waga111 01.09.03, 23:43 PROSZE O WSZELKIE POMYSLY, JAKIE MOGA BYC WYKORZYSTANE PODCZAS WIECZORU PANIENSKIEGO! PIERWSZY RAZ ORGANIZUJE COS TAKIEGO, MOZE DORZUCICIE KILKA SWOICH RAD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fib3 Re: WIECZOR PANIEŃSKI! 02.09.03, 08:56 Byłam tylko kilka razy. Ale uważam, że dużo lepszy jest wieczór panieński w domu, niż w knajpie. Cała uroda polega na "obżeraniu się" i pogawędkach na tematy, o których nie rozmawia się "w towarzystwie". U jednej koleżanki obowiązkowe było przyniesienie na kartce A4, swojego ulubionego przepisu i w ten sposób powstała książka kucharska. Pomysłem jest oglądanie filmów w klimacie Częstym pomysłem jest oglądanie filmów „w klimacie”, ale to nie zawsze wychodzi dobrze. Udanego wieczoru. f Odpowiedz Link Zgłoś
ochm Re: wieczór panieński 02.09.03, 14:46 Na takich typowo babskich imprezach jest też zwyczaj (może nie wszędzie), że przyjaciółki, koleżanki i inne zgromadzone białogłowy przynoszą prezenty dla panny młodej. Upominki są oczywiście w pikantnym klimacie oddającym atmosferę wieczoru ) Wszystko czego nie wypada nosić, mówić i same mało przyzwoite rzeczy, aczkolwiek ze smaczkiem. Mozna też wspólnie zrobić jeden większy prezent, np. sexowną koszulkę nocną dla niej. Polecam też wizytę w sex shopie, ale takim z prawdziwego zdarzenia (patrz film Kasia i Tomek). Można tam wybrać fajne, zabawne rzeczy, które na pewno uczynią ten wieczór zabawnym, o ile dziewczyny mają poczucie humoru i nie sa dewotkami. Pozdrawiam i życze niezwykle udanego wieczoru. Daj znać jak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moll Re: wieczór panieński IP: 217.153.87.* 21.05.04, 13:26 ochm napisała "Polecam też wizytę w sex shopie, ale takim z prawdziwego zdarzenia (patrz film Kasia i Tomek)." Czy ktoras z was pamieta (wie), gdzie znajduje sie ten sex shop, w ktorym byli Kasia i Tomek - pytanie jest oczywiscie zwiazane ze zbilzajacym sie wieczorem panienskim mojej kolezanki Bardzo prosze o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ochm Re: WIECZOR PANIEŃSKI! 08.09.03, 20:55 Mam jeszcze jeden pomysl. Mozecie powrozyc sobie z kart, postawic kabałe lub tarota. Nie trzeba być zawodowym wrozbita, wystarczy ksiazeczka, ktora mozna kupic w ksiegarni. Swego czasu byly tez dodawane jako gadzet do roznych kobiecych pism. Tak wiec wieczor z wrozbami polecam. Jesli wpadne na kolejny pomysl to oczywiscie napsize. NIe wiem tylko na ile moje pomysly sa aktualne. Czy moze wieczor panienski juz byl... Pozdrawiam jak zwykle cieplo ... Odpowiedz Link Zgłoś
b.jaga Re: WIECZOR PANIEŃSKI! 12.09.03, 10:21 Bylam na takim wieczorze, gdzie narzeczona spowiadala sie publicznie ze wszystkich 'narzeczonych' jakich miala.. Przesluchiwaly ja przyjaciolki, podrzucajac imiona. Chyba bym nie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
waga111 Re: WIECZOR PANIEŃSKI! 20.09.03, 21:06 Dzieki dziewczyny za wszystkie pomysly! Wieczor sie udalByly pikantne prezenciki, duzo smiechu i "babskiego gadania" Jeszcze raz dzieki za inspiracje! Pozdrawiam! K. Odpowiedz Link Zgłoś