aniuta0 09.04.08, 19:27 Czy ktora z Was zamawiała tam suknie? CZy salon jest profesjonalny, czy nie było żadnych uchybien w zamowieniu, dostarczeniu itp czy wszystko bylo na czas, jak ceny i obsluga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tra_virgolette Re: salon Coline - Warszawa 09.04.08, 20:25 obsluga przemila, ja bylam zachwycona, czulam sie naprawde wyjatkowo. sukni jeszcze nie zamowilam, wiec tez interesuje mnie temat. ale wizyta byla tak mila, ze na pewno tam zamowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_1 Re: salon Coline - Warszawa 10.04.08, 13:23 Salon zamieszcza na swojej stronie internetowej informację że ma długoletnie doświadczenie ciężko mówić o doświadczeniu jeżeli salon powstał w tym roku a Pani która tam pracuje może i ma doświadczenie w sprzedaży bo pracowała w innym salonie ślubnym ale mnie do siebie nie przekonała. Odpowiedz Link Zgłoś
jon.ka Re: salon Coline - Warszawa 10.04.08, 19:52 Polecam salon Coline, zamówiłam tam suknię i jestem bardzo zadowolona z obsługi i klimatu jaki tam panuje. Moja suknia www.coline.pl/suknie-slubne/kolekcja-slubna/la-sposa.html Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: salon Coline - Warszawa 13.04.08, 20:09 Ja też gorąco polecam. W tym salonie poświęcono mi bardzo dużo czasu. Przymierzyłam wszystko co chciałam. Bez pośpiechu. Profesjonalna obsługa (doświadczenie m.in. w salonie Madonny), rzetelnie i sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mak1981 Re: salon Coline - Warszawa 06.05.08, 19:59 ostatnio wybrałam sie do tego salonu i zrobił na mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie - piękne suknie i fachowa pomoc. aż nie chciało mi się wychodzić podobnie w salonie desirer na żurawiej. przemiłe panie i bardzo pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś