aiwlyskeram 21.05.08, 20:37 Witam Jola, mam prośbę do Ciebie czy mogłabym Ci na maila zdjęcie mojej sukienki żebyś mi doradziła jakie kwiaty do niej pasują??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1flora.1 Re: do 1flora.1....... 21.05.08, 20:43 Witam, może poza suknią in. dodatkowe informacje? Jeszcze przed Tobą mam jedną dziewczynę, myślę o jej ślubie i przygotowuję propozycje. Chyba, że natychmiast mnie coś natchnie. Wysyłaj: jolanta.darska@rondow.pl Czekam i pozdr. Jola D. Odpowiedz Link Zgłoś
b_asiczka123 Re: do 1flora.1....... 21.05.08, 20:52 A ja też mogę wysłać swoje zdjęcie i opis? też poszukuje inspiracji co do bukietu Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: do 1flora.1....... 21.05.08, 21:09 Witam, Asia trzecia w kolejce bedziesz. Może jutro się na spokojnie Wami zajmę. Tylko napiszcie o SOBIE jak najwięcej, nie tylko strój, ale upodobania, co lubicie, swoje oczekiwannia; ślub, sala czy auto itp. Wtedy jest mi łatwiej wyczuć aurę. Pozdr. Jola D. Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: do 1flora.1....... 21.05.08, 21:32 Wiecie co? Popatrzyłam, że inni mają takie mądrości w podpisie. No to zaczęłam szperać i natychmiast na nią wpadłam. Zrządzenie boskie. Też uważam, że jest rewelacyjna. Tylko, że nie mogę jej już znaleźć, a nie pamiętam czyja ta mądrość. Pozdrawiam - Jola D. Odpowiedz Link Zgłoś
b_asiczka123 Re: do 1flora.1....... 21.05.08, 22:45 niezmiernie sie cieszę - zatem jutro wyślę maila z opisem Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: do 1flora.1....... 22.05.08, 11:07 Jolu napisałam Ci maila na Twoją normalną skrzynkę, NIE gazetową. Taka mała ciekawostka Odpowiedz Link Zgłoś