
                      nie było problemu. także mozliwosc zestawienia spodnicy z inego
                      kompletu i gorsetu, co pomagalo w wyobraźnismile no i w obu salonach
                      jak dla mnie sympatyczna obsluga.
                      • gizzella Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 05.03.08, 22:31
                        My wesele mamy w szkole podst.16 na Rubinkowie, dekoracja sali i kościoła to
                        dekoracje balonowe.pl a fotografa z internetu wink fotostory.pl w miarę tanio.
                        Suknia z salonu, już teraz nie pamiętam czy to szewska czy sukiennicza (tam
                        gdzie jest sklep z butami carola) Obrączki idziemy w przyszłym tygodniu zamówić
                        a zaproszenia z internetu wyszło 30 złotych smile bukiet 200 zł. kwiaciarnia pod
                        Maciejem rubinkowo 3. Jeszcze tylko młodego ubrać i szkoła tańca bo oboje
                        jesteśmy kiepscy. Piosenkę wybraliśmy zespołu magma wykorzystam wszystkie
                        chwile. A zespół mamy z wrzosów facecik i kobietka smile Wódka sobieski z makro wink
    • ewela48 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 10.03.08, 18:07
      Jeszcze ja smile ale dopiero 05.09.2009 smile)
      • epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 10.03.08, 19:59
        Dziewczyny, poszukuję zdjęć tiulowych, szyfonowych sukni, takich
        lekkich, zwiewnych, delikatnych, z rękawkami, coś a la styl
        romantyczno-hippisowski smile Jeśli macie linki do zdjęć tego typu
        sukienek, to wklejajciesmile, a jeszcze lepiej, jeśli np. widziałyście
        coś podobnego w którymś salonie w Toruniusmile Chodzi mi o sukienki w
        stylu jak ta z wątku "nietypowa sukienka" - tak mniej więcej. Będę
        szukać sukienki dopiero jesienią, więc na razie szukam inspiracji...
      • maybeasia Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 21.03.08, 03:44
        Ewela48, ja tez dopiero na 2009, w czerwcu konkretniej- czy szukasz
        juz sali? Ja dzwonilam do kilku miejsc i mi powiedzieli, ze jzu czas,
        bo niektore daty sa zarezerwowane na lato 2009...
        • ewela48 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 24.03.08, 22:10
          maybeasia - Ja juz mam zarezerwowana sale, tzn podpisana umowe. Bedziem to
          Rubbens, bralismy pod uwage jeszcze Filmar, ale sala byla zbyt duza. A TY jakie
          lokale bierzesz pod uwage?
          • maybeasia Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 25.03.08, 01:14
            Ja tez myslalam o Rubbensie, ale zrezygnowalam bo trzeba by
            zorganizowac transport dla wielu przyjazdnych. Mysle, ze sie zdecyduje
            na Restauracje Zamkowa w ruinach zamku krzyzackiego. To chyb najlepszy
            punkt w Toruniu pod wzgledem widokow i czaru starego Torunia. Dla
            gosci, ktorzy tutaj nigdy nie byli chce pokzac Torun od jak najlepszej
            strony. Niestety nie moge nigdzie wyszukac opini o tej restauracji i
            nie znam nikogo kto mial tam wesele. Czy Ty albo inne przyszle panny
            mlode moga cos podpowiedziec?
            • sabcia_b Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 01.04.08, 22:06
              Jak najbardziej polecam Zamkową. Moi rodzice organizowali tak 25-
              lecie i inne uroczystości. Byli bardzo zadowoleni z obsługi, P.
              Kierownik bardzo sympatyczna kobieta i układna. Jedzenie bardzo
              dobre. Nie możemy powiedzieć złego słowa. No a poza tym lokalizacja.
              Goście byli zachwyceni. Pozdrawiam
          • keisza Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 25.03.08, 16:22
            A czy wiesz może, czy w Filmarze z ilością jedzenia jest ok? poza
            wielkością sali wszystko gra?
            • ewela48 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 25.03.08, 23:22
              Z iloscia jedzenia podobno jest ok, Tylko sa rozne opinie co do "smaku", ale to
              wiadomo kazdemus ie nie dogodzi, jedni lubia to drudzy tamto. Dowiem sie napewno
              o ta ilosc jedzenia niedlugo i dam znac, bo znajomi byli tam na weselu.
              • keisza Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 26.03.08, 17:44
                Ok,
                będę Ci wdzięczna.
                Po prostu z reguły słyszę negatywne opinie o lokalach typu
                hotele/pałace, powiedziałabym "o podwyższonym standardzie" w
                porównaniu z innymi restauracjami (przynajmniej jeśli chodzi o
                jakość) - ludzie narzekają na ilość. Szczerze mówiąc aż tak
                ograniczona cenowo nie jestem (choć nie jestem jakimś vipem - ale
                to w końcu jeden taki dzień w życiu) - wolę zapłacić więcej, ale
                chcę mieć pewność, że przynajmniej za coś płacę - jak już dam dużo
                kasy, to nie chcę słyszeć obgadywania ze strony rodziny. ja sama
                dużo na weselach nie jem i wiem, że zawsze starcza to co jest, ale
                są tacy, co ... no sami wiecie - jakby przez poprzedni tydzień nic
                nie jedli. no i mam dylematy - wiem, że wszystkim nie dogodzę
                (choćby i w smaku) i nie wiem już co lepsze - czy ładne wnętrza,
                obsługa pierwszej klasy, no po prostu standardzik - czy też
                uginające się stoły wink Chciałoby się mieć to i to, ale to chyba
                nierealne wink?
                Pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode, które mają te same
                rozterki smile!
                • kooa jest jeszcze jeden przyjemny lokal 26.03.08, 18:54
                  na starówce - to Anielska Podkowa, niedaleko Zamkowej i zdecydowanie
                  bardziej podoba mi sie tam sala, której jedną ze scian stanowi mur
                  miasta. Co mzoe zniechecac do Podkowy to niezbyt
                  zachecajace "obejscie", wiele ludzi nie ma pojecia, ze w tym budynku
                  miesci sie taka sala, mysle ze dzieki temu rowniez ceny sa
                  przystepne. Niestety wlasciciel z tym otoczeniem nie moze wiele
                  zrobic jako ze to zabytek i konserwator zabytków nie pozwala
                  ingerowac... Ja bede miala tam wesele, w zeszłym roku bawilam sie
                  tam na weselu znajomych, jedzenie i obsługa wg mnie bez zarzutu.

Czy macie juz wybranego fryzjera i kosmetyczke? Mnie to najbardziej
                  martwiwink
                  • olawierz Re: jest jeszcze jeden przyjemny lokal 15.07.08, 11:04
                    Dopiero niedawno natknęłam się na ten wątek. Mam podpisaną umowę na wesele w
                    Anielskiej Podkowie, a niestety ostatnio usłyszałam kilka negatywnych opinii i
                    bardzo się tym martwię. Dotyczą one jedzenia, że jest słabo podgrzane, że na
                    stołach jest podane coś innego niż było zamówione. Więc kooa jeśli mogę prosić
                    napisz coś więcej o tym weselu, czy mam się czym martwić.
      • fretka8 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 26.11.08, 23:11
        Ja też mam ślub 05.09.2009 w kościele św. Janów
    • onaci Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 10.03.08, 21:32
      Brodnica
      • zawszesylwiaaa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 10.03.08, 21:50
        jeszce ja 2.08.2008smile
        • zawszesylwiaaa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 10.03.08, 21:59
          my bedziemy mieli wesele pod toruniem, mamay juz zamowiona dekoratorke sali i
          koscioała, asukienke sobie szyje - znalazłam super krawcowa, która do tej pory
          szyła dla salonów a tearz sie usamodzielniła i ma własny salon, -takie sliczne
          koronki, ze nie moge sie zdecydowac, jescze nie wiem jaki kolor biała czy
          ecru..jaki wybieracie??
          a skad macie kwiaty?
          • epingle Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 10.03.08, 22:53
            Ja chcę białą, albo taką delikatnie złamaną biel. Mogłabyś podać
            namiary na tę krawcową? Może być na maila gazetowego, jesli nie
            chcesz robić reklamy na forumsmile
            • aleks2539 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 11.03.08, 20:00
              weszłam na forum z sentymentu.... Ja już nie panna ale z Torunia.
              I jak sobie czytam - kiedyś też miałam takie problemy jak Wy, w
              porównaniu do prawdziwego życia po ślubie i perspektywy czasu to
              śmiać mi się chce - ale wiadomo każdy wiek ma swoje prawa....
              Ale ja nie o tym.
              Mogę Wam podpowiedzieć - sukienkę kupowałam podajże na szczytnej -
              tam ma salon taka większa babka blondynka ze swoim facetem. Można
              się targować jak ktoś potrafi, mi zjechała na kiecce 200zł, i nie
              wolno im mówić na kiedy Ci potrzebna sukienka - lepiej przesunąć
              sobie termin do przodu, lubią robić wszystko na ostatnią chwile, my
              mieliśmy wesele w sobote a w piątek małżonek jeszcze u nich miał
              poprawki gsrnituru...
              Obrączki - zdecydowanie Apart, fajne wzory, ale te ceny.... Koszmar.
              Buty - przymierzyłam na szewskiej w tym dużym salonie a kupiłam na
              stronie www. biale buty - 100 zł taniej....
              Bukiet - hit mojego ślubu... A robiony w Realu (Geancie) u babeczek
              na pasażu. Za butonierki i bukiet dałam 150 zł a wrażenie robił
              nawet jak już usechł. Nic nie odpadło, kwiaty piękne. Do dziś mam go
              przed oczami smile
              Kamera/fotki - fotograf z Lubicza. Pełen profesjonalizm ale
              kombinują z cenami
              Wesele miałam w Chełmży ale żadna z Was tam nie robi więc nie piszę.
              Jakbyscie miały jakieś pytania chętnie odpowiem.
              I wg mnie to naprawdę jest najpiękniejszy dzień w życiu (tak do
              momentu urodzenia dziecka wink )
              • zawszesylwiaaa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 20.03.08, 00:02
                mozesz przeslac zdjęcie bukietu?
              • ewela48 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.10.08, 18:19
                Mam prosbe, czy mozesz napisac cos wiecej o tym kamerzyscie z lubicza? my
                jestesmy w trakcie poszukiwan i wlasnie bedziemy jechali do Lubicza ogladac
                jakies weselicho, Bylas z niego zadowolona? tak juz po slubie, weselu? jakies
                refleksje?
          • maybeasia Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 21.03.08, 03:46
            A gdzie mozna taka dekoratorke wnetrz znalezc? Mysle, ze to naprawde
            duzo doda calemu urokowi kosciola czy sali smile
            • zawszesylwiaaa Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 26.03.08, 12:29
              ja mama taka fajna kobitke z TANGO w Toruniu - na stronach weselnych
              np.we-dwoje.pl jest pełno roznych firmsmile
              • maybeasia Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 26.03.08, 15:09
                Dzieki, na pewno tam zajrze. Pozdrawiam smile
    • torunia JAKI ZESPÓŁ???????????? 30.03.08, 20:36
      My planujemy ślub w czerwicu przyszłego roku. Sala juz prawie
      przyklepana, ale mamy potworna zgwostke z zespolem. Myslalam o
      Seksmombie, ale oni maja terminy zajete do... konca wrzesnia
      2009!!!! Ogladlam probki innych kapel z Torunia, ale wiekszosc
      wydaje sie dosc... jakby to powiedziec - przaśnawink) Moze mozecie
      kogos polecic? Kogos bez jaskrawej kamizelki i wąsa...??
      • maybeasia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 30.03.08, 23:31
        ha ha ha, ja tez zaczelam sie orientowac co do zespolow i podobnie jak
        ty szybko sie nauczylam, ze wiele grup ma juz pozajmowane terminy na
        cale lato 2009. Jak ktoras panna z Torunia ma namiary na dobrych
        muzykow, to prosze podzielcie sie....
        • torunia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 31.03.08, 00:05
          ... im wiecej przegladam stron roznych lokalnych zespolow tym
          wieksze ogrania mnie zwatpienie... moze jednak lepiej zdecydowac sie
          na DJa i miec oryginalna muzyke, w oryginalnyhm wykonaniu i
          nieograniczonym repertuarze?? Juz sama nie wiem...
        • fatina378 Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 30.04.09, 20:20
          Polecam bardzo zespół Markus z Lodzi!!! Super,wejdzcie sobie na ich
          stronkę www.zespółmarkus.com.pl Grają u mnie w sierpniu 2010 smile))
      • maybeasia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 30.03.08, 23:32
        A ktora sale wybralas???
        • redwood-ewa Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 30.03.08, 23:44
          witam,
          my wybralismy zespol z Kaszczorka - 3 osoby, za przystepna cene, i z
          naszym zdaniem profesjonalnym podejsciem do klienta. namiary moge
          podac na gg, nie bede tu na forum umieszczacsmilereceznej pod koniec
          sierpnia, bo beda u nas grac 23 sierpniasmile nr gg 1428413
          • ar.pl Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 31.03.08, 20:14
            My sciagnelismy z Poznania Strefe Zero - polecam. Wesele w Heliosie,
            swietne jedzenie i obsluga.
            • torunia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 31.03.08, 20:43
              My też się raczej zdecydujemy na Helios!smile Chetnie dowiedzialabym
              sie czegos wiecej na temat Waszej imprezy. ar.pl - gdybys miala
              ochote podzielic sie wrazeniami bardzo ulatwiloby nam to sprawe bo
              nie znam nikogo kto wczesniej zdecydowalby sie na wesele w tym
              miejscu. Moje gadu: 3800358. Z gory dzieki!
            • linka_art Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 31.03.08, 20:55
              Witaj.

czy mogę zadać (może niedyskretne) pytanie o cenę jaki sobie życzy ten zespół za imprezę jaką jest ślubsmile? Weszłam na ich stronkę i to jest chyba to czego szukamsmile
              • torunia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 31.03.08, 22:05
                Nie wiem jak ze Strefa 0, ale my sie poki co zainteresowalismy tez
                zespolem z Poznania - PopVanDaal - i oni chca... ajjj... ponad 3tys
                plus koszty dojazdu, ale za to jaki klimat!!!
                • ar.pl Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 01.04.08, 21:25
                  Wlasnie zajrzalam na ich strone - wokalista PopVanDaal byl liderem
                  Laguardii, ktora zainteresowalismy sie na poczatku. Chlopaki mieli
                  zajety termin, ale polecili nam kilka innych kapel, m.in. Czerwone
                  Buty i Panmajster z Wroclawia, a na Strefe Zero ostatecznie
                  zcedydowalismy sie po rekomendacji Laguardiismile
              • ar.pl Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 01.04.08, 21:20
                Zespol nie ma cennika na stronie, wiec moze sobie nie zycza
                podawania takich informacji. GG 1078696 - napisz prosze, dam Ci znac
                (moja poczta gazetowa nie dziala).
                • maybeasia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 01.04.08, 22:10
                  No te zespoly to sa naprawde super i wydaje sie bardzo profesjoalne.
                  Ale czy naprawde nie ma zadnej grupy w Toruniu godnej polecenia?
                  Jezeli zrobibie im reklame to przeciez to tym lepiej dla zespolow...
                  Dzieki.
                  • torunia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 06.04.08, 19:25
                    Znalazlam kilka grup z Torunia, ktore moze nie moglby koncertowac ze
                    swoim repertuarem po Polsce, ale sa bardzo OK. Gdybys nadal szukala
                    zespolu chetnie podune Ci pare pomyslow - moj GG 3800358.
                    Pozdrawiam!
                    • keisza Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 06.04.08, 23:07
                      Torunia, please, wyślij mi na maila te pomysły. też rozpaczliwie
                      szukam dobrego zespołu. gg nie mam, bo rzadko mam czas na Internet,
                      ale pocztę przeglądam: keisza1@wp.pl
                    • maybeasia Re: JAKI ZESPÓŁ???????????? 10.04.08, 04:55
                      czesc TORUNIA- ja tez nie uzywam GG. JAk byc miala chwilke, to prosze
                      przeslij mi co masz na atmaybe@yahoo.com. Dziekuje za fatyge.
                      Pozdrawiam smile
    • torunia Z poprawinami czy bez?? 06.04.08, 19:23
      Jak myslicie? Czy kolejny dzien, w czasie ktorego trzeba
      blyszczecwink) i bawic gosci jest do przejscia? Czy warto jest
      inwestowac w poprawiny? Czy ludzie bawia sie jeszcze kolejnego dnia
      mimo braku zaspolu i zmeczenia? Jestem ciekawa jak Wy to
      widzicie...
      • zawszesylwiaaa Re: Z poprawinami czy bez?? 06.04.08, 20:37
        pewnie ze sie bawia, w mojej rodzice zawsze sa poprawiny i ludzie sie bawia, słszyałam o porawinach gdzie ludzie potrafili sie dluzej bawic niz na weselu i zjedli całe jedzienie z weselasmile ja robie poprawinysmile
    • magdusha.pl Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 16.04.08, 20:17
      Witam. Ja już po, ślubowaliśmy 12.04 . Dziewczynom, które dopiero planują
      wesele, mogę szczerze polecić zespół Robiart (nie tylko fantastycznie grają, ale
      i bawią gości ) oraz imprezę w Kasynie na Prądzyńskiego - jedzenie super, w
      ogromnych ilościach, przyjemny wystrój wnętrz, a cena chyba najniższa wśród
      oglądanych przez nas lokali. Goście również bardzo chwalili ciasta i tort -
      pieczone przez pana z Osieka, a w smaku w ogóle nie ustępujące wypiekom z Sowy.
      Pozdrawiamsmile
      • maybeasia Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 17.04.08, 03:30
        Wielkie dzieki. Wiecej takich rekomendacji prosze...
      • last-eleuth Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 01.07.08, 10:28
        Hej. Ja mam RobiArt u siebie na weselu w pazdzierniku. Czy moglabyc na maila
        napisac mi jak grali i co grali? wink eleuth@wp.pl
        • scarlett2000 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 01.07.08, 13:51
          dziewczyny ja wprawdzie pod Toruniem ale szukam namiarów na wynajem
          samochodu...macie cos?
      • befana13 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 04.06.09, 17:04
        Możesz coś więcej powiedzieć o RobiArcie? Jaką muzykę głównie grają i czy dużo
        konferansują, tzn zachęcają do tańczenia, śpiewania czy toastów e.t.c.??
    • che89 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 25.06.08, 13:06
      heh, ale reklama...
      a czy ktoś słyszał, o jakimś ładnym dworku pod Toruniem?
    • questions Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 01.08.08, 15:20
      a ja szukam makijazystki i wizażystki. Słyszałyście coś o Feminarium
      na rynku staromiejskim albo o PCME, i gdzie bukiet? Na barwnej czy
      gdzies indziej?
      • hania_84 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 08.08.08, 11:59
        Ja byłam w PCME w mieście u p. Marii na makijażu, dobierała do mnie
        kolory itp. Wyglądałam zupełnie inaczej, ładnie, ale mogła się
        lepiej postarać jeśli chodzi o wykonanie.
        • mariss Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 15.01.09, 15:16
          Witaj, nie mogłaś być u Marii na makijażu w PCME, bo już tam nie
          pracuje od dawna. Ta świetna wizażystka ma swój salon na Rynku
          Staromiejskim 22, nazywa się Feminarum. Zobacz sobie na
          www.feminarium.com
      • asiamaksik Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 08.08.08, 12:30
        Dziewczyny,
        polecam centrum kosmetyczne Academie ul. Chełmińska makijaż + zabiegi
        kosmetyczne rewelacja, zespół muzyczny SEX BOMBA według mnie z nimi jest na
        prawdę wspaniała zabawa...
        My 23 sierpnia, jeszcze tylko 2 tygodnie....
        Pozdrawiam
        • hania_84 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 08.08.08, 14:15
          A możecie polecić jeszcze jakieś inne zespoły?
    • victoriajulia.julia DJ 17.08.08, 19:26
      macie może namiary na dobrego DJ-a z Torunia. z góry dzieki
      • agniesiawierzbicka Re: DJ 13.10.08, 12:53
        Widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Też szukam dj a zarazem wodzireja na
        wesele. Poza tym co myślicie o hotelu 1231 jako miejsce na wesele? Gdzie zrobić
        włosy i makijaż. Chodzi mi o profesjonalizm, może być drogo, w końcu wesele raz
        w życiu (mam nadzieje)
    • iwoniasta Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 07.10.08, 12:36
      A czy możesz podać jakies namiary na tę restaurację, telefon,
      adres???I jak to wygląda cenowo? Pozdrawiam
    • maggie1811 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 15.01.09, 10:27
      Czy zna ktos może zespół z wodzirejem - ale taki naprawdę
      profesjonalny...albo zespoł gdzie jest prowadzoacy i potrafi bawic
      gosci...bo widzialam na kasecie i seksbomba nie dokońca bawi ludzi
      przy stołach.
      Jaki opinie macie na temat zdjec z fotostory.pl...i jakiego
      kamerzyste moglibyscie polecic?
      • hania_84 Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 07.02.09, 13:12
        Ja będę miała tego fotografa. Zdjęcia oglądałam też tylko na
        stronie, ale słyszałam dobre opinie. Ślub dopiero w kwietniu, więc
        nic więcej narazie nie powiem. Pozdrawiam.
    • sabcia_b Re: Toruń, czy są na forum przyszłe Panny Młode? 30.03.09, 13:32
      Czy zna ktoś zespól Happy Light z Torunia?
    • zielony.1 Re: jaki zespol na wesele? 05.09.09, 22:28
      Witam!Zainteresowanych zatrudnieniem Pop Van Daal odradzam z wielu powodow. Po
      pierwsze cena nieadekwatna do standardu usługi: 2 facetów, z czego jeden gra na
      kebordzie, drugi czasem na gitarze, brzmienie naprawde płaskie, a z tym
      zagadywaniem gosci to tez nie najlepiej. Kompletnie nie zgrywaja sie z rytmem
      gosci, jak grali to goscie siedzieli, jak mieli przerwe to goscie chcieli
      tanczycwink TROCHE ELASTYCZNOSCI PANOWIE!!! u nas w pewnym momencie to goscie
      przejeli pałęczke i prowadzili impreze, co wyszlo im znacznie lepiej. Nie
      polecam! pewnie na bankietach by sie sprawdzili, bo tam muzyka jest najmniej
      wazna, ale na weselu trzeba dac czadu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka