krzysiek102 01.09.08, 23:43 Witam Czy ktos był na przyjeciu weselnym w Klaudynie "Stawisko" ? Prosze o opinie na temat sali, jedzenia, obsługi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emrem Re: Stawisko - Klaudyn 02.09.08, 12:05 Ja miałam tam swoje wesele. Można śmiało polecać. Sala na ok. 80 osób. Myśmy mieli 110 i jakby wszyscy na raz ruszyli na parkiet, byłoby ciasno... Odpowiedz Link Zgłoś
nawarro Re: Stawisko - Klaudyn 02.09.08, 12:05 sala ładna i elegancka, ma swój klimat - jest też piękne otoczenie sali (ogród), oczko wodne itp. jedyny mankament to dość mało miejsca - ale to przeszkadza dopiero przy większej ilości gości (tak od 120-130) Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia866 Re: Stawisko - Klaudyn 17.07.13, 15:48 W Stawisku w czerwcu było moje wesele. Bardzo mi przykro ale nie mogę dać temu miejscu dobrej opinii. Nie mogę pisać źle o obsłudze, ponieważ nie mieliśmy do niej większych zastrzeżeń, oraz o samym domu weselnym i ogrodzie. Jednak do dziś czuje niesmak po tym jak zostaliśmy potraktowani na samym końcu. Ustaliliśmy z Panią Menager, że jedzenie, które zostanie po weselu zabieramy ze sobą (chcieliśmy zrobić poprawiny w domu). Dostaliśmy dosłownie kilka tacek, jedną z ciastami , kilka z serami, mnóstwo sałatek, nawet suchy chleb, zaś dania ciepłe (krokiety, pieczeń - których powinno zostać bardzo dużo, ponieważ pod koniec wesela wiele osób wyszło i jadło niewiele osób) nie dano nam w ogóle. Przy cenie za talerzyk (ok 215 zł/os (po zmianach w menu - 4 dania gorące, bez żadnych dań wykwintnych)/bez alkoholu) na stołach również nie było zbyt wiele jedzenia (zabrakło wędliny, było naprawdę mało owoców i ciast). Bardzo mi przykro ale nie polecam tej sali, próbowaliśmy wyjaśnić polubownie tą sprawę ale nie dało rady stąd ten komentarz. Jeśli mimo wszystko wybraliby Państwo tę salę polecam zrobić aneks do umowy odnośnie jedzenia. Nam zasugerowano, że skoro nie było w umowie, że zabieramy jedzenie (umowa ustna chyba też ma znaczenie - ustalaliśmy to z panią Maneger) nie możemy żądać jego wydania. Odpowiedz Link Zgłoś