basiakis 28.02.08, 16:21 Czy któraś z Was mierzyła albo kupiła tam ślubną sukienkę - właśnie sie dowiedziałam, że w Panoramie w Warszawie jest taki salon, a mam tam całkiem niedaleko, więc napiszcie czy warto go odwiedzić i jakie tam mają mniej więcej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettyfoto Re: Salon Margarett 28.02.08, 18:58 Uważam że warto. Spory wybór różnych sukien (od prostych po mocno zdobione), może nie tak ogromny jak np. na Świętokrzyskiej czy Ona i On na Jana Pawła, ale naprawdę można tam coś znaleźć dla siebie, ceny mają umiarkowane (od ok. 2,5 tys). Dodatkową zaletą jest jego odległe położenie od ,,traktu ślubnego" więc spokojnie można się tam umowić na sobotę, jest też otwarty dłużej niż pozostałe w Wawie, bo w soboty mają czynne do 16.00. Miła obsługa. Ciekawe, że kiedy taki tłok panuje w salonach (wiem, bo jeżdżę z dziewczynami po salonach co tydzień) salony sa otwarte w soboty tylko do 14.00. Jeszcze Madonną na Wliczej jest otwarta do 15.00. Wiadomo przecież, że w weekendy ma się więcej czasu na przymiarki niż w tygodniu pozdrawiam, beti. ----------------------------- mój świeżutki blox: bettyfoto.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basiakis Re: Salon Margarett 29.02.08, 10:18 Dzieki Beti Jak w soboty do 16tej, to chyba sie tam jutro przejdę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotrabina Re: Salon Margarett 01.03.08, 09:26 Cześć po tym jak rozleciał mi się suwak w sukience (jeszcze przed weselem) postanowiłam, że będę wklejać linka z opisem sytuacji ilekroć pojawi się pytanie o te sukienki na forum.Dobrze się zastanów zanim tam kupisz, a jeśli kupisz miej przy sobie w Wielkim Dniu przybory do szycia. Przypadków z rozlatującymi się sukienkami było kilka - poczytaj wątek, żebyś świadomie podjęła decyzję. Ja kupowałam właśnie w panoramie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=76337433&a=76365945 Odpowiedz Link Zgłoś
kotrabina Re: Salon Margarett 01.03.08, 09:56 kotrabina napisała: > Cześć po tym jak rozleciał mi się suwak w sukience (jeszcze przed weselem) > postanowiłam, że będę wklejać linka z opisem sytuacji ilekroć pojawi się pytani > e > o te sukienki na forum.Dobrze się zastanów zanim tam kupisz, a jeśli kupisz mie > j > przy sobie w Wielkim Dniu przybory do szycia. Przypadków z rozlatującymi się > sukienkami było kilka - poczytaj wątek, żebyś świadomie podjęła decyzję. > Ja kupowałam właśnie w panoramie. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=76337433&a=76365945 > omyłkowo wkleiłam linka do Twojej wypowiedzi tu jest poprawny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=66945292&a=66945292 Odpowiedz Link Zgłoś
bettyfoto Re: Salon Margarett 03.03.08, 10:39 no proszę Nie wiedziałam nic o tym... beti Odpowiedz Link Zgłoś
pysia1231 Re: Salon Margarett 03.03.08, 12:20 Mierzyłam tam suknie i mi się bardzo podobały, staranie wykonane, świetnie leżały. Nie zamowiłam tylko ze względu na cene i brak możliwosci wypożyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawarada Re: Salon Margarett 28.03.08, 11:22 Zamówiłam suknię w Panoramie ,model Sława .Zasięgałam rady znajomych ,solidna firma . Ceny od 2 do 3 tys.,warto pojechać długo otwarte. Mają jeszcze swoją filię w Jankach,ale tam działają tylko od 8 do 15. Miłych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-mysz Re: Salon Margarett 28.03.08, 15:59 Ja kupiłam tam moją sukienkę. Podobają mi się ich fasony: jest dużo zwiewnych sukienek, dużo sukienek z koronkami, a to właśnie moje preferencje. Kiedy odwiedzałam inne sklepy, zniechęcało mnie,że wiele sukien było takich ”pancernych”, nakrochmalonych jakby i z dużą ilością błyskotek. Ceny, moim zdaniem, mają przystępne. Fakt, że wiele fasonów kosztowało 2, a nawet 3 tys. zł, ale ja moją sukienkę z ubiegłorocznej kolekcji dostałam za 1220 zł, więc nie jest tak źle. Panie bardzo miłe. Welon też planuję u nich kupić. Tyle, że ja byłam w salonie w Katowiach. Odpowiedz Link Zgłoś