kaaasiach 28.07.08, 13:17 Hej dziewczęta, ja już po Miłego oglądania efoto.waw.pl/6/index.html Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 13:34 wszystkiego najlepszego,zdjęcia bardzo ładne.Suknia też,odnośnie włosów ładniejsze jak dla mnie miałaś na sesji zdjęciowej niż w dniu Ślubu .Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 14:38 Kasiu- po pierwsze gratulacje i wszystkiego NAJ na nowej drodze życia Zdjecia subtelne i b.ładne... śliczna para. Dodam tylko, że miałaś piękny bukiet.. a co do fryzury- rzeczywiście podobnie jak stworzenje patrząc na fryzurę z sesji, stwierdzam, że bardziej twarzowo Ci w prostych włoskach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 14:44 Najpierw: gratulację i wszystkiego dobrego życzę! Teraz zdjęcia: bardzo eteryczna i delikatna z Was para. Wszystko mi się podobało bardzo, bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 15:19 Gratuluję. Zdjęcia pierwsza klasa, bardzo mi sie podobają...pociągnę wątek włosów, uważam, że w obu fryzurach jest ci ładnie, w tej ze ślubu nawet bardzie tak z charakterkiem Jak to mawiają ładnemu we wszystkim ładnie, tak więc i we fryzurze! Co zauważayłam to że masz chyba skłonności (jak ja) do obdarzania fotografa bardzo skromnymi uśmiechami? Naprawdę super. Wszystkiego naj naj... jejku jak mi mało zostało, jeszcze troche i sama będe się wam "chwalić" (jak będzie czym ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 16:16 Wszystko ladnie, tylko... KTO MLODEMU WIAZAL KRAWAT....??? DD Powinien siegac dolnej czesci paska, nie pepka xP Zdjecia naprawde urocze Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 16:33 Suknia okropna. Sorki za szczerość. Róża przy tym "golfie' ni przypiął ni przyłatał. Materiał na suknie obrzydliwy, wygnieciony jak prześcieradło. No i dlaczego miałaś welon na karku, pod kokiem, a nie na koku, na górze? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 16:34 Jak już decydujesz się opublikować na forum swoje zdjęcia , to wybieraj takie , na których twarz nie świeci ci się jak żarówka. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do vivi-anne 28.07.08, 17:36 vivi-anne napisała: > Jak już decydujesz się opublikować na forum swoje zdjęcia , to > wybieraj takie , na których twarz nie świeci ci się jak żarówka. ojj nie tak ostro , co do twarzy to nie Kasi wina tylko fotografa, dobry fotograf/filmowiec potrafilby temu zaradzic . Odpowiedz Link Zgłoś
agaa-hcm Re: do vivi-anne 28.07.08, 17:43 aleś pojechała....ale nudno by było gdyby sie wszystkim to samo podobało ) Odpowiedz Link Zgłoś
narvill Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 21:02 Fotki bardzo ładne a błyszczenie twarzy można zniwelować w photoshopie. Sukienka ładna, wcale nie wygnieciona, Panna Młoda zgrabna i urocza szczególnie w plenerowym skromnym uczesaniu. Nie ma to jak dosypać komuś soli do zupy nie? Nie przejmuj się Kasia - bardzo ładnie wyglądaliście. Podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:44 Vivi-ann czy to nie ty ekscytujesz sie w sąsiednim wątku brakiem zachwytu nad rękawiczkami? Trochę dystansu. Zdjęcia są bardzo ładne, ciekawe. Wyglądałaś elegancko i ładnie, z takim promykiem w oczach (nie mylić w innym "ikiem" ) Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 22:26 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! A komentarzami zawistnych - nie przejmuj się! Wyglądaliście zachwycająco. Odpowiedz Link Zgłoś
niesiaga Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 22:51 Bardzo ładne zdjęcia!!! Sukienka śliczna! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Fotki z 12 lipca 28.07.08, 22:56 zachwycająco wyglądaliście, piękne zdjęcia. Wszystko mi się podobało, oprócz... stroju Twojej świadkowej. Wiem, że pewnie niewiele osób mnie poprze, ale dla mnie to straszna gafa ubrać się tak na cudzy ślub, a będąc świadkiem, wręcz kosmiczna. Ta sukienka (i to jeszcze z ulubionym bolerkiem śmiało mogłaby być suknią ślubną... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje świadkowa 29.07.08, 09:05 no faktycznie dosłownie kopia sukni ślubnej, moim zdaniem panna przegięła jakby innych kolorów na świecie nie było,to tak jak też nagminnie ludzie uwielbiają się pchać w czerń na śluby. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 09:21 A dla mnie generalnie przegięciem jest taka ostra krytyka juz po ślubie, gdzie na nic nie ma sie wpływu, po co krytykować włosy, błyszczenie się, suknię Pana Młodego i inne detale juz po slubie, po weselu? Jak mi się nie podobają zdjęcia i wyżej wymienione to po prostu nie pisze o tym, żeby nie robiz przykrości osobie, która jest szcześliwa, uważa że ładnie wyglądała itd. bo nie wzbogaci mnie to wew. ani nie polepszy nastroju że komuś pojadę, najwyżej pisze wtedy życzenia jeśli mam ochotę i to wszystko. I nie ma w tym cienia hipokryzji, po prostu uważam, że każdy powinien znać granice. Krytykowac można jak ktoś jeszcze sukni nie kupił, fryzury nie zrobił, kwiatów nie wybrał.... bo być może to przemyśli jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:07 Tak, najlepiej się podlizywać i kłamać jak to niesamowicie wspaniale ktoś wyszedł. Dla mnie te zdjęcia jak i panna młoda są bardzo przeciętne. Na forum krytykujecie tiulowe róże, a jak osoba na fotce ma 4 (!!!) to super wyglądała... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:10 Po pierwsze ja nigdzie chyba nie skrytykowałam tiulowych róży, po drugie wyraźnie napisałam wcześniej, że jak mi się coś nie podoba to nie piszę że ładnie, ale nie piszę też że brzydko... po co komuś psuć nastrój takimi bzdetami? Jaki ktoś miałby powód żeby się "podlizywać" dziewczyno (???) w przedszkolu nie jesteśmy czy w piaskownicy (chciaż chwilami mozna odnieść takie wrażenie). Zupełnie infantylna odpowiedź z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:14 Ach...o róże (kwiaty) tiulowe ci chodziło....a nie o róż w znaczeniu że kolor...aż musiałam jeszcze raz galerię oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 31.07.08, 16:04 maiwlys napisała: > Ach...o róże (kwiaty) tiulowe ci chodziło....a nie o róż w znaczeniu > że kolor...aż musiałam jeszcze raz galerię oglądnąć Widzę, ze masz problem z refleksem i z szybkim kojarzeniem faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Fotki z 12 lipca 30.07.08, 13:33 fakt,to co było nie ma sensu,ale co do świadkowej myślę że uwaga ma mały sens: jak będzie gdzieś znów świadkować albo będzie gościem to może się inaczej ubierze . Odpowiedz Link Zgłoś
acikk Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 12:47 wyglądałaś ślicznie....sukienka, włosy, bukiet.....moim zdaniem super....a zdjęcia bardzo ładne...baaaardzo Gratulacje Kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:10 Panna młoda jest bardzo podobna do Gosi Andrzejewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:15 Gosia ładna kobietka jakby nie patrzeć, gdyby jeszcze nie śpiewała... Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:18 Matko Boska Gosia Andrzejewicz to obok niej nawet nie stała! Panna Młoda z tych fotek to śliczna dziewczyna, delikatna, urocza. I na całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 14:20 Ha! I bez pieprzyków (chociaż podobno wycięła!) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 29.07.08, 18:50 Ale naprawdę jest do niej podobna, zwłaszcza z uzębienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Fotki z 12 lipca 30.07.08, 12:42 No tak - szczególnie uzębienie widać na tych zdjęciach! (???) Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: Fotki z 12 lipca 30.07.08, 12:41 Jak dla mnie pysznie! Gratulacje. Bardzo mi się podobają Wasze zdjęcia. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasiach Re: Fotki z 12 lipca 30.07.08, 15:11 Dziękuję bardzo za życzenia i za wszystkie wasze opinie. Komentarze vivi-anne - ignor. Co do stroju świadkowej, niestety nie miałam wpływu na to co ona założy, po prostu oznajmiła mi, że już kupiła sukienkę i tyle. Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 31.07.08, 16:06 kaaasiach napisała: > Dziękuję bardzo za życzenia i za wszystkie wasze opinie. Komentarze vivi-anne > - > ignor. > Co do stroju świadkowej, niestety nie miałam wpływu na to co ona założy, po > prostu oznajmiła mi, że już kupiła sukienkę i tyle. Jeszcze raz dziękuję za > życzenia. Pozdrawiam! Ja też ciebie ignor. Po prostu nie podoba mi się zupełnie suknia ani zdjęcia. Mam prawo do komentarza. Skoro wystawiasz swoje foty na widok publiczny nie spodziewaj się, że wszyscy będą się zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: Fotki z 12 lipca 31.07.08, 16:38 Masz prawo do komentatrza a i owszem ale w sytuacji kiedy cos nie do konca sie podoba KULTURALNA osoba nie napisze nic bo wcale pisac nie musi...A ty? W realu tez jestes tak sympatyczna powiedzmy dla kolezanek?Bo to nie swiadczy o szczerosci...a przynajmniej ja tak tego nie odbieram.Takie dowalanie komus bo jestesmy anonimowi jest zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Fotki z 12 lipca 31.07.08, 20:19 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Wyglądaliście wspaniale choć fryzura z sesji bardziej mi się podobała Całość jest piękna, na zdjęciach widać, że wesele było świetne, czegóż chcieć więcej? Serdecznie gratuluję! P.S. Co do świadkowej od razu zwróciła mą uwagę - totalny nietakt. I myślę podobnie jak większość, że po ślubie nie ma sensu mówienia komukolwiek, że Młodzi wyglądali brzydko bo to nic nie zmieni! Kulturalny człowiek nie powie nic....a niekulturalni ludzie też na tym forum bywają - jak widać. A już totalnym C H A M S T W E M jest mówienie o czyimś UZĘBIENIU!!!!! Ja pierdzielę. Ludzie! Ja mam problemy z cerą od lat czy z tego powodu nie powinnam nigdy robić sobie zdjęć bo ktoś powie, że mam pełno blizn na twarzy?! Nie wszyscy mają buzie jak z okładki dobrego czasopisma. Droga viviane ty na pewno jesteś piękną i cudowną panną z gębą modelki! No to gratuluję. Widzisz niektórzy stali u Pana Boga za inteligencją - inni za urodą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Fotki z 12 lipca 01.08.08, 08:37 mmmmarta napisała: > Kulturalny człowiek nie powie nic.... A szcZery człowiek powie, co naprawdę mysli. pO prostu uśmiech panny młodej skojarzył mi się z Gosią Andrzejewicz, nic nie poradzę. Ty zapewne zawsze, niezależnie od tego, czy coś ci się podoba czy nie, zawsze wszystko chwalisz. To się nazywa obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Fotki z 12 lipca 02.08.08, 17:46 Nie czytasz złotko ze zrozumieniem - sama mnie zacytowałaś a potem piszesz, że bez względu na to czy mi się podoba czy nie - zawsze chwalę. A ja przecież dziecko kochane napisałam, że kulturalny człowiek poprostu nie napisze nic... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Fotki z 12 lipca 02.08.08, 17:47 Acha a szczerość nie ma nic wspólnego z chamstwem. Te dwie rzeczy również potrafi rozróżnić kulturalny człowiek. Ty się do takich ludzi nie zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś