rhodeisland 13.05.08, 07:20 Brawo! www.aisledash.com/photos/jenna-bush-and-henry-hagar/799884/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisia25 Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 07:33 Ja wlasnie zawsze chcialam isc do slubu tak uczesana, a nie jakies koki, a w nich kwiaty i wyglada to tak, ze normalnie mozna tam spotkac orangutana i zakochac sie w nim Odpowiedz Link Zgłoś
the_city Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 09:12 Boże, jak ona pięknie wygląda. Właśnie tak bym chciała. Brawa za skromność i prostotę! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 09:21 ladnie i naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
julciunia Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 09:42 suknia piękna... że można się rozmarzyć! tylko czemu na rzadnym zdjęciu nei stoi przodek tylko zawsze bokiem/trochę tyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
dunkelzahn Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 09:43 Mama poprosila 12 projektantow o zaprojektowanie corce sukienki.Co do tematu prostota i skromnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 10:55 No i dobra, stać ich. Co nie zmienia faktu, że suknia jest prosta i skromna, bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dunkelzahn Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 11:31 angazetka napisała: > No i dobra, stać ich. Co nie zmienia faktu, że suknia jest prosta i > skromna, bardzo wdzięczna. Suknia ma moze prosty kroj ale to jeszcze nie znaczy, ze jest prosta i skromna. Teraz jest moda na tego typu sukienki i zaden projektant przy zdrowych zmyslach nie zaprojektuje corce prezydenta falbankowej bezy obwieszonej swiecidelkami. Zaloze sie tez, ze material, z ktorego to cudo zostalo uszyte ma naprawde bardzo niewiele wspolnego z przymiotnikami prosty i skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 12:18 Skoro ją stać na dobry materiał, to dlaczego miała nie szyć z niego sukni? Dzięki efekt jest taki, jak na załączonym obrazku. Tak mocno kole w oczy wrażenie, jakie ktoś robi? Odpowiedz Link Zgłoś
dunkelzahn Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 13:23 Nie wiem po co ta agresja w Twoim poscie. Czy ja gdzies pisze, ze laska zle wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 12:25 Tu się zgadzam. Sukienka jest inna niż nasze rodzime bezy, ale prostą i skromną bym jej nie nazwała. Ma koronki i tren, więc moim zdaniem jest raczej wyszukana. A ładna jest, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
the_city Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 12:51 Ja osobiście pisząc "prosta i skromna", miałam na myśli ogólny wyglad panny młodej. To co rzuca się w oczy to umiar. Materiał skromny z pewnością nie był ale krój sukni tak, z biżuterii panna młoda ma na sobie tylko delikatną bransoletkę, a we włosach kwiaty. Niewiele znam dziewczyn, które by się do tego ograniczyło. Większość wybrałaby przeładowany ozdobami welon lub diadem i obowiązkowo naszyjnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 10:26 bo panna młoda przed ślubem oświadczyła, że nie lubi blichtru i gwiazdorstwa. Dobrze na tym wyszła, a elegancja wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
kestral rhodeisland 13.05.08, 17:09 Widze,że juz sie tutaj rozgoscilas na dobre. Co Cie tu sprowadza oprocz zachwalania stanow i krytyki, wychodzisz za mąż? czy chcesz nas troche uświadomic, co jest eleganckie i modne? Jakie Ty masz pojecie o Polsce?, kiedy Tam ostatnio bylas? Jak ktos lubi bezy itp to i tak ubierze, po co psujesz dziewczyna humor Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: rhodeisland 13.05.08, 17:30 chyba nie jestes w stanie ogarnąć, że to jest forum publiczne, i może tu sie wypowiadać każdy, pod warunkiem nie naruszania regulaminu. Do wypowiedzi rhodeisland nie ma podstaw sie czepiać, nie spamuje, nie zamieszcza ogłoszeń itp. A to chyba ty masz problem, że ci przeszkadza, że opisuje zwyczaje ślubne panujące w USA, ja mogę opisywać zwyczaje ślubne panujące w FR, jak mi przyjdzie ochota. A ty nie masz prawa z tego powodu wyganiać z forum, zacietrzewiona i zakompleksiona Weib. Odpowiedz Link Zgłoś
kestral Re: rhodeisland 13.05.08, 17:32 hehe niedlugo zacznie spamowac - juz na nie jednym forum jest nie mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś
kestral np na urodzie 13.05.08, 17:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=79443314&a=79490054 Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: np na urodzie 13.05.08, 21:52 pojęcia forum i pluralizm, są ze sobą tak ściśle związane jak "zbrodnia i kara". Jak tego nie zrozumiesz, to lepiej nie zaglądaj na forum, tylko sobie załóż bloga, tam będą panowały twoje wyłącznie słuszne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: Prostota sukienki i uczesania corki Busha 13.05.08, 20:22 Wyrazanie opinii jest spamowaniem? Sukienka corki Busha na pewno nie byla tania (zaprojektowal ja Oscar de la Renta). Jest w swietnym guscie i to nie zalezy od ceny, ale od jakosci materialu i od kroju. Mysle, ze wkurzaja sie na mnie osoby, ktore probuja sukienkami zaimponowac otoczeniu (popatrzcie na co mnie stac) uwazajac, ze im sukienka wieksza i ozdobniejsza tym drozsza. Pamietacie koszmarna sukienke, ktora Diana miala na swoim slubie? Zupelnie do niej nie pasowala. Mloda dziewczyna byla nia przytloczona. Nie mam czasu szukac zdjecia z tamtego slubu. Jesli ktos moze niech zamiesci link. Narazie. Musze wyjsc z domu, nie mam czasu na dluzsze pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś