katarzynka76 20.06.08, 12:54 Czy któraś z Was była na weselu gdzie grał zespół rash. (www.rash.pl/) ze strony internetowej wygląda bardzo fajnie, jednak nie mogę znaleść żadnej informacji na ich temat wśród opinii. Bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renkasz Re: zespół rash 20.06.08, 15:21 Był to jeden z zespołów, który polecano także i nam, ostatecznie zdecydowaliśmy się na inny, ale ten również bardzo przypadł mi do gustu, osobiście niestety go nie słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
arinel Re: zespół rash 21.06.08, 21:53 będzie grał na naszym weselu w sierpniu też nam go polecili znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
klara_mm Re: zespół rash 23.06.08, 19:41 U nas będą grali w tą sobotę - . Są bardzo sympatyczni i mam nadzieję, że będą grali równie dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
arinel Re: zespół rash 23.06.08, 20:41 klaro_mm napisz po sobocie jak wrażenia? i miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
monika_87 Re: zespół rash 25.06.13, 20:04 Podbijam temat - jakieś opinie osób które były na weselu gdzie grali, a może jakiejś pary młodej? Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś