Dodaj do ulubionych

Too Godd To Go - pytanie

25.09.25, 13:52
Do tej pory nie korzystałam, ale widziałam pełno tiktoków (przeważnie z londynu), gdzie ludzie korzystali i paczki z piekarni były całkiem zachęcające.

Skorzystałam dziś w lokalnej piekarni w moim mieście (PL) - paczka z 40zł na 13zł.
Nie liczyłam na kosz bułek i 5 bochenków chleba, ale dostałam ok 0,5kg sernika na zimno i 8 kruchych ciasteczek kakaowych.
To norma?

Sernik dobry, z malinami, wchodzi do herbaty właśnie równo.
Ale mam taki dysonans z tym co widziałam w paczkach na tiktoku, a tym co dostałam.

Ktoś kiedyś korzystał?
Obserwuj wątek
    • marta.graca Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 13:56
      Tak, możesz dostać bardzo różne rzeczy. Jest grupa na FB, gdzie ludzie wrzucają swoje łupy z TGTG, możesz porównać.
    • raczek47 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 13:58
      Korzystam na co dzień. Bardzo różnie się trafia. Z reguły te same firmy dają ofertę i można po kilku razach stwierdzić, gdzie paczki są fajne a gdzie dziadostwo.
      • raczek47 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 13:58
        Jeszcze jest aplikacja foodsi.
        • kk345 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 20:08
          Ale bez rankingów, więc zamawiasz w ciemno
          • ardzuna Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 22:32
            Są oceny w Foodsi.
            • kk345 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 21:14
              Ale same gwiazdki bez kategorii, więc nie wiesz, czy ocena jest niska przez niemiłą obsługę, czy słabą jakość jedzenia, czy może przez małą jego ilość. TGTG ma to rozwiązane dużo czytelniej.
              • ardzuna Re: Too Godd To Go - pytanie 28.09.25, 16:39
                Może, ale są też grupy na FB i można sobie doczytać.
    • ichi51e Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 13:59
      Ale w czym jest problem? Pol kilo sernika za 13 zeta plus ciastka to fajny deal.
      Na tym właśnie biznes polega jak rozumiem że nie wiesz co dostaniesz?
      • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:05
        Tak właśnie jest. Pół kilo sernika to fajny deal, zwłaszcza jeśli dobry.
        • eva_evka Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:26
          Też mi się tak wydaje. Moze autorka napisze, skąd jej niezadowolenie?
          • leyla76 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 16:06
            eva_evka napisała:

> Też mi się tak wydaje. Moze autorka napisze, skąd jej niezadowolenie?

Pewnie liczyła na bułki i chleb, a tu się tylko sernik trafił i na dodatek pół kilo.
    • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 13:59
      Korzystam, zwykle wcześniej sprawdzam na grupie co ląduje w paczkach, mam też swoje pewniaki i ulubione miejsca. Trafia się bardzo różnie ale do tego co jest za granicami to raczej daleko.
    • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:04
      Ale dlaczego jesteś niezadowolona? Wolałabyś bułki i chleby, czy uważasz że dostałaś za mało?
      Ja z piekarni dostaje zawsze chleby… ostatnio za 15 zł miałam 3 chleby z ziarnami, 4 duże bułki i 2 babeczki z budyniem. Wolałabym coś słodkiego, ale uważam, że obiektywnie i moja paczka, i twoja była fajna.
      Masz grupę TGTG na Fb, tam ludzie wrzucają zdjęcia z Polski. Trochę bez sensu porównywać z Londynem…
      • lauren6 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 17:56
        > Masz grupę TGTG na Fb, tam ludzie wrzucają zdjęcia z Polski.

Wspaniała grupa, aż łezka w oku się kręci na jej wspomnienie. Takich dram jak tam nie widziałam od czasu wstawienia zdjęcia kotleta schabowego w piątek na grupie Co dziś na obiad.
        • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 20:11
          Co?
          Zaglądam tam czasami i nigdy żadnej dramy… 🤔
          • lauren6 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 20:27
            Może chodziło o grupę tej drugiej aplikacji, nie pamiętam. Poza normalnymi ludźmi była tam grupa ekologicznych szurów zafiksowanych na niemarnowaniu jedzenia za wszelką cenę. Padały tam złote myśli typu, że nadgryzionych pierogów, które nam nie smakują, nie można wyrzucać do śmierci, tylko powinno się je przekazać komuś innemu np koleżance z pracy.
            • ichi51e Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 21:10
              Przepraszam ale Ematka również twierdziła że tiramisu które dostaliśmy w prezencie i którego nie mamy ochoty jeść również należy przekazać dalej.
              • alicia033 Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 08:14
                ichi51e napisała:

> Przepraszam ale Ematka również twierdziła że tiramisu które dostaliśmy w prezencie i którego nie mamy ochoty jeść również należy przekazać dalej.
                >

Serio nie widzisz różnicy między nadgryzionym pierogiem a tamtym tiramisu?
                Aha.
              • lauren6 Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 09:28
                Podejrzewam, że w tamtym wątku nikt cię nie pouczał jak powinnaś jeść tiramisu. Bo na grupie fb padały złote rady, że na początku powinno się delikatnie uchylić opakowanie pierogów, a następnie odkroić mały kawałek i spróbować. Autorka została zmieszana z błotem za to, że śmiała pierogi podgrzać i następnie pieróg ugryzła, zamiast użyć noża.

Było tam więcej tego typu kwiatków. Bo jedzenia się nie marnuje, w imię złotej studenckiej zasady: "ma się zepsuć i zmarnować, lepiej zjeść i zachorować".
        • zerlinda Re: Too Godd To Go - pytanie 30.09.25, 15:16
          Ja się już na fb na żadnych grupach kulinarnych nie wpisuje. Raz, pod rosołem z kaczki napisałam, że ja nie lubię, dla mnie za tłusty. Matko, jaką aferę rozpętałam! A jeszcze kiedyś zadałam niewinne pytanie na grupie branżowej, dyskusja była jeszcze bardziej zaciekła niż pod rosołem. Tym sposobem wszelkie pytania pozostaje mi zadawać na ematce..
    • bezmiesny_jez Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:17
      >Ale mam taki dysonans z tym co widziałam w paczkach na tiktoku, a tym co dostałam.

big_grin
    • przepio Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:20
      Tak, ja korzystam czesto, w różnych krajach
      • przepio Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:22
        przepio napisała:

> Tak, ja korzystam czesto, w różnych krajach

U siebie przetestowałam wiele opcji, wiec wiem gdzie sa te rzeczy, ktore mi przeważnie pasują. I tam zamawiam.
    • kamin Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 14:34
      Kilogram sernika kosztuje koło 50 zł, więc jakby się opłaca kupić 0,5 kg za 13 zł i jeszcze mieć herbatniki
    • kk345 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 15:39
      Czytaj opinie o miejscach i sprawdzaj elementy ocen, tak są kategorie różnorodność, ilość jedzenia itp. Nie kupuję paczek poniżej oceny 4,5, bo to z reguły czyszczenie regałów
    • leyla76 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 16:15
      Tak totalnie nie w temacie.
      Przeczytałam wątek, wpisałam jedna odpowiedź. Weszłam na Instagram i pierwsze co widzę to reklama too good to go, na dodatek wyroby piekarnicze. Sama z too good …. nigdy nie korzystałam 😉
      • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 17:51
        W tym akurat nic dziwnego nie ma.
        Gorzej, jak tylko o czymś pomyślę i widzę to zaraz w Internecie 😦
        • przepio Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 19:43
          dolce-gabanana napisała:

> W tym akurat nic dziwnego nie ma.
          > Gorzej, jak tylko o czymś pomyślę i widzę to zaraz w Internecie 😦

Tak, nawet ostatnio mężowi mowilam, ze nie mówię, nie szukam, a samo sie wyświetla...przeraża mnie to
        • asia_i_p1 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 21:17
          A to akurat znaczy tyle, że chwilę wcześniej było na jakiejś stronie, którą oglądałaś, tylko na marginesie i zarejestrowałaś podprogowo. I dlatego o tym teraz myślisz
          • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 09:37
            Nie, na pewno nie.
            Ostatnio jechałam kilkanaście godzin samochodem, m. in przez góry. Telefonu nie używałam, bo bateria mi spuchła i sie przegrzewal smile był billboard z kapciami góralskimi po drodze, i pomyślałam sobie, że fajnie by było takie mieć znowu, miałam takie w dzieciństwie…
            Przyjechaliśmy do domu, włączam telefon: kapcie góralskie 😯
            • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 22:45
              Lepiej powiedz co to za przegrzewający się badziew. Mój mąż ma ten sam problem z redmi.
              • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 22:14
                Redmi Note 10 Pro. Stary już bardzo, ale przegrzewał się jeszcze jak był w miarę nowy. Ale tak ekstremalnie, że w letni dzień na ładowarce potrafił po prostu wyłączyć wszystkie funkcje oprócz dzwonienia. W tym roku spuchła mu bateria i przestał się nadawać do użytku.
      • konsta-is-me Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 11:14
        Przecież to nie żaden zbieg okoliczności ,tylko wujek Google czuwa.
        Mam tak cały czas, w wątkach o ubraniach , pojawiają mi się reklamy ubrań, tu na forum choćby itd.
    • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 18:03
      Korzystałam ale nie z piekarni, bo jest za duży rozstrzał tego co oferują i niekoniecznie chciałabym dużo chleba czy dużo słodyczy. Trzeba czytać opinie. Wybieram miejsca, gdzie jest małe ryzyko, że mi zawartość paczki nie podpasuje.
      • backup_lady Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 18:06
        A jakie miejsca polecasz? Bo w mojej okolicy z tego, co widzę to głównie piekarnie i stacje BP, czasami Biedronka, ale nie zawsze. Aplikacje mam już chwilę, ale pierwszy raz skorzystałam. Za miesiąc będę w UK, to też sprawdzę i porównam smile
        • apallosa Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 18:18
          Ja mieszkam w Londynie i z oferty TGTG skorzystalam pierwszy i ostatni raz.
          Zeby to jeszcze pierwszy, lepszy sklep albo knajpa, ale nie....wybrałam osiedlowy market, w którym 2- 3 razy w tygodniu robię zakupy. Dostałam same ,,ogony" - jakieś dżemy ( do pyska nie bierzemy) , posypke do tortów ( po jaka cholere) , paczke ptasiego mleczka ( przydala sie dla gości ). Slowem - nic ciekawego...
          A szkoda, bo w ofercie mają przepyszna garmazerke, owoce,warzywa, bardzo dobre jogurty.
          Slowem- wtopa na całego.
          • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 20:14
            Ale to nie aplikacja jest zła, tylko ten konkretny sklep dał ciała….
            Zresztą, dżem i ptasie to raczej normalne produkty, sklep nie robi paczki pod wasze gusta smile
            • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 20:27
              albo i nie dal, podaja przyblizona wartosc paczki i zapewne akurat te produkty miala krotka date waznosci do spozycia.
            • budyniowatowe Re: Too Godd To Go - pytanie 29.09.25, 17:54
              dolce-gabanana napisała:

> Ale to nie aplikacja jest zła, tylko ten konkretny sklep dał ciała….

To nie sklep dał ciała tylko użytkownicy aplikacje nie mają pojęcia jak TGTG działa.
        • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 20:07
          ja jeszcze w innym kraju jestem ale u mnie sa restauracje, zazwyczaj tematyczne typu hinduska albo sushi, mozna wybrac wersje wege albo nie-wege, wiec mniej wiecej wiadomo, co bedzie. Wege-paczka z marketu to byla wielka siatka warzyw, niestety na czyms tam przyuwazylam plesn ale reszta produktow byla dobra. W kwiacarni daja mnostwo kwiatow. Widywalam tez jakies wielopaki z napojami.
    • kobietazpolnocy Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 21:11
      Naprawdę zależy od miejsca. Są takie co dają byle jakie ogony i takie gdzie można dostać fajne rzeczy.
      Mój ulubiony dyskont np pisze wyraźnie czy chodzi o warzywa i owoce, czy o konserwy i keczupy.
      Ale trafiłam też na byle jaką piekarnię.
    • pixie_w_miescie Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 21:22
      Bardzo lubię. Z reguły za granicą paczki mają lepsza zawartość niż te polskie. W PL staram się nie brać niczego co ma ocenę poniżej 4. Tak jak dziewczyny piszą - warto przejrzeć opinie w apce (na foodsi też już są opinie) i na grupie fb.
      • gryfna-frelka Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 21:22
        Coz, przetestowalam kilkadziesiat paczek w Brukseli i okolicach, nie zgodze sie z tym ze z reguly paczki poza Polska sa lepsze. Juz przestanmy powtarzac mity post-PRL...
        • chatgris01 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 11:20
          Belgowie mają opinię skąpych cool
          • gryfna-frelka Re: Too Godd To Go - pytanie 06.10.25, 16:47
            Oh i znow mity... Wsrod moich bardzo licznych paczek byly zarowno bardzo, baaaaardzo skromne jak i takie gdzie doslownie wyszlam z danego miejsca z torbami smile
    • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 21:23
      N fb masz grupę o tej apce i możesz pooglądać co ludzie dostają. Bardzo aktywna grupa, codziennie dużo zdjęć. Czasem zadowoleni, czasem nie, różnie bywa
      Ja osobiście wolę sama wybrać co chce kupić i mieć mniej ale świrze i przeze mnie wybrane. Zatem to apka nie dla mnie.
      • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 21:33
        Świeże 😅
    • sueellen Re: Too Godd To Go - pytanie 25.09.25, 22:02
      Nie, ale wystarczy że znajdziesz się w angielskim supermarkecie koło 18:30 i trafisz na masę przecenionej spozywki. Bagietki po 30 pensów, mięso sushi, cuda wianki. Jakieś dwa tygodnie temu trafiłam tak na sernik którego normalnie bym nie kupiła. Wzięłam choć nigdy nie kupuje supermarketowych ciast bo akurat miałam wieczorem gości i okazał się bardzo fajny a kosztował grosze. Nie czuję potrzeby brania paczek niespodzianek w których zupełnie nie wiadomo co jest bo jak mi nie podpasuje to co? Wyrzucę?
    • annpierle Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 08:51
      Co do zawartości, to rzeczywiście warto czytać opinie.
      Natomiast uwaga na cenę.
      W mojej piekarni wczoraj rano były wolne zestawy, za połowę ceny wyjściowej. Kupiłam.
      Później, w ciągu dnia, zobaczyłam też zestawy za 1/3 ceny wyjściowej (tej samej co rano).
      Zapytałam o to przy odbiorze, bo może te droższe to jest wersja lepsza (wyroby premium, ciasta czy cokolwiek) a te tańsze taka zwyczajna, buły i chleb.
      Okazało się, że nie. Piekarnia szykuje tylko jeden rodzaj koszyków, odpowiadających cenie wyjściowej, a różnica na apce jest wygenerowana tylko i wyłącznie przez aplikację, bez związku z zawartością.
      Im później się kupuje, tym taniej wychodzi, z ryzykiem, że już nie będzie.
      • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 09:41
        Nie zawsze tak jest. Czasem jest tzw cena dynamiczna, jest to zaznaczone w apce.
      • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 20:09
        to tzw. cena dynamiczna, ale wg mnie to akurat sklep decyduje, czy z tego korzysta czy nie. Ale to jest zaznaczone przy ofertach.
    • iberka Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 12:56
      Kompletnie nie znasz zasad TgTg, Foodsi itp. za to ślepo wierzysz w to co serwuje internet. No fajnie big_grin
    • mika71 Re: Too Godd To Go - pytanie 26.09.25, 18:39
      Kiedyś korzystałam w Polsce ale bez szału było. Córka studiuje w Danii, pokazała mi swoje paczki. Jak u niej jestem tez korzystamy. Tym bardziej teraz nie korzystam w Polsce sad
    • kropkaa Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 00:42
      Nie korzystam i nie zamierzam.
      Nie widzę w sensu w płaceniu za coś, czego nie potrzebuję.
      Słodycze staram się ograniczać, a nie jeść, bo komuś zostały. Nie potrzebuję też kilku chlebów czy przypadkowych bułek.
      Czasem fb mi wyświetla posty ze zdjęciami paczek - zdecydowanie w to nie wchodzę.
      • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 07:38
        dlatego trzeba wybierac oferte, ktora podpasuje i takie tez sa.
        • kropkaa Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 10:31
          Moja koleżanka korzysta z tych bardziej dopasowanych. Jedzie pół miasta i wraca z 8 pasztetami wege z terminem ważności 2 dni. Ok, 2 dni są umowne, ale i tak nie zje tylu pasztetów w tydzień (bo ileż można), więc rozdaje.
          Średni biznes.
          • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:35
            No to niedopasowane jak daleko i produkt w hurcie. Adres jest znany a ofertę można po komentarzach oszacować.
      • czerwonylucjan Re: Too Godd To Go - pytanie 28.09.25, 14:28
        Chleb mozesz zamrozic a ten rzemielsniczy typu np vermont jest drogi
        • kropkaa Re: Too Godd To Go - pytanie 28.09.25, 22:24
          Vermont to najlepszy mojego własnego wypieku.
    • konsta-is-me Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 11:08
      Pol kilograma sernika i ciasteczka za13 zl to fantastyczna paczka !
      Najczęściej za 20 zł dostaje stare ciastko we Wrocku lub kilka starych bułek i zauednietego croissanta.
      Jedyna paczka gdzie można dobrze i smacznie trafić to Ślimak ( catering).
      Generalnie zraziłam się i rzadko korzystam - w mojej okolicy rzadko jest coś fajnego
      • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 12:22
        To nie lepiej iść kupic sobie ie 1 świeże ciasto w pełnej cenie i zjeść że smakiem, niż pake staroci do wywalenia? Bezsens
        Gdyby jeszcze można było wybrać co się chce kupić. To wolę iść do byle marketu i wybrać z rzeczy przecenionych takie buły, jak chce a nie coś przypadkowego. W ogóle nie rozumiem tego konceptu. A przypadkowo wyświetla mi się grupa na fb. Ciągle narzekają a dalej to kupują 😅
        • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 12:34
          Nie może to być paka staroci do wywalenia. Ma to być pelniwarrosciowy towar zanim się zepsuje, w innym przypadku trzeba reklamować. Dla mnie koncept jest fajny bo za 1/3 do połowy ceny mam dobre produkty.
          • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 12:44
            No czytając wpisy na grupie nieraz jest, np śmierdzące mięso z biedry. Absurd brac w ciemno podstarzale rzeczy tylko dlatego, że tanie, a potem wywalic, bo jechać reklamować nie zawsze sie opłaci. I nie jest to robione że skrajnej biedy, a dziwnej filozofii. Jeśli chodzi o to, by nie.marnowac. to nie lepiej iść do regały z przecenionym towarem i osobiście wybrać co by się chciało kupic?
            • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 12:54
              No to trzeba reklamować. Produkty muszą być pełnowartościowe, jeżeli jest inaczej musi być to zaznaczone w ofercie ale ciągle nie może być to zepsute mieso. Mam sprawdzone miejsca które zawsze mają dobre produkty i stamtąd biorę paczki. Nigdy niczego nie musiałam wyrzucić. Nie ma u mnie półek z przecenionym jedzeniem takim jakue mogę dostać w paczkach.
              • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:00
                W każdym Lidlu jest, w intermarche, w biedrach zdaje się też. We wszystkich większych sklepach widzę.
                • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:11
                  W netto masz kosze, lodówkę, w inter owoce i warzywa na stojaku, pieczywo i lodówka, w Lidlu regał na pieczywoz półka na drobne i oklejone pomaranczowo rzeczy normalnie na regałach wśród innych produktow. No może bie jest to jednolity system, ale markety go stosują i przeceniają
                • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:17
                  Nie wiem ja w takiich sklepach nie kupuje w ogóle mięsa nawet w normalnej cenie ani nie biorę paczek bo kompletnie nie da się przewidzieć tego co tam znajdę i czy mi się to przyda. Natomiast jeżeli biore w kurczaku z różna to wiem, że nie dostanę tortu tylko coś w stylu że zdjęcia(zdjęcie paczki) jąk jadę po paczkę do bistro to sprawdzam co jest danego dnia w menu i wiem czego się mogę spodziewać i jak są dania których nie jadam to tego nie klikam i jak najbardziej często można sobie wybrać to vo się chce jeżeli odbiera się paczkę na początku.
                  • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:21
                    Moje paczki to dania obiadowe catering , dieta pudełkową, kawiarnia, cukiernia, piekarnia, pierogarnia, lodziarnia, menu restauracyjne, pizzeria. Nie kupuje produktów spożywczych tylko rzeczy których nie znajdę na przecenie w dyskontach czy marketach.
                    • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:35
                      Paczka z mojej ulubionej pierogarni na dzisiaj. Regularnie kupuję tam pierogi, krokiety, surowki, zatem jeżeli mogę je mieć za pół ceny to czemu nie?
                      • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:46
                        I zobacz tu. Kawiarnia/sniadaniownia niedaleko mnie. Wystawia oferty i okresla co w nich będzie. W jednej wiem, że będzie kawa, w drugiej ciasto a w trzeciej kanapki zatem jak jestem.na spacerze w parku przy którym jest to mogę sobie wejść na tą kawę lub wejść po ciasto lub kanapkę, owszem nie wiem jakie to ciasto będzie lub z czym kanapka ale jak znam asortyment i mi pasuje to może nie mieć znaczenia.
                        • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:56
                          Niektóre miejsca traktują tę apkę jak formę reklamy. Świetny przykład z tą kawą niby do uratowania. To nie będzie odstana zimna kawa a pełnowartościowa świeżo przyrządzona. Ale klient wpadnie, może coś weźmie do kawy, może mu zasmakuje i jak pozna ofertę, to wróci.
                          • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 14:01
                            Dokładnie tak. Obok jest park i dwa ogromne place zabaw oraz trasa spacerowa przez las miejski. Aż się prosi wejść na kawę /ciacho. Czasami tam się umawiam z koleżankami i kawę i ciasta mają bardzo dobre. Byłam też na śniadaniu i też nie miałam zastrzeżeń.
                  • szmytka1 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 14:35
                    Teraz mam apetyt na kurczaka różna haha. Wyślę chyba syna na spacer 😁
            • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:45
              Nie musisz nigdzie jechać, reklamację składa sie w apce.
              Poza tym większość jednak jest zadowolona. Ci, którzy nie są, raczej nie kupują znowu.
        • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 13:39
          To nie mogą być starocie. I jak się z sensem oferty wybiera, to jest ok.
    • mikams75 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 14:00
      A czy ktoś próbował zajrzeć i przed zakupem spytać co jest w ofercie i jak pasuje, to kliknąć w apce? W małych lokalach może by to przeszło.
      • slonko1335 Re: Too Godd To Go - pytanie 27.09.25, 14:58
        Przechodzi w małych lokalach. Czasami pytam o której będą paczki i co w nich będzie i najczesviej mowia jeżeli wiedzą.
    • czerwonylucjan Re: Too Godd To Go - pytanie 28.09.25, 14:33
      Wszystko zalezy od miejsca korzystla wielokrotnie, najczesciej w drozdzowkarnii mieli wspaniele duze buly za duze pieniadze, a ja kupowalam to samo tylko za polowe taniej i zawsze bylam zadowolona, moglam jechac rowerem przez pol miasta po paczke..
    • bardzo_wredna_dziewucha Re: Too Godd To Go - pytanie 28.09.25, 22:50
      Właśnie dlatego nigdy, przenigdy jako osoba pracująca z żywnością, nie polecę nikomu oddawania rzeczy w apkach tego typu, bo ludzie ZAWSZE BĘDĄ NIEZADOWOLENI.
      Kupiłabyś 0,5 kg setnika i ciasteczka za 13 zł? No nie. Jest to promocja? Owszem. Dodatkowo jedzenie się nie zmarnowało, więc możesz sobie pogratulować, że uratowałaś coś ze śmieci. Co jest zatem nie tak?
      • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 29.09.25, 17:45
        E, bez przesady, większość jest zadowolona smile a marudy trafia się zawsze, w każdym biznesie!

Ja kiedyś miałam dom do wynajęcia, za granicą, ale powiedzmy tak jakby pomiędzy Wrocławiem i Poznaniem. No i pisze do mnie babka, że ona chętnie by wynajęła, ale gdyby był bliżej Poznania… no więc piszę jej, że jest tyle i tyle kilometrow od Poznania. No szkoda, szkoda, bo ona by chętnie. Ja, że niestety. Ona dalej, że ona bardzo potrzebuje, ale bliżej, i co ja na to 😂😂😂
        Musiałam ją zablokować bo zrobilo się dziwnie. Tacy ludzie są w każdym biznesie smile
        • ardzuna Re: Too Godd To Go - pytanie 30.09.25, 00:03
          dolce-gabanana napisała:

> Ja kiedyś miałam dom do wynajęcia, za granicą, ale powiedzmy tak jakby pomiędzy
          > Wrocławiem i Poznaniem. No i pisze do mnie babka, że ona chętnie by wynajęła,
          > ale gdyby był bliżej Poznania… no więc piszę jej, że jest tyle i tyle kilometro
          > w od Poznania. No szkoda, szkoda, bo ona by chętnie. Ja, że niestety. Ona dalej
          > , że ona bardzo potrzebuje, ale bliżej, i co ja na to 😂😂😂
          > Musiałam ją zablokować bo zrobilo się dziwnie. Tacy ludzie są w każdym biznesie
          > smile

E, nie przesunęłaś dla niej domu?
          • dolce-gabanana Re: Too Godd To Go - pytanie 30.09.25, 13:09
            Nie, gdyż jestem wrednym krwiopijcą i Grażyną biznesu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka