pelagia_pela 10.03.08, 19:20 Wiem, ze to nie polski zwyczaj, ale wychodze za maz za Anglika. Prosze was o opinie. Co myslicie o tej sukience dla nich? Mam nadzieje ze uda wam sie otworzyc zdjecie. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c3e52a939fb29b8a.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellena Re: druhny - sukienka 10.03.08, 20:09 Bardzo mi się podoba, zwiewna elegancka, sama mam podobną może dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: druhny - sukienka 10.03.08, 21:55 Świetna sukienka! Nie wiem czy pasuje do druhen, nie znam się. Pochwal się gdzie można kupić taką super sukienkę? Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: druhny - sukienka 10.03.08, 22:00 Debenhams - www.debenhams.com Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: druhny - sukienka 10.03.08, 22:06 Mnie się bardzo podoba – pewnie dlatego że kocham róż Ale tak na poważnie, to bardzo fajna. Tylko czy wszystkie druhny będą w niej wyglądać korzystnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia111 Re: druhny - sukienka 10.03.08, 22:51 Jak dla mnie bardzo skromna, raczej taka nie oficjalna - nie w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: druhny - sukienka 10.03.08, 23:08 Zalozenie bylo ze ma to byc skromna elegancja - zadne gosety i falbany wiec dziekuje Ci za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 Re: druhny - sukienka 11.03.08, 08:35 Z tym zwyczajem to nie do konca tak jak piszesz. Babcia mi mowila,ze kiedys wlasnie byla taka tradycja z druhenkami..ale nie wiadomo czemu teraz jej nie ma. Mysle,ze z czasem sie to zmieni, bo to bardzo ciekawy pomysl. Ja myslalam tez o druhenkach,ale jesli sie na to zdecyduje, to kupie im wszytkim ten sam material..a one we wlasnym zakresie cos sobie uszyja wedle upodoban Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: druhny - sukienka 11.03.08, 10:03 To jest swietny pomysl z tym materialem... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 Re: druhny - sukienka 11.03.08, 11:28 Ciesze sie,ze moglam pomoc Nie zapomnij o slicznych bukiecikach.. Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: druhny - sukienka 11.03.08, 11:39 No wlasnie - bukiety. Hmmm, myslalam zeby male okragle z roz - czy kolor herbaciany (cieply az w lekki braz)bedzie pasowal? Te szarfy maja kolor ciemnno brazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_brown_69 Re: druhny - sukienka 11.03.08, 15:03 Rozowy i brazowy pasuja swietnie, ale rozowy + brazowy + herbaciany (czyli z odciemiami pomaranczu) - nie koniecznie Natomiast sama sukienka wydaje mi sie bardzo odpowiednia na taka okolicznosc. Dziewczeca i elegancka. Jak ja bym miala jako druhna ubrac taka suknie, zrobilabym to bez zadnych oporow Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: druhny - sukienka 11.03.08, 15:18 Bardzo Wam dziekuje za opinie A moze kremowe + bladorozowe roze? Jest szansa na brazowy bukiet ? Sa jakies kwiaty w tym kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: druhny - sukienka 13.03.08, 00:56 sukienka ok, ale pytanie czy pasuje do druhen? czy kazda ma taka sama figure i wzrost i czy kolor odpowiednie dla nich? ja mialam 3 druhny, kazda inna. wybralam jedwab w kolorze pasujacym kazdej a kazda z nich uszyla suknie wedlug wlasnego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś