mmaagg84 31.03.08, 23:43 Witam, co myślicie o sukni Herm's Liporio? www.madonna.pl/en/herms.php?s=liporio W rzeczywistości wygląda naprawdę pięknie. Jakie mogłyby być dodatki: welon, bukiet, fryzura, rękawiczki? Będę wdzięczna za pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domisia82 Re: Sukienka Herm's 01.04.08, 00:23 ja specjalistką w tej dziedzinie raczej nie jestem, ale pewnie welon bez lamówki hiii )) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Sukienka Herm's 03.04.08, 20:05 i bez rekawiczek, bo nie jestes choinka, żeby wszytskie "ozdoby" pchac na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
alle82 Re: Sukienka Herm's 03.04.08, 19:53 Witam..Ja już zamówiłam liporio Zakochałam sie w niej od pierwszego wejrzeniaJest absolutnie przepiekna!! Moj welon to długa mgiełka bez zadnych dodatków..Bukiet to albo kalie albo konwalie Nad fryzurą nadal myslę i nic mi do glowy na razie nie przychodzi..moze delikatne fale...Juz sie nie moge doczekac maja, kiedy moja suknia przybedzie do Polski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lapin80 Re: Sukienka Herm's 03.04.08, 22:01 śliczna suknia. zdradzicie ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Sukienka Herm's 05.04.08, 00:12 w Mystique w Warszawie 2620zł ja zapłaciłam/zapłacę 2350 planuję wiszące kolczyki z perłami i bransoletę do komplety welon mgiełka i wsio ja zamówiłam białą Odpowiedz Link Zgłoś
mmaagg84 Re: Sukienka Herm's 08.04.08, 20:14 Bardzo dziękuję za opinie i sugestie. Ja też zamówiłam, zakochałam się w niej jak tylko ją ujrzałam, nawet nie wiedziałam że tak szybko wybiorę suknię do ślubu. Panie w Mystique namówiły mnie na ecru-jestem już ciekawa jaka ona będzie?! Nie wiem właśnie tylko jeszcze co zrobić z włosami ponieważ mam nie bardzo długie i z zasady chodzę w rozpuszczonych. Ale jeszcze pomyślę. Jeszcze raz dzięki i gdyby coś zechciał dopisać to bardzo proszę............. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Sukienka Herm's 12.04.08, 22:44 przejrzyj ten wątek strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1692.0.html tutaj dziewczynie przysłali Liporio w wersji ECRU (chyba bo do końca nie wiemy co jej przysłali - sukienka była żółta) dopytaj sie co i jak abyś nie była rozczarowana widziałam białą Liporio, przymierzałam cappucino i te są piękne ta żółta (może to ecru nieciekawie wygląda) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaagg84 Re: Sukienka Herm's 14.04.08, 10:14 O Boże nie chcę nawet o tym myśleć. Nie wiem czy dobrze że to wszystko przeczytałam. ślub mam 14/06 - nie wiem kiedy będzie w salonie moja suknia, ale już się boję. W Mystique zapewniają że będzie ok, ale teraz nie jestem tego taka pewna. Było wybrać białą...........Co mam robić? Pozostaje tylko czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiusia26 Re: Sukienka Herm's 25.04.08, 10:08 Witam. Na pewno będzie śliczna. Ładniejszej sukni nie znalazłam. Ja zamówiłam białą. Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: Sukienka Herm's 25.04.08, 10:49 Witam, ostatnio zaczęłam się tu udzielać, jeśli chodzi o bukiety. Ze swoim bukietem nie poszalejesz, bo suknia bardzo wytworna i bogata, zatem dodatki muszą być skromne, łącznie z kwiatami. Jeśli zdradziłabyś więcej szczegółów o sobie, więcej mogłabym podpowiedzieć. Konwalie - jesli jeszcze będą, peonie, groszek pachnący itp., wytworniejsze choć urzekające prostotą storczyk, cantedeskie ... nieśmiertelne, bo wiecznie modne róże, powraca goździk w bukietach mieszanych, gerbera. Generalnie bukiety kolorowe mają przewagę w tegorocznych trendach, trochę egzotycznych roślin. Dla Ciebie mocno kolorowy odradzałabym. Akcenty egzotyczne - dla Ciebie byłyby OK - baza szarych pędów czy liści omszałych i kwiaty stonowane kolorystycznie. Jeśli mam coś doradzić proszę o szczegóły. Pozdrawiam - JD Odpowiedz Link Zgłoś
alle82 Re: Sukienka Herm's 25.04.08, 16:00 Ja zamówiłam przepiękne, powracające do łask goździki Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: Sukienka Herm's 26.04.08, 17:15 Naprawdę sa piękne, nawet łodygi. Na topie teraz szarości w kwiatach, a łodygi goździków są właśnie z szarawym nalotem. Można wykorzystać i kwiaty, i dekoracyjne łodygi. Byłam w czwartek na pokazie florystycznym - powraca też różnokolorowa gerbera. Może przygotuję jakąś relację z pokazu (mam taki ambitny plan!!!) i zamieszczę tu również. Pozdrawiam - JD Odpowiedz Link Zgłoś
mmaagg84 Re: Sukienka Herm's 30.04.08, 22:18 Witam, Więcej o sobie w nawiązaniu do maila.Mam 24lata i 164 cm wzrostu. Włosy i karnacja ciemna. Nie mam jeszcze koncepcji na dodatki, fryzurę więc jestem wdzięczna za każdą sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: Sukienka Herm's 01.05.08, 18:36 Witam, img337.imageshack.us/img337/3400/220zlzy0.jpg cantedeskie bardziej ecru, a są takie tylko ciut mniejsze kielichy mają, wstążka w kolorze sukni, myślę, że nawet mogłaby być ta obręcz z perełek, ale też w kolorze sukni. img380.imageshack.us/img380/7133/wizanka22tk7.jpg tu są bardziej ecru cantedeskie, tylko chyba trochę krótsze łodygi dla Ciebie, przewiązanie w dwóch miejscach, nie w trzech, duże i małe perły w kolorze sukni, wstążka w kolorze ecru. Tu są jeszcze malutkie zielonkawe kwiatki hortensji pnącej (ślub był w lipcu, akuratnie u mnie w ogrodzie kwitła). img364.imageshack.us/img364/595/wizanka12xo8.jpg img337.imageshack.us/img337/3623/wizanka12nb8.jpg tu kryza z cantedeskii, róże img380.imageshack.us/img380/751/3461bigxluxvd9.jpgBERŁO kryza w kolorze sukni kwiaty np. storczyk tajlandzki zielony, gipsówka, zielone (pistacja) róże, ecru róże, pietrowo img364.imageshack.us/img364/3761/bukietslubny44jw7.jpg bez wstążki Może coś ci podpowiedzą te bukiety. Pozdr. Jola D. Odpowiedz Link Zgłoś