eszforcik 12.04.05, 15:15 Czeka mnie operacja usunięcia pęcherzyka żółciowego. Może ktoś doradzi mi do jakiego chirurga pójść?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hejj1 Re: Dobry chirurg 12.04.05, 19:03 Tylko chirurgia w szpitalu miejskim. Moja siostra tam miała robione laparoskopem.Wszystko było i jest OK. Bardzo miła atmosfera na oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Dobry chirurg 12.04.05, 21:49 Hmm, to w takim razie jest 2:1 dla wojewódzkiego, bo ja znam dwie osoby, które były pacjentami na Poniatowskiego właśnie i bardzo sobie chwalą. O ile w ogóle można sobie cokolwiek chwalić w przypadku takich zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goośśśćććć Re: Dobry chirurg IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 12.04.05, 22:05 Wojewódzki przereklamowany. Znam inne zdania. Ja tam wolę również chirurgię miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
eszforcik Re: Dobry chirurg 12.04.05, 22:08 Dzięki za odpowiedź. Ja niestety mam obiekcje przed zabiegiem na Poniatowskiego, gdyż mam niemiłe doświadczenie z jednym, niezbyt przyjemnym chirurgiem. Nie mogę oczywiście oceniać wszystkich pracujących tam lekarzy, ale jednak wolę trzymać się od nich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Dobry chirurg 13.04.05, 10:27 Czy nie nazywał się Klepacki? Bo ja jakoś w grudniu ub. r. trafiłem na takiego kiedy byłem w nocy na Poniatowskiego z ojcem, któremu ból nie pozwałał nawet mówić. Pan doktor (po konsultacji z równie bystrą koleżanką) nie zechciał przyjąć taty na oddział. Dodam, że z ojca bólem trafialiśmy już wcześniej do innych lekarzy. Wszyscy uważali, że gdy objawy się nasilą to powinien trafić do szpitala. Miał też zrobionych wiele badań i tylko jeden z lekarzy (znajoma neurolog) podejrzewał poważne schorzenie. Jednakże pan Klepacki w sposób odynarny by nie rzec chamski spławił nas ze szpitala (wysyłał też na pomoc lekarską do przychodni). Ból taty nie należał do małych. Ojciec bowiem jest twardym facetem i nie narzeka na swój los. Późniejsza diagnoza wyjaśniła ból - też w szpitalu na Poniatowskiego tafiliśmy na rewelacyjnych lekarzy. Zapewniam, że powodem bólu nie był katar. Odpowiedz Link Zgłoś
eszforcik Re: Dobry chirurg 13.04.05, 12:53 Niestety nie wiem jak się nazywał ten "przyjemny" lekarz, ale wiem, że na pewno nie chciałabym go więcej spotkać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: Dobry chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:52 wielokrotnie byłem swiadkiem podobnych diagnoz tego "lekarza". Ciekawe, ze szpital woj w siedlcach jest w czołówce szpitali krajowych. Odpowiedz Link Zgłoś