dobi53 02.09.08, 10:04 musze zakupic koszule meska do surdutu angielskiego, rekaw dlugosci 69 cm na wzrost 188-194, dosc trudna sprawa do dostania... Czy ktos wie gdzie sie powinnam udac w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Pl.konstytucji 02.09.08, 12:20 jak szukaliśmy niebieskiej kamizelki rok temu to trafiliśmy na taki sklep-idzie sie w bramę na Pl.konstytucji niedaleko Braci Strzelczyk, fakt kamizelki tam nie było,ale widziałam,że mają różne stroje męskie nie tylko garnitury,ale surduty itd. może idź tam zapytaj, może i mają koszule .po prawo bodajże on był. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: koszula 02.09.08, 12:43 znam ten ból, mam wiekszy problem, bo o ile koszule do 188-194 jeszcze szyja, to na 2 m (kolnierzyk 44) juz prawie wcale nie szyją. Bardzo rzadko udaje mi sie cos dorwac w Lorensie i Wiktorze w fashion house w Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: koszula 02.09.08, 20:08 tu kupisz na pewno: www.dyplomata.pl/pl-sprzedaz.php Odpowiedz Link Zgłoś
mycha0211 Re: koszula 02.09.08, 21:25 Ja wprawdzie jestem z Wrocławia i raczej Ci nie doradzę ale mam ten sam problem z koszulami,też musi być rękaw na 69 cm,wzrost 188 a kołnierzyk 41. Na szczęście udało mi się kupić koszulę do garnituru,chociaż to nie było wcale takie łatwe,mam nadzieję że tobie w końcu uda się kupić tą koszulę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mafiozzo Re: koszula 02.09.08, 23:01 Polecam: www.e-koszule.pl Też mieliśmy ten problem: 190 wzrostu i długie ręce, jeśli już znalazła się taka koszula to za szeroka w pasie itd... Ostatnio zamówiliśmy przez internet szytą na miarę białą koszulę i wreszcie jest dobra. W tydzień przyszła paczka, cena przystępna, można wybrać materiał, rodzaj kołnierzyka i mankietu. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz1938 Re: koszula 03.09.08, 06:55 mogę polecić sklep internetowy justa - producent koszul; kupuję męzowi tylko tam koszule i jest z nich bardzo zadowolony ponad to szyją pod wymiar jeśli okaże się że standardowy rozmiar nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś